A helyiszintekről se tudok már sok újat mondani. Ami érdekesség, azt nem is én művelem mívelem (ha valaki érti ezt régimagyarul J ) hanem a jógyerekmédia. Ugyebár még emlékszünk, hogy a büdös kétharmadokok, a taló vidéki gummicsimmások mit míveltek a 2006-os „önkormányzati választás”-okon, hogy szavaztak totemisztikusan.

 

Namost reflexből & élből a jógyerekmédia a mostani  várhatóan megint a büdös kétharmadokok (és devizahiteles áálattok,) rosszulszavazásával fog végetérni.

 

A MaSzoP ugyanis a legtöbb jelöltjét függetlennek álcázza. Jógyerek barátom egy jópofáról tudósított, aki a brosi-ja hátoldalán mintegy 2,3 mm átmérőjű , színében véééletlenül kicsit eltolt MSZP -logot engedélyezett. DE egyébként tényleg, mindenütt a függetlenek közé vannak besuvasztva az MSZP emberei. Olyan arcok is, akik pl a jógyerekmédia és Gyurcsány vélekedésével szemben nem is anyámasszonykatonák, már rég nem téeszelnökök vagy soha nem is voltak, viszont megnyerték egy ősi kortesmódszerrel az MSZP-nek a 2006-os országgyűlési választásokat.

 

Pompásan szórakozik a jógyerekmédia azon, hogy Sopronban még harcol egy vidéki (-> japánkatona) SZDSZ-es, holott őket már lesajnálta a párt még 1994-ben.

 

Ugye, az egyértelmű, hogy a tapló-tahó kétharmadokok csak totemben, pártlogo-ban tudnak gondolkodni.

 

De úgy látszik a jógyerekmédia is.

 

Akkor ezek szerint még mindig az MSZP-konglomerátum a pol’tikailag legokosabb párt-konzorcium, sőt, lehet, hogy még az anyámasszonykatonákokok is tudnak, amit tudnak :)

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr52281965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cat Walk 2010.09.09. 15:52:00

te, mint született roszzgyerek szóba állsz jógyerekkel? hm..

magyar-magyar szótár 2010.09.10. 02:16:28

@Holly Wood: Mindig opportunista voltam. Ki a fene akar rosszgyerek lenni az oviban. Én is szerettem volna, ha rám is, amikor rosszalkodom, az óvónénik alig visszatartott kacagással nézenek, mint rosszcsont kópéra. Mert ismételjünk: a jógyerekek nem tejbetök jó gyermek, hanem eleven és rosszccsont! Hakkleberri Fing. Kópé. Volt is mindig jógyerek barátom. El is mehettem hozzájuk, ha másnap ezt nem dicsekedtem el az oviban.
süti beállítások módosítása