egy esterházybuzi noteszéből

Esterhazy -A kanadai Kaposvár [van is Kaposvar nevű utcája] kisváros, A Világ Kálisó Fővárosa Stockholmtól kb 13 km-re Keletre fekszik a 22-es út mentén, Kanadában, Saskatchewan államban, Packh Jánosról-ról kapta a nevét, aki a messzi idegenben Esterházy-ként adta elő magát. http://www.saskcentre.com/esterhazy/hazy.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esterhazy, Danishka(1969)

, kanadai filmrendezőnő, egy szappanoperában a rendező munkatársa volt, egyébként műűvészi rövidfilmeket készít. Mindenesetre is hajtincsét gondosan, kellő modorossággal tudja sajátpofiba igazítani.

Magyarnyelvű találatot még a Mindenhatoooo se akart róla adni, hát legyen akkor ...

 

3 komment

Címkék: esterhazy

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr82188629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magyar-magyar szótár 2010.08.01. 08:07:54

@Tokfalv: Hejh, egy amerikaiul jól tudó írónk [khrmm - a szerk. köhint.]mely szép regényt kerekítene .. mondjuk Sandor Rojas -ig bezáróan (megállva egy kicsit az angol Woolf krúdys román herceg/nő -jénél)
egy jó kis borderosné betéttel pl...
van egy képeskönyvem, amiben toborzó szórólapok óriástökös reprói vannak

Tokfalv 2010.08.04. 10:22:57

@magyar-magyar szótár: Haszt an idé, üzeni általam az író óírül. Fel van ajzva, ez klassz ajándék volt.
süti beállítások módosítása