A Frick László Emlékzenekar közleménye betűhíven:

dedicated to Tóta W plébánosúrnak

eseményhorizont elméletet most szerelik szét, mert kiderült egy Spermshack von Ratzinger ímél, miszerint a legújabb zsinat majd kanonizálja kreacionista tételként az eseményhorizont-tölcséresgombaizálódást és ETTŐL majd ez a számomra is fasza világkép szar lesz, amit széjjel kell pofozni.

 


 

Hát eggen a Nagy Bumm elméletnek se tett jót a kanonizálás... /közreadó megj./

ism.: A Nagy Bumm Világkeletkezési Elmélet-nek már csak a gyermekeink tankönyveiben van létjogosultsága. 1951-ben abban a pillanatban lett érvénytelen a Nagy Bumm Elmélet, amikor a pápa kanonizáltatta. Ritka pillanata volt ez a Tudományos Világban az összefogásnak, először két szovjet tudós veselkedett neki a NagyBumm elmélet á foxi á lábtörlő széjjelkapásának, majd kisvártatva brit tudósok és amerikaiak is csatlakoztak. Nagyjából a múlt század '70-es éveinek derekáig tartott nagy nehezen széjjelcáfolni a NagyBumm-ot és valami jobb, a kreacionisták által elfogadhatatlanabb világkeletkezési ötletet kigondolni.

A nagybummizálódás napjaink politikai mindennapi pol-pancsi-mancsi lavórjaiban is megfigyelhető:  Elég A Cigánynak valakit megdicsérni és úgy jár, mint Surányi György (powered by Hírszerző-pont-hu). Snitt Pál bohócköztársaságielnök esete a Sólyom-nosztalgia rózsás visszfényében mégérdekesebb, hiszen az LMP azért cseszteti Snitt Pált, amiért az LMP-t hoaxizáló szellemi erők viszont pénzért, bérbloggerekkel fikáztatták Sólyom Lászlót. Amikor jógyerekeknek való kormányunk volt, akkor bénakacsa KE kellett volna, most viszont legyen ellensúly és csinálná azt, amit Sólyom Lászlóban minden jógyerek (pl Tokfalvi is rendszeresen) hibázott. (tapsoljunk!)

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr132082610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PesszimPista 2010.06.30. 08:01:19

A helyzet valóban eléggé skizoid. Nagyon kell figyelni, hogy meg tudjuk állapítani, hogy most akkor a csokoládé fejadagot 20 grammról 15-re csökkentették, vagy 10-ről 15-re emelték. (Hát persze, hogy emelték!)
A kérdés csak az, hogy merre visz a Törökvigyori jólgondol? (A korábban olynagyon erőszakolt riogatósdi -túlhasználtság okán- láthatólag kifingott.)

Tokfalv 2010.06.30. 08:04:36

A magyarinfón is megjegyeztem, hogy nem. Nem törölgetek semmit Sólyomról, a rossz véleményem változatlan, nem nosztalgiázok. És most: soha nem azért szidtam, mert ellensúly, hanem pl. mert része annak az agyonkutyult rendszernek, ami a) nem tényleges féke és ellensúlya, hanem bénítója a törvényhozó és végrehajtó hatalomnak, és ezáltal b) a bírói (+ Magyarországon: stb. stb.) hatalmat megfosztja az ellensúlyától, azaz a kontrolltól. Marha részletesen és unalmasan itt: konzlib.blog.hirszerzo.hu/?todo=entry&vid=13227

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.06.30. 08:39:10

@Tokfalv: Isten (vagy akárki) óvjon attól, hogy ma, Magyarországon ezeket (értsd, ezeket) a bírókat bárki a mainál nagyobb hatalommal ruházzon fel. Bírónak csak az megy (és ment az utóbbi negyven évben) aki ügyésznek hülye, jogtanácsosnak nagyképű és hülye, ügyvédnek meg nincs familiáris nexusa. Ami itt megy, azt ne téveszd össze az amerikai bírói testülettel, akik valóban valódi hatalommal és tekintéllyel vannak felruházva. És még ott is sok a gyökér közöttük.

Tokfalv 2010.06.30. 12:31:13

Nem tévesztem. De akkor 1. ne is tessék független igazságszolgáltatásról beszélni, 2. Sólyom egyik kedves produkciója az volt, hogy szerinte ezekkel nincs semmi baj. Mellesleg az ügyészekről és az AB-ról is megvan a véleményem, pedig oda nehezebb bejutni.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.06.30. 12:37:43

@Tokfalv: Szó sincs független igazságszolgáltatásról, eddig se volt, ezután sem lesz. Így legalábbis.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.06.30. 14:24:13

az ismétlés bevett irodalmi eszköz... főleg ha variánsokat használunk...

nekem spec. ez a kérdéskör már leesett, köszi, valami csajosat inkább megint:)

magyar-magyar szótár 2010.07.01. 04:08:06

@Tokfalv: Ezt megbeszéltük már. Nem [de bizony! - a szerk. különv.] nyalás végett, de rámutattam már a különbségekre a te szándékaidban és úgy általában a jógyerekek Sólyom-fikázásaiban megnyilvánuló agitpropban. Nagyáltalánosságban a bérbloggerek Sólyom-fikázásai szakmányszerűen és a jeccerűnép zssigereire hatva [ hajaz: Mádl-fikázás .: "kiharapja a pókot a sarokból"]

magyar-magyar szótár 2010.07.01. 05:53:35

@Tokfalv: Az agyonkutyulásról: Ez is a régi műsor, ha lenne Török Vidor -féle szelektív idézetkeresőgépem, a magyar Szellemi Élet Jóoldali Üdveitől csokrozhatnék fikaszökőkutakat a, pl , Alkotmány-unkat illetőeket. Szintén ismétlés: Afféle Az öreg, a fia, meg a Lada Samará-jok helyzet alakult ki, főleg a sajtómunkásság jár ebben élen, semmi se jó, sehogyansem. (ivéve, ha a nekem tetszó cukorpofák vannak kormányon, akkor szórakoztató, ha 51,5 vagy 48,3 %-kal lehet nagyjából ugyanúgy leszarni mindent, Alkotmánybíróságot ÁSZ -véleményt.
Ezeket a gatyarohasztó kis jógyerekszillogizmusokat végig lehet játszani: Kovács Árpáddal az volt a baj, hogy fideszes és le lehetett szarni az intését. Most fideszes lesz tényleg az ÁSZ góré ..és.. tökhülye, hozzá-nem-értő és akkor .. ugyanúgy mindegy lesz, hogy milyen az ÁSz elnök nem? Lehet fikázni az ügyészség intézményét, ezt tegyük hozzá, hogy a megyei ügyész fizikaivalójában szopatja a rendelkezésére ingyen -a vadászvacsorán!- a cigány kurvalányt, de az ügyészség INTÉZMÉNYÉVEL van akkor baj, ha nekem nem tetsző a döntése és nincsen baj, ha nekem tetsző a döntése

s körbe-körbekarikába ez a kis körmagyar, ez a körbecsacsi, ez a rendes nevén körbefos. Tudunk, amit tudunk. Elhallgatunk, amit elhallgatunk. Szelektálunk, amit szelektálunk.
De sajtómunkásunk tényleg a deáknéhoz hasonló, aki elholt ura gacsos ujja hálolná, ritka fogaival fésülné... Most ugye, milyen fasza az az elholt úr...

Budai Hella · http://holgyekorome.blog.hu/ 2010.07.01. 15:02:26

ez olyan, mint amikor Piszkos Fred, vagy "pali" barátkozni kezd valakivel? :))
süti beállítások módosítása