A méret nem számít.

/Tokfalvi/

"Hová sietsz ennyire?"

/Pavol Zavada/

Ó, én balgalélek ! Címlapmarketingokokból csuklóztam ezt a kis bejegyzést , erre kiderült, hogy a György Péter eszteta bácsi szerint magányoshős Tóta soookkal-sokkal följebb tette a kultúrált Schmitt-baszás mércéjének bürökszárát a pagonyban, nyalja ki a seggét a bengálitigris! Igaz, nemileg kissé öngyilkos módon a fölszopta magát a Köztársasági Elnöki Székbe kifejezéssel gecizi Schmitt Pált lefelé, ezzel azt a téves kontextust teremtve meg, mintha Schmitt versenyhelyzetből a szorgalmával érte volna el a bohócköztársaságielnöki pozíciót, amire pillanatnyilag ugyan még nem választották meg,

de az előresietésben már ott kell tartani a fideszgecizésnek, hogy lassan szegény Charlie Parker skizóját éljük meg: ezt, amit írunk, gecizünk, fikázunk és szarunk le, már holnap csináljuk.

Ha a jógyerekek nem figyelnek oda, három hét múlva már a 2012-es előrehozott választásokon nyertes Szegény Feri face-ét szopják-nyalják egybe az LMP-jével, rúgdalva lábinkóikkal a döglött oroszlán orbáncigánygeciéket lefelé, miközben Orbán még bele se gondolt abba, Lech Walesa lengyel exelnök aztán mennyire is sokra ment az elnökségében vagy -vel, éshát még az ő fiának is lehet valami drogproblémája, hehehe, ha megérjük, bruchhahahaha.

Minden külön értesítés helyett.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr312110852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Barát József guru 2010.06.26. 08:59:43

inkább abban látom a problémát, hogy túl rövidet csuklóztál, technikai okokból, ugye

magyar-magyar szótár 2010.06.26. 09:17:23

@Barát József guru: Nem , a méret pont jó volt, nem is lenne soha szabad hiosszabbat. Ennyi pont elég, csak túl bonyolult a mondat és egy mai jógyerek a végére elfejeti, mit saccolt az elején.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.06.26. 23:39:15

a jógyerek lassan olyan tág fogalom lett nálad, amibe az univerzum valamennyi lénye beetartozik, kivéve te és zappa:)

magyar-magyar szótár 2010.06.27. 06:54:06

@vészmadár (pica pica): Dehogy, nagy rakásra vannak rosszgyerekek, pr Stirlitz aus harybottler is rosszfiú, aztán fenehorizont jóformán büdöskölök. Van a harmadik kateg, a Barát Józsi tipusú gyerekek, akik valóban jó gyerekek. A jó gyereket külön is írjuk, meg még az óvónénik is legyintenek rájuk, afféle tejbetökök, nem sok vizet zavarnak, kis jóidulatúak, nem huncut rosszcsontok. A jógyerek egybeírva más. Most fedeztem föl, hogy a kedvenc könyvemben is a fordító egybeírta, így, jógyerekek. Bocs az jógyerekség fogalmának ismétlő áttekintéséért. Jó gyerek nem verskszik pl, mert az anyukája megtiltja neki. Jógyerek viszont a rossz (és hülye) gyerekekt valami, az óvónéni tekintetmezeje felől érthetetlen mély sértettségbe provokálja súgdolózó szavakkal. Ő üt először egy gyomrosat, VISZONT az óvónéni azt látja, hogy kacagva menekül az őt bömbölve ordítva kergető rosszgyerek elől, és látja az óvónéni, hogy már megint a rosszgyerekkel van baj. Az elmúlt öt év politikai kommunikációja erről szólt, hogy lényegében a jógyerekek a rosszgyerekekt mindenféle rosszaságokba provokálták, aztán ártatlan pofival mereszgélték szemecskéiket. Legutóbbi jógyerek-játék az OMG volt.
Te muchaházni tudtál rajta? Mert ha nem nagyon, akkor nem vagy ám megfelelően jógyerek!

Barát József guru 2010.06.27. 08:03:50

@magyar-magyar szótár: értem, szóval tejbetök is vagyok, meg bamba is, csendben elücsörgök az óvoda sarkában, észre sem vesznek
hm...

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.06.27. 11:57:52

@magyar-magyar szótár: én már igen régóta két politikai nézet között őrlődöm:

nagymellű szőke vagy közepes mellű vörös. Nem könnyű, hidd el nekem:)

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.06.27. 12:07:26

@vészmadár (pica pica): filigrán, feszes seggű fekete a helyes választás, itt is, mint mindenhol.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.06.27. 12:31:56

röhögni fogsz, a filigránt leszámítva a jelenkori manifesztátum pont ilyen:)

bár ez érdekes vitatéma: ha amúgy karcsú derék, feszes fenék ÉS 90C mell, akkor az filigrán?

Barát József guru 2010.06.27. 12:56:24

és Vészmadár nem egészen hitte, miért is vagyok Józsi, ha nem vagyok Józsi
lásd fenti kommentsor:D

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.06.27. 17:04:01

@vészmadár (pica pica): a filigrán személyiségből is fakad :) szerintem a nagy mell ebbe nem fér bele, ami persze nem jelenti azt, hogy két bimbi aztán annyi. Normál mellmérete lehet filigrán nőnek, betűket számokat nem tudok, de ami éppen belefér a tenyerembe, az igen.

Barát József guru 2010.06.27. 21:02:19

szeretném, ha nem siklanánk át afölött elegánsan, hogy bamba tejbetök vagyok

Barát József guru 2010.06.28. 19:10:38

@efes: nem, miért lenne magánügy, Szótár ott fentebb velem példálózik, arra írtam

elsevero 2010.06.28. 22:35:44

@Barát József guru: Szerintem félreérted, az óvónők szerint tejbetök az ilyen, Szótár szerint a jógyerek egy sunyi geci, aki először üt és aztán sem kér elnézést!
Hogy aztán ez így jobb-e neked...? :)

Barát József guru 2010.06.28. 22:56:31

@elsevero: nem, olvasd át mégegyszer

..."Van a harmadik kateg, a Barát Józsi tipusú gyerekek, akik valóban jó gyerekek. A jó gyereket külön is írjuk, meg még az óvónénik is legyintenek rájuk, afféle tejbetökök, nem sok vizet zavarnak, kis jóidulatúak, nem huncut rosszcsontok. A jógyerek egybeírva más...

elsevero 2010.06.29. 00:29:57

Sorry, valóban félreolvastam. Akkor viszont ez a Lyndon Johnson-féle " híreszteld el, hogy az ellenfeled disznótoszó és várd, hogy megcáfolja" típusú polmarketing. Sztem, tagadj!

magyar-magyar szótár 2010.06.29. 03:02:09

@Barát József guru: Ne hisztizzél már a bamba tejbetökön. Van kreatívtejbetök is. Ő nem kardozik a műanyagkereszt két összetevőjével, hanem (mert ez jut neki ajátékszobában) szépen összerakja (kellően kreatív) és összegyűjti a színes, belül üres műanyagkarikákat és leteszi a keresztet a kolbászokkal (azok is üreges műanyag) és Ki játszik ilyet gyerekek??? -kiabál. Namost a jógyerekek a budi mögött és más, óvónéniktől nem belátható sávokat foglalnak el, a rosszgyerekeknek marad az óvónénik hátamöge, a bambák, azok ülnek és lesnek ki a fejükből a homokozónál. A nem bamba tejbetök , a különírtan jó.... (hosszúszünet) gyermek pedig ott áll és kiabálja: "Ki játszik ilyet, gyerekek?"
süti beállítások módosítása