Olyan netenlógó, leginkább csak a bekajálói-fogyasztói benyalóoldalról, akit kielégit, ha a nagyúr, a blogtulajdonos megtűri őt a kommmentmezsgyén, főleg, ha az úr jószágainak gyarapodásáért robotol , azaz dógozik ingyen, örömmel. Olykor a nagyúr ennen blogjobbágyának öltözik be és ehhez gyárilag tahóságos [természetazonos hatású] ümmögöt ölt. Más nagyurak népidemokratikusak.

Az én nagyuram, a hét bodzafás nemes Tokfalvi még a magamfajta lógós zsellér, de inkább csehülő betyárgyerek-féleségeket is megtűri és a saját öltözetébe jön le közénk, akik kábé egy kézilabdacsapatot teszünk ki.

A subba, blognak álcázott index automatikus gyári rovatnak vannak jobbágynői is, olyan bölcsészlányok, akik anál és kakipornót is szeretnek tökre legálisan nézni azon a címen, hogy a mocsok iránti érdeklődésük szociográfikus vágyaiknak ösztökélésére puruttyan tisztasági betétjükbe a mitsesejtő farmergatyó alatt...

 blogjobbágy az úr gatyájának rúzsos elekjét igyekszik mosni, kenyegetni el:

ZöPö (inda) · http://route66.blog.hu/ 2010.06.08. 07:46:47

@Thresher: na jó, akkor mégis.

Tehát: az orvvadászok két lövéssel lebénították az állatot, lelőtték a borját is, levágták a szarvát (ami nem agyar), majd távoztak. Az állat még huszonnégy órán keresztül agonizált, EZT LÁTOD A KÉPEN.

Így már megfelel?

A második linkemen pontosan azt a képet találod, amit ennek a szennynek a szerzője használt. Valószínűleg lehetne tovább keresni, és akkor további szájtokon is megtalálható lenne a kép és a történet, de nem ez volt a célom, mindössze arra kerestem bizonyítékot, hogy EZ NEM FOTOSOP, A KÉPEN EGY ELEVENEN MEGCSONKÍTOTT, AGONIZÁLÓ ÁLLAT LÁTHATÓ.

Innentől tényleg nem tudok mit hozzátenni.
 

Rendes jobbágy nem csupán serénykedik a fődeken és az úr helyett leveri kaszával-kapával a trollokat vagy megmagyarázza a nagyúr bizonyítványát, hanem az index gyári, de blognak álcázott rovataiba plug & play küld be anyagot. Ach, amikor Szily nagyúr panaszlja, hogy a mai időkben, amikor 5000 "bróker"-gyerek világszerte iPod-okkal megy el maszturbálni is, nemhogy a budira, különben lehet, hogy lekési a pillanatot, amikor valami szar kis eurónkívüli valutácskát le lehet nyomni... szóval Szily nagyúr panaszlja, hogy nem érkezett gépközelbe kerülni. Szily úr munkásság ismerve az én túlburjázó fantáziám nem fogja be, mi a telefaxxal foglalkozik egész nap, ha a"blogjai" magátólműködőek mint az ágybaszarás...

 

A fene se érti az ilyen blogjobbágyokat, bár csajszis motívum, ha mi magunk nem szeretnénk alkotni, hanem az az öröm, ha belekerülünk egy blogba.

 

Megjegyzés: Nagyúr a legritkábban nevezi meg a jobbágyot, aki helyette emeli a "blog" dicsőségét.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr442068077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Barát József guru 2010.06.17. 07:39:59

erre csak azt tudom mondani, hogy kerül valaki nézelődni a subbára, és miért túrja meg könyékig az ottlévő szart?

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.06.17. 08:52:07

@Barát József guru: Honnan tudod, hogy magyar-magyar szótár mögött, valós személyként, nem egy Szily László áll(ül), mint a magyar netoszféra (önjelölt) guruja, ez a blog pediglen nem más, mint a guru fényesen csillanó elméjének, szélesen hömpölygő intellektusának önironikus, hovatovább lelkiismereti traktusa?

2010.06.17. 09:56:22

@efes: Az itt megfogalmazódott kérdések között ez tűnik a legfontosabbnak.:)

Barát József guru 2010.06.17. 10:01:37

@efes: van benne valami
de őszintén, te belekattintottál valaha is a subbába? vagy szoktad olvasgatni?

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.06.17. 18:03:11

@Barát József guru: Régebben, amikor még hírlevélként működtek. De amióta beleapplikálták magukat a zindexbe, talán még sosem kattintottam bele, a rendszeresen címlapos ajánlókból ilyen pattanásos gyökér kamaszhumornak néz ki. Nem érdekel.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.06.17. 20:47:44

én bele szoktam nézni, átlagosan minden 50. poszt tényleg vicces... régebben volt egy ilyen vonaluk, amikor plö a magyar celebfrizurákat jellemezték, abban volt egy ilyen matulás beütés, amit élveztem is a maga módján, ez mára jobbára kikopott...

PesszimPista 2010.06.17. 23:11:12

Én eztet meg sohanem értettem.
Hogy miafittyfene visz reája valaki az ilyeténfajta szekértolásra?
Ez olyan izé.
Feredőzni a mesterről lecsorgadozó dicsfényfolyamban? Hááát . . .
De a citált rész istenes állatorvosi lova, avagy megfelelőképpen tömör és mégis komplex illusztrációja a szócikknek.
Méghogy a képen látható állat (és a borja is persze, aki még annyira sem tehet semmiről mint. . .) 24 óráig agonizálva énekelte elfelehaló hangon a Pisztráng-ot (perszehogy a nem létező kánon verziót), amit a Soros alapítvány jóvoltából tanulhatott a bozótiskolában megfele korábban, miközben az őtet halálmentesen profi módon -csakis- bénára lövő orvvadászok már otthon iszogatták a fínom meleg kakkajót, az értéktelen zsákmánnyal a szütyőjükben persze.
Ha ezt magától nem értené (mint ahogy nem is érti, mer aszongya, hogy ez csak egy fotó) az arratévedő -nyilván a kakkajós orvvadszokkal szemező- prosztó himpellér, hát még le is fordítja neki banturól. (persze szuahéliről, vagy akár szanszkritről is bármikor nyomja, ez neki nem akadály)
Óriási! Thanksalot!

magyar-magyar szótár 2010.06.18. 03:38:04

@PesszimPista: Többféle motívum van. Sok nő afféle grúpi-ja az Isteni Blogolónak, fun-szerűen, ezek nem csak jobbágynők az uruk kéjére, (lásd a [3]Hét Bloggere egyik nyilatkozóját, aki cssak a nemüresfejű blogjobbágynőit kúrja )

A fiúnemű blogjobbágyok motívumai: mintegy cég-cégér alatt súlyozák mondanivalójukat a Nagy Névvel, aki lám, szintén azt mondja, amit ők.
Lényegében információsmarketingcucc ez az egész, amit szerintem ma Magyarországon két ember nem ért még, az egyik Barát Józsi, mert ő nem érti, és ha ő egyszer nem ért, akkor punktu,. Hannibal meg érti csak nem akarja érteni, meg haladóü jóoldali embernél alap, hogy leösszeesküvéselméletesőzi az efféle disztrubúciós vonalakra való utalást is. Hivatalosan a netklérusunkról csakis spontaneitást, nem megvásárolhatóságot és könyörtelen elfogulatlanságot szabad felételezni, hogy áááádehogy, me nem is, meg elfogulatlanok ezek és nem agitproppóznak. (De erről már beszéltem, nagyon könnyen, ha már még Kóczián Péter is tud ellenkezőirályú kiommenteket kiprovokálni, teháthogy le is komcsizzák meg nácizzák egyugyanazon bejegyzés alatt az ezzel egyébként szivességet tevők... ) Tehát, miközpen lényegében Török Vidor Tóta forró csákánnyelét vette át, sokkal szakszerűbben és megfelelőbben népettanítandó, azért azt csak György Péter eszteta bácsi tudja úgy rosszul, hogy Tótát száműzték az index APO-járól, pedig nem. Érdekes színfolt lesz maj a televíziózás halála idején, a jelenleg blogtévészerűen működő polpancsilavórok működése.
Hát még, ha Török Vidor jelenleg csak szövegben működő szemenszedőgépe már videoizált anyagból szelektál maiaktualitásba egy 1993-as kontextusából kiragadott jelenetet.

magyar-magyar szótár 2010.06.18. 03:44:53

@Barát József guru: Szociográfikus érdeklődése van. Mint már említettem, a subba egy hely, ahol a bölécsészlányok legálisan nézhetnek pornót. Ráadásul ez a pornó tágítva van Magyarországon nem bevállalt, de egyébként a gyártók által jól feltérképezett nőipiaci igények szerinti sávok (kaki, pisi) felé.

A mocsok relativizál. Ha én,. mint a média tkp mocska, aljadég agitációspropagátor, lényegében a régi matulaelveket szemközt jizzelő , lassan sajátmagam paródiájává züllő személy még mindig mintegy a nevemet adom a mocsok feltáráshoz, ahhoz képest relatíve nem is vagyok mocsok és a blogjobbágyaim is csupa szépet tudnak rólam mondani.
Itt jegyzem meg, hogy a Horthy birtok népe egészen más Horthyakra emlékezett -még ma?? Még 1957-ben is! Úgyhogy nem volt tanácsos a kutatónak a magyar fasizmus névadója birtokán még élőket kérdezgetni. Nembeszélve a lovastengerész felsőtestéről, ami.. hát.. szóval eléggé kottás volt ám! Valamint tudott a lovagláshoz és a tengerészkedéshez is.

magyar-magyar szótár 2010.06.18. 03:52:04

@efes: Az semmi, de van original kamasz gyökérhumor, ami faszább mocskokat tár föl a subbánál, viszont nem piacibevezetett. Az ilyenj automata rovatoknak, hangsúlyoznám, hog a subbba blognak látszó indexrovat, óriási kattogásszámot termel[het] ugye ez titok, pl Szilyról tudhatjuk (őmagától) hogy időnként beakasztés teli lesz, mint a délibusz, de hogy pl mennyi kattogást termel maga alá, mint egyébként a blogÜZLETÁG igazgatója, az titok. Így sok jobbágya, mint Hannibal, még egyfajta kócos kisördög matrózpólóban és melcsifelcsiben képet ápol Szilyről. Én Szilyre ránézek, egy tökéletes aramaniöltönyös lenyalthajú genyát látok egy Room Full Mirrors irodában. Uj retkesnyakú orosz anarchistadiák megjelenése is kétségbeesett küzdelem, hogy ne olyannak látszon, amilyen a valóságában. (Ráadásul átjár papírra a régi agitációspropaganda line-ját nyomni)

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.06.18. 17:02:02

@magyar-magyar szótár: Az index blog.hus marketingje szerintem is meglehetősen egyoldalú. Egy időben én is szinte minden poszttal kint voltam címlapon - nem tudom, miért, se kutyája, se macskája nem vagyok ott senkinek - viszont egy ideje sosem. Egy címlap nálam 5-6szoros kattintást jelentett, témától függetlenül, de nem is hiányoznak azok a bértrollok, akik ilyenkor teleböfögik faszsáűgokkal, meg ilyenolyan fixációkkal a blogot. Ennek akkor lenne jelentősége, ha keresnék vele pénzt, de erről szó sincs.

magyar-magyar szótár 2010.06.19. 06:34:15

@efes: Azt hiszem, nem csupán marketingről van szó. A magyar sajtószerkesztés alapszabálya az, hogy a szerkesztő nem olvas, hanem megbízik pár szerinte megbízható névben. Séma: Kiadja a melót és szóban hozzáfűzi: "Kúrd le nagypn, mert elszaladt vele a ló". A kritikus megírja a kritikát, amiben mégse nem kúrja le a szerinte ezértésezért jó, eért pedig nem annyira jó XYZZ-t. A kéziratot belepillantás nélkül leadja a szerkesztő, majd a nyilvánosság után a potentátok betelefonálnak vagy sörözés közben megemlítik, hogy mégse kúrttok le Xyzz-t. Erre a főnök hivatja a szerkesztőt, mért nem lett lekúrva Xyzz. természtesen minden élőszóban, és letagadhatóan, sőt, e cuki kis pogrom le is lenne összeesküvéselméletesőzve, ha fölmerülne a gyanúja. A szerkesztő a szerzőt magához rendeli: "Pedig megbíztam benned, büntiből 1+n ideig nem kapsz tőlem melót. " Ez egy banális séma. Miért lenne másképen? A címlapszerkesztő instrukciókat kap s belepillant a bejegyzés blickfangjaiba, kb 6-7 alkalommal sikerült is átverni. (Legutóbb a zuschlagvigyor volt címlapos) Írj egy elemzést az indonéz filméletből, hajánál fogva rángasd bele azt a félmondatot, hogy deám a fidesz geci és címlapos lesz. Persze téged a címlap nem érdekel, de azért jópár ember elvan, mint a befőtt. Egészen régi, a dinók korából származó módszer írók támogatása úgy, hogy a XXXblog megpályáz valami pénzt és abból neves íróknak honorkát fizet a YWQUZT apropóján. (A foci Esterházy miatt afféle köt. sport volt a 90-es években, allegória is (Darvasinál, amikor még Darvasinak ez kellett a faceépítésben, mert amúgy ő inkább röpis alkat a lúdtalpa miatt)

A focihasonlat egyébként talán a leghazugabb allegória - kivéve, ha a fociban van olyan, hogy a csatárt hordszéken viszik körbe a pályán, kézbe viszik be a gólját a megilletódve félreálló kapus mellett és a közönséget bohócdoktorok vezénylik tapsra, na, ha ilyen van a fociban, akkor tényleg afféle az, mint az irodalom. Nem beszélve arról, minél Maradonább, annál nagyobb a belőle monografálók raja környűl.
Ahhoz képest tehát, milyen volt a papírsajtóélet, tényleg viszonylag kénhidrogénszegény a bloglét levegője. Persze itt a lelátón néha jobb focisták vannak, mint a pályán.
süti beállítások módosítása