>>[...]most, hogy megint vesztésben vagyunk, minden kezd jobbra fordulni, és egész biztos talpra is állunk, ha sikerül elérni, hogy legyőzzenek bennünket.<<

/Natley öregje a Catch22-ból Papp Zoltán fordítása /

Azt hiszem, a trágya című lánykori dolgozatomban még túl finom voltam és nőies.

[név]nak/nek

a szar is keserű 

- ez a mélymagyar népi jómondás azt fejezni ki, nem, bocsjav, most fejezi ki tökéletesen népünk véleményformáló erejének a hangulatát.

 

Most akartam hozzászólni a jellegzetesen mélymagyar TASZ blog friss cikkéhez szarához, amiben Korunk Hőse, a Rettenthetetlen mellett áll ki , a magyar relativista-fikaista szarozás szabasága mellett, ám mit látok: A Frick László Emlékzenekar megelőzött a jellegzetesen szar-szemét és érthetetlen kommentjével, tessék ( 38 éven aluliak szüleikkel olvastassák föl:)

Úgy fogom előreküzdeni magam, mint hegymászó föl -de azért legyen Önökben annyi képzelő erő uraim, hogy beláthassanak egy Szar Hegy-et.

Első pling: Tokaj - Szőlőbánya -Orbán -hogyne len[n]e szar a Tokaj Kereskedőház bora korunk APO-ja Lakatosának?

Második (boangg): Uj mindenhez ért, tiszai vízkormányzás (2000) magyar zöldségtermelés (tegnap...) És benne volt a Dalnokok Ligája zsűrijében, igaz, akkor még nem úgy nézett ki, mint egy bakunyinista orosz diák.

DoanGGG: Ugye, jó nekünk A Magyar Ügyészség, ha a filemiléje nékünk kedvesset fütyöl!
KOAN-GGGG: Debezzeg BBBBróbájjon meg nem nekünk tetszőet dönteni, azon nyomban az utcára megyünk.

TyhuonGGG: Mert a mi utcára menésünk A Zabadschagh Menete. A MINK bátorságunk a Civil Courage!

Ha én aszondom, hogy a kurva anyját Uj Péternek, nem a mamáját bántom ( hanem a magyar-magyar szótár egyik jellegzetes szófosás[kiemelés tőlem: m-m szótár]ából csenem az érvem, miszerint ez KÁROMLÁS általában és nem Uj nénire vonatkozik, akiről azt se tudom, hol e, dehogy büszke a kisfiára, az tutti
és most avanti,, mert az ölemben az Alapmű éppen Natley öregje c. fejezetnél van nyitva ahol a 107 éves kurvapeczér elmagyarázza, mitől fasza az olasz! Hát, tényleg, szar a magyar, na.

Amúgy a legszarabb tokaji amit életemben ittam, budafoki volt, nyitás után azonnal kiillant belőle az aroma és meztelenül maradt a poscék rizling, amiből hamisították.

 

 Azt hiszem, a Frick Zenekar nagyrakás szar kommentjét a saját aljas ganajommal kell megtetejeznem, amit A Magyar Blogélet egyik Jujdeszabadgondolkodó Üdvéhez, a csak nevében önkicsinyítő , de amúgy rémokos Walter Melone brhuffogtam oda ma reggel:

 @Walter Melone [-hoz]

A föld azé, aki jelzálogkölcsönt kap rá.

Még a legravaszabb burzsojá bank se nagyon van tisztában a magyar föld értékével, ezért a valós forgalmiértéknél akár nagyobb jelzáloghitelt is kapni rá. Namost innen az a kérdés, hogy a bárki tulaj a hitelt hol költi el. (A bank, na, az viheti a zálogot :))) )
A büdös tahó elavult magyar tajtparaszt bunkaja, az állat, a fődhőragadt mi más ostobaságot tudna kitalálni, minthogy pl a pízbű focistagyiontot építsen (és persze ehhez nem ósztrijábú hozassaja sódert)

Tovább nem folytatom, ennyi sokat is azért írtam, mert elhittem, hogy érdekelne a feőd.

még egy titkot elárulok: Ha nem szarik a magyar jaószág, akkor nem elég, hogy onnan hozzuk a Döntsön a piac! szabályai szerint a disznóhúst, ahol modern olyan táppal etetik, ami olyan vegyianyagot tartalmaz, ami sok vizet köt meg a disznóban. [így akar a holland vegyiparaszt ráelőzni a korszerű éjrópainormás húsiparra, ami a döglöttdisznó húsába meg tylolt kever azért, hogy fölvizezhesse a szerk. kieg.]
Hanem az a gond, hogy ha nem szarik jószág magyar feődön, akkor nincsen mivel trágyázni azt a földet és ezért olyan szar lesz a magyar zöldség, amilyennek Uj Peti gondolja.

És akkor azt a szart is importálnunk kell
de ez a földekre fölvehető jelzálogkölcsönöket nem érinti.
(viszont az osztrák befektető trágyamarhát tart)

post it: "Jöjjön ide az, aki akar és termeljen azt, ami kell vagy ha nem kell, akkor ne termeljen semmit, majd megoldjuk importból!" /Az MSZP [téeszelnöktagozaton kívüli részének] mezgaz koncepciója 2000-2010/

mondolat

Uj Péternek, korunk Nagy APO -jának, tiszai vízkormányzás és borszakértőnek alázatos szolgája:

 

Miért jobb a kínai a zöldségben is, mint a magyar, mért nem olyan szar?

 

Rémesen egyszerű. Kínában zsufi van és pl a disznókat úgy etetik, hogy az inka kacsa (Szarmagyarországon kínai avagy némakacsa) állomány ketreceit a disznóketrecek fölé rakják, így a disznók megeszik a kacsaszart vagy a döglött kacsát is ( ki ne emlékezne a Boldog Béke Idők kínai Luncheon Meat konzervájára!!! ) Kínában abraktakarmányt inkább emberrel etetnek föl, ezért óriási trágyahiány van. Mao idejében tilos volt még a városokban is a magánbudi, közbudiba kellett szarni és onnan a friss szart egyenesen vitték a földekre. Kínában utazók 200 éve panaszolják a szarszállító dzsunkák bűzét a rizsfeődek közette.

 

Máltán La Valettától nem messze Északra van a Szar Öböl, (Buggiba alatt, az a névtelen)  ahl a sziget derített emberszarának jórészét szikkasztják és konténerezik, bárki túrista láthatja, mert a főút körbejárja. A szar másik része még hasznosítatlanul ömlik be a Popeye Land alatt (a Google Maps-en látható még a sziklákon át a vezeték árka is) a horgászok örömére. Édes kis halacskák rajokban falják a kövér túristaszart a tengerben... Ezért még a máltai zöldség se olyan szar, mint a magyar és a Popeye Öböl búvárcentrum is, és piszokkövér , túristaszaron hízott halakban gyönyörködhetni...

ezt nektek,tiszta szarszivemből

, ha nem tetszik, egyetek mellényt, máma az lesz kaja a menzán

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr471999974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Barát József guru 2010.05.14. 07:59:24

A mellény egy egyszerű dress code / outfit probléma, és így is kéne kezelni. Van, akinek nem volt gyerekszobája, nem tudja, hová mit illik felvenni. Nem szabadna több jelentőséget tulajdonítani neki, mint annak, hogy XY képviselőnőnek rossz a sminkje, vagy ódivatú a kosztümje.
Ez a baj a bulnyállal, hogy az országgyűlés megalakulásakor a mellény a főtéma. De mit várunk egy elhülyített országtól?

magyar-magyar szótár 2010.05.14. 08:28:59

@Barát József guru: A mellény a mogyoró, ami erre csörög ki. A dió meg az, hogy már benne van a winchesterekben a
Szar volt megint a Sólyom című cikk, az egyikben azért szar Sólyom, mert szólt a mellény miatt, a másikban meg azért, mert nem szólt. Tartalék-tárban van egy , az MSZP-sek mellyény miatti kivonulását is taglaló cikk.
Nézzük csak, ez egy másik kaja:
1. Mesterházy lepasszolja a Jobbikn ak a "nemzetbiztonsági bizottság" vezetéséet
...
7.: Az MSZP NEM ÉRT EGYET azzal, hogy a Jobbiknak jusson a "nemzetbiztonsági" bizottság DE rábízza a döntést Smitt Pálra VISZONT különvéleménnyel él.
Na, azt hiszem ez még a mellénykajánál is császármorzsibb volt.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.05.14. 09:08:44

@Barát József guru: Így van. Ha engem mondjuk valami marha beválasztana az országgyűlésbe, akkor én tuti rövidnadrágban és edzőcipőben mennék be, ami ma is van rajtam. Ha huzavona bandázni akar, bandázzon, speciel leszarom, amíg nem állítanak valakit a Duna-partra.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.05.14. 09:10:42

@efes: Amúgy, ha jól emlékszem, a mostani kormánypárt tagjai '90-ben éppen attól is voltak szimpatikusak, hogy meglehetősen szabadon kezelték a már akkor is eléggé lejáratott öltöny-nyakkendő uniformist.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.05.14. 09:11:13

Kurva jó viszont a mottó, Heller bácsitól.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.05.14. 09:14:13

Fú, én már egyszer beleszaladtam egy ilyen miért jobb a magyar fokhagyma mint a kínai vitába, ráadásul az Eszter nevű csaj főzőblogján, aki messze nem mélymagyar, már úgy értve. Én a kínai pártján voltam, mert nagyobb, könnyebb pucolni, jobb az íze, és egyébként is használják már vagy 5000 éve, de leordították a fejem.

Frick László Emlékzenekar 2010.05.14. 10:35:30

@efes: Ezért az újszülötteknek most ugyanezt eljátsza majd az LMP.

A kínaifokhagyma olyan, mint a tahiti asszony. Soookkal nagyobb meg tömegre is, mint 13 éves korában, amikor kis nyígár 42 kg-s volt ... de a hatalmas hájrengetegben ugyanaz a lényeg van jó alaposan hájjal széjjelhígítva. Amikor bablevest főzök, pontosan annyira megyek három hüvelykujjamnyi kínaigerezddel, mint három kisujjambegynyi magyar gerezddel.

Frick László Emlékzenekar 2010.05.14. 10:37:58

@efes: Ez a Heller idézet most a Felnőtt Bácsiknak nem fog tetszeni, "közhelyes" lesz nekik. Pedig mostantól sokkal jobban megy majd nekik az üzlet, pl ma reggelre egy-egy flekben össze lehetett ütni a Sólyom-baszogatást a két indokkal, valamelyik csak bejön, a majomnak két választáson kívül -és mindkettő rossz- úgyse lehet többje. És a bús húrokat jajongatni is nem annyira fárasztó, mint pizzicatozni.

magyar-magyar szótár 2010.05.14. 10:44:13

@efes: Én be se járnék a parlamentbe, a képviselői igazolvány sokmindenre jogosítvány is, a képviselőnek nem az a dóga, hogy a kibaszott plenárisüléseken fürdesse az arcát, akkora májer meg úgyse lennék, hoigy bizottsági tagság címén kapjak pluszfizetést. Kavarnék a tajtparaszt népemnek mindeféléket a sóhivatalokban ki, meglátoganám a gyevi bírót, meg a kolozsvárit.

PesszimPista 2010.05.14. 21:33:05

Aztat nem toudom, hogy mennyire volt viccre véve, de a „Magyar”-nak titulált lényegébenésegészében külhoni tulajdonlású és irányítású bankrendszer díszes tagjai igencsaknagyonisám tisztában vannak a föld értékével. Nemazér’ hitelezik túl, mert hullyék, hanem mert egyéltalánosan nem sajnálnák, ha néhány 10-100-ezer hektárocska rajtuk ragadna.
Egyszer úgyiscsak feloldják a kűfőddiek ellen hozott azóta is fólyton kijátszott birtokoláskorlátozó törvényeket, és akkor bizony a csúnyán „túlhitelezett” –majdan sajnálatossan bedőlt hitel okán a bankonragadt- főd igencsaknagyonhatalmas profittal adható tovább.
Nemisolyannagyonrégen néztem egy franciánus dokumentumfilmet, melyben a loármenti hírös gabonatermő vidék-ek termőadottságaink a hosszasan túlzott kemikáliahaználat okán jelentkező tendenciózus hanyatlásáról, és a talajflóra 2-3 méter mélységig terjedő teljes hiányáról –valamint ezek esetleges összefüggéseiről- szólt a diskurzus.
Ha még ezt összekapcsolom azzal, hogy egy korábban még kollegiális ismerőssel sok-sok év után találkozván –aki részéről, néhány pia után- arról kellett áradozást hallgatnom, hogy a banki munkahelyén a földjelzálog hitelezési részlegen vidám az élet, mert a központi (értsd kinti) vezetés szinte a lovak közé hajítván a gyeplőt futtatja fölfelé az „új” üzletágat, . . . . hát nemtom . . .. kint is vannak hüjjégg bőséggel, de ennyire talán nem . . . .
Fokhagyma-ide, meg oda, a nemsok megmaradt húsos konc közül ez az egyik jelentőssen a fazikból kikkandikálló darab maradt már csaknem. (Talán)
(Osztakkor meg mindenki aztat gondol amit én nem(!?) akarok.)
Maradok tíz telettel: Pesszim(P)ista

magyar-magyar szótár 2010.05.15. 03:14:47

@PesszimPista: Igen Pista uram ez így van. Igazából a magyar gennyisták -pedig annyira benettonzeődek, hugy juj, sárgavirággal és nemzetiszín pántlikássan- nincsenek tisztában, hogy a magyar föld értékei elsősorban abban vannak, hogy autzópályaépítéskor nem elhordani kell a követ, hanem sszázkilométerekről belehozni... és mikroszkópikusan pedig tele van élőlényekkel, pl celluózfaló baktériumokkal, ezeket pedig a bezzegóperenciántúl zacsiban veszi a biobauer boltban és guggorászva rakosgatja az aranydrágán vett trágyájába, hogy az majd a földjén (ami kő kövön kevés erdeitalajmaradvánnyal..)el tudjon bomolni. De hát a magyar sajtómunkás quintessenciá-ja Uj Peti, aki aztán őőőrvára tudja, mér' szar a magyar őccség.

Föl se kell lapozni, mint tanít eről Nagy Tanítóm Tokfalvi: A fejlett magyar relativista szerint semmi baj, amerikában is lerendezték a büdös paraszttyát a bankok (vannak is erről az időszakról szép B- C kateg filmek amerikában, sírunk a farmer miatt, akin favágóingét szakgajja az óriási deszkahodája előtt miközben gyön a banklegény a vadiúj 1957-es Chevy-jével...) ... ez egy természetes folyamat, hogy bankokhoz kerül a föld, hiszen egy STABIL (fixx) magasértékű befektetésialapot képez. A spekulalistának nem is kell a föld ilyen stabilalapként, mert minek, túl merev dolog neki, földnyilvántartás ugye... Így a spekulalista a jelzálogkölcsön felmarkolása után hagyja a faszba jaz egészet, vigye a bank. A gond a művelési kényszerrel van. Az osztrák konzorcium tojik is a birtokbevételre, azt az intézője nyúlja le, az intézője jövedelme az. De azért nálunk picit elszámoljá magukat azok az okos bankok, mert Bezzegóperenciántúl egy szikla alatti kögörgeteges henktárja is úgy milla körül mozog, tehát a magyar zsírszarfődre gondol MOST (ma, érted?) úgy 1000 éjró értéket... hektárjáért... mikozben megvan az akár 400 éjró is
süti beállítások módosítása