Az index szerkesztősége megint gyártott egy fasza kis önfikázást. Marketingokokból mégis jobb, ha az ember melaminos kínai műgumicukorkából tisztakörmű uujac'káival maga gyárt természetazonos hatású fikabubust és pöcköli enn-face-ába bele, abba, semmint ha a konkurencia teszi azt valódifikával &  szakszerűen.

A netokratív újszülöttség pompásan szórakozik és azt hiszi, Uj Peti bá' zseniális leleménye ez, ami már egyébként hóttgáz volt a Kaszás Mókus videó idejében is.

Sajátos ez, már elmeséltem, Iszos Júccsi nyénnyne találta ki. Azzal megyen a falurággyós traccspartiba, hogy" Húú. lányok, annyit ittam az este, négykézláb mentem haza és fehértelefonnak néztem Húgyos Pircsi gangajtóját!" -erre kényszeredetten mosolyog a falurággyó szerzősége, a kitalációs csoport és elkezd szabadkozni,. hogy >>ÁÁÁáá, dehogyisse iszol te annyit Julika, csak néha a fogadra, ha fáj, egy nyeletet, de hát mindenki megissza a magét.<< Nem az index találta ezt föl, ráadásul Bede meg Tóta már többszázéve* elsütötte (az MSZP ügynöke vagyok -fehértelefonnal- a Költözik az Index önnyalásban a fekete bakeltittelefonnal, mint K-vonallal egy másik indexes ügyeskedésében..)

 

Ja, és Koós János bácsi is, mióta idültalkoholizmusa kirí orcáján, szokott hülyéskedni a piolósságával... meg Bajor Imi bácsi és a Hajós Bandi bá' meg ho-óó-nne. És ettől már nem is látszik annyira széjjelivottnak a face-ük... jobb elébemenni a dógoknak, na...

Link nincsen és nem is lesz, a Bukás című film berlinibunkervég-jelenete alá mondták föl a poenos és ál"belsőutalásokkal" teli szöveget. 

Én nem tudom, mért kell így ennface-t nyalni, mért nem lehet egyszerűen, tótawériánus decensséggel kiállni, hogyaszonygyaja: Mink néptanítók vagyunk, tik meg bunkójak, most például nem nyaltátok be a Somogyiék új Dávid Ibolya trükkjét, tahó alföldimentalitásúak! Miért kell ilyen török gábori körítésekkel sunnyogva, álhumorosan, jópofáskodva hülyülni azon, hogy az elmúlt 8, de főleg 5 év legsikeresebb agymosodája volt az index. Ha valami szakmailag überfasza, akkor fasza és kész... Ha egyszer profimód künn fogják az egeret, ne akarják még ezzel a műlazasággal az ősnetokratát eljátszani, a bent-is-egérfogást. Ha valaki szájbakúrta a netokráciát Magyarországon, az az index volt : pénzért agitációs propagandát végzett.. és még az álsemlegességet sem az indexes fiúk találták ki, hanem (ez kedvenc vesszőparipám, gyíííí!!) pl az Élet és Irodalom szerkesztősége (vö a Horn-fikázást az ÉS 1998. éveleji számaiban az indexes minapi Tóth Károly MSZP-s képviselő és más kijelölt boxzsákemberek meg Szili Katalin fikázásával) Ja, hát az ÉS-es Felnőtt Bácsiknak pl teccet vóna talán SZDSZ-t is fikázni, talán az SZDSZ se süllyedt vóna idáig... de az indexes fiúk is egyedül az SZDSZ-re sajnálták még a műfikát is (a Retkes-köpködés, az pártszerű volt...) Egy netokrata elkapta volna ám Pető Iván búcsúmondatát és visszagyomoszkálja a szájába bele, ha nem álsemleges... Pető úgy vonulhat nyugalomba, mint Karesz bá' az egykori ifjúságvédelmi őrjárat veteránja: Nincsen mértékadó, aki egyenesen a pofájába merné vágni, hogy az nem liberális, akinek nem lehet múltbéli hibáit fölróni.. csakpéldául...

 

*a netizmóban három nap egy esztendő...

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr251888544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.04.02. 10:24:52

felette tanulságos. Ha jól értem, amit érteni vélek, az időszakonkénti finom és önarconköpködő utalások blogom olvasatlanságára tulajdonképp védekezési mechanizmusom részét képezik?

Barát József guru 2010.04.02. 10:36:05

Az enfikázásban van némi kikacsintás - tudjuk, kurvák vagyunk, de a piacról élünk. Ne tessen minket annyira nagyon komolyan venni.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.04.02. 12:12:23

Meg már a búvalbaszottsgágáról és savanyajóskaságáról ismert DunaTV is felfedezte az önirónia diszkrét báját: tegnap, a Bolondok napján ők is elnyomtak egy "mi is bakizunk ám" jellegű összeállítást. Hát, mondjuk, nem röhögtem a fotel alá magam, de azért legalább, valami...

Akkor a trendkövető index ne önironizáljon?!

magyar-magyar szótár 2010.04.03. 01:05:19

@Barát József guru: Mink a piacrólélünk, de mások piacrólélőbbek ám! Nagy Tanítóm és Példaképem Hannibal Lektűr [is] pl simán benyalja még őket maguktólvalóan jó netokrata [itt az eredeti jelentéséről van szó, tehát El Lobo vagy Borcelán lovaghoz hasonló Az Eredeti Művelés -szerint élő s alkotó figuráknak... ] ez az egész álszentfazékoskodás műlaza öregdiákhumorba sztaniolozva zsezseg a Költözik az Index önfacenyalásban...

magyar-magyar szótár 2010.04.03. 01:11:19

@Barát József guru: Azt viszont meg kell hagyni, hogy valóban reflektálnak a jógyerekek lécci-lécciiii tartalmú leveleire és a pozitívdiszkriminációval segítik a jóoldali megfelelőengondolkodó [itt: seggnyaló -a szerk megj ]cukipofákat De itzt is az élet és Irodalom nagyöregjeire mutatok, ők képesek voltak lemenni a büdös vidékiértelmiségiek közé is, hakniztak, tájoltak, lementek vidékiművházakba találkozókra ... @-ben vagy netokratíve viszonylag könnyű műlazának lenni...
De a jógyerekségről az első, ami beugrik nekem a moderálás, törlés.. ami Kósza bácsinál bundáskenyér és sörbüffenet szagú favágóinghónaljszagúan szalonnás tömbös őszinteség, az a Holdrablóalakúak rendjében lesprézett affektálás.. először ügyíes politikaimegfelelésben kiprovokálok egy nagyrakás zsidózókommentet, utána meg nem győzöm törölni, lásd György Péter Eszteta bácsit, ahogy mosdatja "szegény jó" Tóta Wé-t a márciusi Alföld -ben, hősként mutatja be, aki oroszlyányként sk. dürűlli a sok tróllokat...

magyar-magyar szótár 2010.04.03. 01:16:05

@vészmadár (pica pica): Igen, mert persze erre jön a "...ááánemis, hiszen azért olvassák párezren a blogodat..." (ui. a kattogásszámot [reá-kattanás-számot] olvaasási számként hazudjuk be magunknak..)
A politikaikommunikációs szakmai kollégium mindenért a büdösbunkónak lenézett népet okolja most, de egyébként meg Somogyi & Partner módjára pont ők nézték le annyira büdösbunkónak a népet az elműlt 5 év néphülyítéseiben s meg nem fordulna a fejükben az a gondolat, hogy lehet, Dávid Ibolya össze nem keverése a valódi MDF-fel nem a taplótahóság mián következett be, hanem egyszerűen azért, mert a Kádár Rendszerben egy tehenész-brigádvezető nagyobb politikaiérzékkel és politico-képességgel rendelkezett, mint egy olyan jógyerek, aki a rencervátás táján még a nintendoját nyomkorászta a vódiznyi matiné alatt ( Gummibears)

Barát József guru 2010.04.03. 07:28:41

@magyar-magyar szótár: Amit műlazának és öregdiáknak mondasz, az nem más, mint nagggyon profin és kiszámítottan kialakított arculat és pozicionálás.
Amiról beszéltünk már - az index inkább férfilap, nézz csak rá a címlapra, p...nák, f..ok, autók, foci - az olvasók nagyrésze 30-40 és 40+ diplomás és érettségizett, inkább műszaki, reál végzettségű férfi lehet. Ide pozicionálták magukat, meg is szerezték ezt a piacot.
és lehet rájuk haragudni ezért??

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.04.03. 10:55:00

@Barát József guru: Velvet? Amúgy nagyjából szerintem is. Az indexes csajok (vannak azért), amolyan vagány csajok, már dizájnilag, akik úgy akarnak kitűnni, hogy faszisabbak a fasziknál. Amolyan igazi, régivágású hippifeminoid nőstény nincs köztük, szerintem. (Úgy értem, csöcsösmellyes)

Barát József guru 2010.04.03. 16:21:26

@efes: vagy nem minden nick, az aminek látszik ;)

A velvet olvasóközönségét nem nőként, hanem műnőként határoznám meg.

magyar-magyar szótár 2010.04.04. 01:49:06

@Barát József guru: Nem, sőt, diktálják a piacot. A szememben Uj Peti ugyanaz a decens mélybaloldali elkötelezett népszabis jógyerek, aki volt, ohne kapitalizmus. Itten ugyanarról van szó, mint 1968-ban, amikor a jófiúk a termelési riport után nem haza-föl vették az irányt, hanem beugrottak a szerkesztőségi kocsival Siófokra keletnémet bigéket fölhajtani. Az édes élet -hez joga van az embernek akkor is, ha a szerzetbe állt.

Nem követik a trendet (kedves efes ) hanem e kicsiny vihar-abiliben méretű piacon követik. Úgy gondolják (szakszerűen ám) hogy ez a kicsiny kurvapiac ( -> kurvaország) pont & töktotál elég lenne nekik, mi a fasznak a többi piaciszereplő.

Ugye, van a történetben az a kis kandírozott csokibombaalakú rész (-> cukorbanhempergetett) amikor a Wallis sziveskedett a netokratív álmot (tehát: Jöjjön egy hülye faszt tőkés és adjon az álmainkra úgy 250-300 millát, aztán majd elboldogulunk.. A Wallis Mosodák Rt erről nevezetes, hogy úgy tesz be ki s be ide oda a pénzeket, mint análpornóvideókban pihenésképpen a férfiszerepló a segglyukból a punciba vissza a faszt.. és ugyanez az életszerűtlenség, a jólánykák és jófiúkák el is hiszik, hogy ez az életben is így mehet ... pedig nem ám, rendkívül steril környezet és gondos puceválás kell ahhoz... Namost, ha a Szent Inkvizíció széke előtt is, nincsen az a nyújtő, körömtépő vagy szakgajtó szerkezet, amire vonván Az Illatos Testek megvalklanák, hogy pénzért szoptaknyaltak az MSZP-nek... pedig nem kell hozzá több naivitás, (kevesebb) mint ami egy szóróéves politológ-nebulónak van, hogy hát izé, ha-aki a pénzt adja.. hogymondjam, nem úgy, ahogy azt a bunkó jobbosok képzelik, hogy Virág eltás szőnyegszélére állította A Petit.. ádehogy! A büfében sorban álltak.. beszélgettek... magánügyek, kedves mosolyok.. úgy.. sugallatszerűen...

Az értelmiségikorrupció egyik formája ez.. mint az autóvigéc is, akármilyen az az ügyfél, de kedvesnek látja, ha nála köt, ámdeha a másik ügynöknél, akkor zsírpofa... Megkoncepcionálják maguknak, hogy Gyurcsányról átszoptaknyaltak Bajnaira (hogy azért ugye Bajnai EGÉSZEN más.. de hát heavymetáll zenekarokan is van ilyen face-állítás, a sok durvafigura közé be-style-olnak egy szende slideguitar-ost spregetni a szűkítetteket... A Mocskos Kéthét óta szabad rendesen (nem ilyen álságosan) fikázni a Szegény Ferit és hirtelen el van felejtve az is, hogyan falaztak a Bokros-[be]égetéshez egy éve még... Mindig van valami, ami az álsemlegesség látszatának fenntartásából megteszi.. a lelkiismeret.. mert szerintem még Ujnak is van ilyenje.. altatására...

magyar-magyar szótár 2010.04.04. 01:52:12

@efes: rosszul írtam Józsinak a kommentemben, helyesen így:
Nem követik a trendet (kedves efes ) hanem e kicsiny vihar-abiliben méretű piacon DIKTÁLJÁK. Csak úgy tesznek, mint az a diktátortípusú szinházi rendező, aki, amikor a kulturális riporter kijő reportozni, egy negyedórára eljátsza az "én is csak egy színész: közülükvaló, esendő ember vagyok" pofát és utal arra, hogy ő egy kis Músszilinni, erre persze az anyapicsadonna lesikolt a szinpadról, hogy áááádehogy Robikám, ho--óóóó-isselennél te az, ádehogy egy cukorpofi!

magyar-magyar szótár 2010.04.04. 02:04:02

@Barát József guru: A maimarketing törekvése az, hogy a nőből steril műpicsákat csináljon. És erről nem szabad beszélni, mert jönnek a feminimopicsoidok és rárántják az emberre a függönyt. Ha egy normális, nyírtkörmű, nebámuljfarmeros fakópólós festetlen hajú nővel beszélek, tagadja, azt mondja, általánosítok és nincs is annyi velvet.hu agyú konzumpiccsaaa, mint ahogy azt magamfajta általánosító hülyefaszok gondolnák. Csakhogy itten nem arról van szó, hogy a Velvet szerkesztőségében fasz-szerűen gondolkodó picsák hoaxálnak egy fogyasztói réteget! Nekik statgépük van, ami alapján kistatisztikázzák azt is, hogy szegmensenként mi a tisztaságibetétmárkapreferenciális megosztása a bezabálóknak.

Én mindig a konkrét piac konmkrét elemzéséből indulok ki: Ha egyszer egy falusi ábbéccében a piakínálat 40%-a körömlakk, édes likőrkék, bobbonmeggy csookiflip bélylíz és hasonlók, az azt mutatja, hogy az VALÓBAN ALKOHOILISTÁK 40%-a nő. Akkor is, ha a jóindulatú Marika könyvtárosnéni ezt nem hiszi el és azt mondja, alig látni részeg nőt az utcán. Valaki megissz azt a sok körömakkot és a boltieladó, aki hallgat, mint a sír, pontosan tudja, hogy Enikő néni nyug. isk. ig. amikor elcsomagoltatja a fél liter kevertet, azt nem a mestereknek viszi (Enikő néninél még januárban is mindenféle napszámosok meg mesterek dolgoznak, akik a világ összes italját meginnák, de egyébként & érdekesmódon feszt kevertet, meg bélylízt esetleg néha pihenésképpen édes vermutot..)

Tudom Józsi, hogy lelked mélyén feminim férfi vagy, rósás idelyálokkal, de az az igazság, hogy a Velvet nem szórakozhat: ha picsák látogatják, akkor picsák számára kell kattanósakat kínálnia. És kész. Ahhoz, hogy az ember úgy tudjon kint is és bent is egeretfogni, mint a Nők Lapja szerkesztősége, hogy tervszerűen vonul vissza és valami normális.. még mindig képesek off-picsamagazin lenni, bár néhány fronton már "tervszerűen" visszavonultak... szóval ahhoz több kell, mint kreativitás... És azt is meg kell hagyni, fikázhatjuk Vass Virágot vagy Rácz Zsuzsát, bizony kőkemény szakma a műpicsaság , mint a szappanoperakészítés, kell ehhez is szakmai alázat. Megtalálni azt, hogy egy álszingliregény meddig mehet el a szinglik titkai felé

magyar-magyar szótár 2010.04.04. 02:08:14

@efes: A hippifeminimopicsoiddal az a baj (mármint, ha original, tehát már legkevesebb 58 éves...) hogy többet tud, mint tojásrántottát (40 éves kora után radikális változásokon esett át) mosfőztakarít isteniférfira (esetleg onokára) vigyáz, tükörből tolat be a parkolóba hátra oldalvást kétkocsiközé (meszesek már a nyakcsigolyái) ÁMDE pl Grace Paley-t olvas (aki a korahippi neofeministák egyik kedvence volt a beat-hippi váltómozgalom idejében)
Amiből egyenesen következik, hogy nemmagyar.

Barát József guru 2010.04.04. 08:39:28

@magyar-magyar szótár: Nem találgatok, megnéztem a webauditot. A velvet és a nlcafe is 157 ezer látogatót vonzott, szinte számra ugyanannyit tegnap.
Csak összehasonlításképpen - a figyelőnet 200 ezer felett, az iwiw millió felett.

Ha hozzáveszed, hogy a NL olvasók nagyrészt inkább papíralapúak, és hozzáadnád a papírról újságot olvasók számát, akkor nem is olyan rossz az arány a normális nők felé, nem? ;)
Persze, hogy létezik a velvet réteg, csak szerencsére valóban RÉTEG, és nem mainstream.

magyar-magyar szótár 2010.04.05. 03:39:13

@Barát József guru: Az iwiw-en, ha fölmégy, van reklámfelület? (Iwiwszűz vagyok, azért kérdem)

Normális Nő mindig az, aki veled szemben áll s forgatja magát vagy kérdi. Tapasztalatom szerint bőőődületes picsáknak látszó nők nempicsák. Ismerek nőt, aki picsaságával úgy van, mint csípőficammal, ezzel verte a sors (elsőférje gyilkos lett, verte is, második férje 13 évvel fiatalabb, tehát a sztori ismert, harmadik férjét 40-en felül már nem válogathatta meg igazán [biszexuális a csávó, így elundorodott tőle] az ötödik férje (a negyedik olyan rövid házasság volt, nem tudom, ki volt a faszi..)kifosztotta most elvan a hatodikkal, de ez meg a válláig ér. Egyszer az asszonybrigádban rákérdeztek a miértre, ő meg is mondta az okot, de nem írom ide ki, mindenesetre olyan, amit nőtől nyilvánosan vállalva nem hallani, az én gyűjteményemben is kizárólag cigányasszonyoktól való efféle hivatkozás van) Namost ez az asszony BIZTOS hogy nem olvas velvetet.

A picsapiackutatáshoz semmi mást nem kell tenned kedves Józsi, mint rááldozni 2-3 órát shoppingolásra. A nők nagyon értenek a mindentmegszépítő önhazudozáshoz, de a leltár nem hazudik szép a fogyása a velvetes piaci csoportra kihegyezett marketingű cuccoknak. Háborgunk a picsareklámokon, a farzsebből előrántott perwolloson meg a WC-tisztítós reklámokon (ráadásul ezek nyugatipcsa reklámok, a magyar picsa még közelebb van az ősnői attitüdhöz (az orosz nő meg mégközelebb... az orosznő háromszorannyi festéket meg bizbaszt keny meg aggajt magára, mint a nyugatipicsa és ez a mennyiség látszatra viszont tizedannyit mutat...)

A reklámokon háborgó nőismerőseimet azzal szoktam vígasztalni, hogy a termékmarketing az nem politmarketing, nem dobnak ki 100 milliót egy picsákra célzott kampányra, ha valójában is nem picsákból áll a jól el is talált célcsoport, ámmmenny.

Barát József guru 2010.04.05. 08:08:20

@magyar-magyar szótár: tévedsz, mivel a magyar piac kis piacnak számít bizonyos cégeknek, ezért nem költ rá, hogy magyar célcsoportnak megfelelő reklámot gyártasson le, úgy van vele, jó lesz ide a német piacra gyártott is.

magyar-magyar szótár 2010.04.07. 06:14:24

@Barát József guru: Ebben nem hiszek. Nem, a német nem a pénzre gondol ilyenkor, hiszen nálu nk tizedkltségel megcvsinálnak egy kampányt, helyben népszerű színészarcokkal akár. nem. Szakmailag nem bízik a magyarban, az ő reklámembere jobb. Bicskaügynöki gyorstalpalókon reklám'ból nanítják a Tango kampány bedöglésével piacrólakolbólított üdítő esetét. Hogy mennyire nem a pénz (= a piacméret) az ok, az azt is bizonyítja, hogy egy egész ország röhögi a reklámot (eleve magyar asszony ellenáll s olyat, amit a reklámban láthatóan PICSAAA aki frusztrálja őt, vásárol.. na, akkor ő jaztat nem venné meg! ) Ha dolgoztál német multiknak, talán ismered ezt. Vezető Világmárka [név a szerkesztőségben]pl rendre a magyar vezérképviselet élére otthonról hoz menedzsert, akinek az agyát is széjjelszopatja (és széjelopja) a magyar stáb. A Rynart holland speditőr-raktárcég magyar leányvállalatának szétlopásáról már írtam. Profi multi feltétlenül magyar legfelsőbbvezetőt keres, aki ismeri a magyar iszonyokat.. őt KURVÁRA megfizeti és elvárja tőle a despotizmust.. és despota is lesz.. annyiért? Naná!
süti beállítások módosítása