Szalay Csaba, a Porsche Hungária [egykori??]főoktatója  tízegynéhány éves szóleleménye a 90-es évek elején országszerte elszaporodott autókereskedésekre. Egy üres telek, a első fázisban téglatörmelékkel megszórva, majd erre jött a fehér murva.  Aztán vagy a dudva verte föl, mint a Szalay Csaba bebukott cége placcát (->  "aki nem tudja, az tanítja") vagy leaszfaltozták. Általában az efféle cégeket a fent az ernyő, nincsen kas jellemzi, valahogy kibulizták, hogy legalább B-dílerek (alkereskedés) lehessenek, sknadináv bádoglemezből meg üvegből összetákoltak (hőszigetelésre már nem volt pénz, csak a főnöki kuckó beklímázására) valami szemre procc szalont meg szervízt, amiben egy egész és ép cro[m]wa[nádium] szerszámkészlet sem volt, és max egy akna meg egy csápos emelő, és olajcseréhez a közeli benzinkútról kannában vették az olajat, mert sose volt egyben annyi, hogy vásároljanak egy 200 literes hordóval, viszont A Főnök meg a A Főnök Asszony télen nyaral, nyáron síel, tavasszal vitorlázás a Chimsee-n, hétvégeken szvingerezés Budapesten, hajót tartani kötelező, mert azzal kell hajókáztatni a vezérképviseleti menedzsereket meg cicamicákat (szervízügyek a vezérképvisetnél olyan picsához tartoznak, akinek gondot okoz a rúzs kitekerése a tokjából, viszont a szájával tud felhúzni kotongumit, ám perfekt angoltudással egy nagy német márkánál...) A dolgozók felét feketén alkalmazzák, pár szerelő be van jelentve 4 órára. Az értékesítőket 3 hónapos próbaidőre havi 20ezer fix plusz jutalék veszik föl , mindig van annyi frissenéretségizett vagy gyöngyösi Károly Róbert'es , aki beszopja a főnök nagy dumáját és elhiszi, hogy az elérehető fizetés felsőhatára a csillagos ég. Az egyik értékesítő egyébként is mindig olyan lány, akinek a combjai ahhoz képest, milyen faszari a cég, igen hosszúak, szoknyája nagyon rövid és annak is a slicce hátul meg van hosszabítva kb. a végbélnyílásig (körömvágóollóval fölmetszve és kézzel úgy szegve el, mintha én csináltam volna, nem, rosszabbul... ) . Az ilyen csajok A Főnök Asszony-t rendszerint hülye picsának nézik, nem sejtve, hogy ő volt az első szalontündér még abban a korszakban, 30 kg és öt évvel azelőtt, amikor még egy lepukkadt Detleffs lakókocsi volt a "szalon" az Autó Vörös Téglatörmelék Bt. teleksarkában.

Van ám már pénz aszfaltra is, ez a csík a járda a headquartershez, itt fényképezik le a még nedves (tehát fotogén) autókat a hirdetésekhez

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr881541033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása