Időszaki foglalatosság a mélymagyar bëtyáréletben. A kiscsibék ugyebár kicsiben csinálják azt, mint a nagycsibék, viszont, ha lebuknak, akkor már más a tészta...

Nem apróznám: A jógyerek & agitprop szajkómunkásság termelési riportjai  (tippem szerint először majd az excsiga2 Napló című nyalóműsora) "tárják" elénk a bűnös jövedékiadócsalókkal viaskodó derék és becsületes fináncság küzdelmeit a keleti végeken.

Szócikkecskémet csupán gyűjteményem új szaváért tettem föl, ez pedig a

megfújás:

Köztudomású, hogy leginkább a Malac Passat-ok alkalmasak a műfajban, meg a Szivar Százasok. Ezek műanyag tartályát ügyes karosszériás lánggal megmelegíti, majd eltömítik és sűrítettlevegővel (mint a lufit) megfújják, hogy a 85-90-100-110-es űrméret bővülhessen még pár litert. Szerintem ez az eljárás a gázolajozás alágazatban nem is lehet oly' izgalmas, mint a ~ben.

Szorgalmas vámkommandós őrködik a magyar költségvetési bevételek alakulásán. (képünk NEM illusztráció!! -a szerk. kieg.)

Mikor emelkedik már föl az ergya alföldimentalitású mély&cselédmagyar a bëtyáross kuruckodásból a zónijós, bűnözésmentes hűdelabanc & bezzegamerikás normavilághoz? Ez az ősi magyar patópál átok, hogy mink mindig csak ejjráérünk a normalizálódáshoz. Ejh, a lábaitól bűzlik a hal s nem a fejitől! Amikor már mióta mondják a békávéfikázós blogok, milyen bunkójak a buszsöffőrök! És tessék, hiába!

 

Derék úniósnormás finác ajjas csempészmagyar autójából láthatóan ukrán gázolajat szív le mintavételhez, tapsoljunk lelkesen! (Na!)

 http://static.nol.hu/media/picture/27/81/02/000028127-7686-330.jpg

 

Újra időszerű az ááá, dehogyis korrupt agitációs-propaganda anyag

INNEN KLATTYAN, jó étvágyat!

 DerékNemzeti Üzemanyagtársaságunk viszont hogyne forgalmazhatna  dízel-porlasztócsúcs-zabálóan rossz minőségű üzemanyagot.  AZ OMV-nél a belső ellenőrök elsősorban a kínált üzemanyag minőségét [AZ OMV a MOL-tól vásárolt üzemanyagokat adalékolja - a szerk. kieg.] ellőrzik a franchise bérlőknél, míg a MOL-nál személyimotozás,  az alkalmazottak autóinak alapos átvizsgálása... a kínált üzemanyagminőség a kutyát nem érdekli, a károsultnak kell vásárolnia 20 liter mintát s bevizsgáltatnia a panaszához. Akit pedig a pártpolitika izgat: az OMV franchise bérlői között a nagyobb halak derék & becsületes  MaSZOP-osok, míg a MOL-os franchise-bérlők java    fideszorbáncigány  ám! Még szerencse, hogy oknyomozó és tényfeltáró újságíróink feltárandóak hiányában éhezve punnyadnak (de már nem sokáig, nyáron indul  a szezon, őszre dögivel lesznek az okok meg a tények!)

Háromezer liter  [= három belföldizős kamion telitank'jával -a szerkesztő röhögése...] ismeretlen eredetű gázolajat találtak a Tolna megyei vámosok Dunaföldváron egy pincerendszerben – tájékoztatott kedden a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága (VPOP). [képzeljünk el egy pincerendszerben három egyköbméteres kockát - a szerk kac.]

Bűnügyi információk alapján ellenőrizték a napokban egy mezőgazdasági cég dunaföldvári telephelyét. Egy méretes szekrény mögött megbújó ajtó vezetett abba a helyiségbe ahol hordókban a gázolajat tárolták. A feltételezések szerint az üzemanyag uszályokról, hajókról származik. A nagy mennyiségű készlet miatt ugyanis ezeken nem tűnik fel a hiány. [figyelem, ez az idézet nem paródia, hanem tök'komoly!!! -a szerk. hah.]
 

http://premier.mtv.hu/~/media/Images/Hirado/2009/08/03/17/bscap007.jpg_483x431.ashx

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

báró Eberstein Eckbert ezredes szerint is Lehet Más a Politika!

(ütemes taps, éljenzés, függöny)

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr651744604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása