A díszjobber olyan debreceni józsef alakú nyaló és szopógép, ami pecsovics üzemmódban bár, de kubinszky. (Ő volt az ellenpárt pecsovicsa, csak az ő neve nem vált fogalommá).

A jellegzetesen indexes, azaz későkádárista-népszabis politikai-ál-elfogulatlanság szemléltetésére időnként beszerkesztenek, és nem csak a vélemény-visszhang-agora holingyenes-holnem publikációi közé, hanem a rendes igazi oldalakra egy ellenvéleményű újságírót.

 

Egyébként már a szövőnők aktívaértekezlete is legalább oly bátorsággal ostorozá a mi oldalunk hibáit, mint minden 27-ik benyalásra Tóta W. Egyenesen Rákosi Mátyást bírálták meg uj péteri merészséggel abban, hogy a dolgozójában éjjel kettőkor látták égni a villanyt: A dolgozók apja permamanens munkával veszélyezteti egészségét, mi lesz így a gyermekeivel? És bizony Rákosinak irulva kellett pirulnia és önkritikát gyakorolni a mezeidógozónők plénuma előtt.

Debreceni József maga is díszjobber volt a tavalyi, egyébként merő provokációnak szánt "díjak a harmadik köztársaságért" akció kereteiben.

Amúgy valóban az ilyenek miatt jutott ide a harmadikköztársaság, mint a díj odaitélői meg a díjazottjai.

 

magyarass arcforma s bajsz, magyarassan magasan (s elkerekítetten) végződő mellénnyel valő setét[fekete] öltöny, markánsan vállalt merész egyénivélemény

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr271477909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.01.13. 15:32:24

Vajjon miért nem szól hozzá senki?

Sztem olyan területre tévedtél, ahol nem vagy otthon.

Persze lehet, hogy tévedek (szoktam).

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.01.14. 12:15:53

@méhészborz: szerintem meg azért, mert tök érdektelen a pali. Mármint a Debreceni.
süti beállítások módosítása