mottó : Néha komoly kétségeim vannak az index szerkesztőinek elmeállapotát illetően. Ilyen szemetet vajon miért kell a főoldalon reklámozni? :( / há zé 2009.10.15. 03:47:41 /

Kezdetben vala a nintendózásban kicombosodott hüvelykű rendszergazda-inas, aki úgy gondolta, hogy zseniális esze és a dzsuvás, hóttmocsok, csikkbűzös, összerejszoltfalvédős szobácskája sarkában kerregő kis varázsdobozkájával majd a semmiből kurvasokpénzt csinál.

Már karcoltam erről az orosz számítógépben.

Végül persze a netokráciáról, mint minden lentrőljövő népmozgalomról (a megreformált jéziánus zsidó vallásról, amit ma szivesen fikáznak a kereszténygyűlölők) kiderül, hogy mire fölkerül, a direkt morál hevülete a rossz lelkiismeret tökéletes retorikájú orációiba züllik, és a netokrata lényegében ugyanaz a seggfej, aki Richard M Nixon volt, csak a .0[pont-nulla] előtt többet mutat a szám.

300 búbánatos, pedig újságíróiskolát végzett jófiú ír legaktuálisabban stréber, illatos, stilisztikaialg tüchtige, nyelvtanilag igényes, zamatát tekintve pedig az angol konyhára emlékeztető bejegyzéseket a blog-pont-hun. Még az Antagon c. csókosblogot is alig olvassák, pedig majdnem olyan komolykodó és papírújságíróstílusú, mint Kóczián Péter csókosblogja.

 Címlapra kerülhet azonban:

-payolablog bármilyenvacak bejegyzése. A blogigazgató a saját plug-and-play blogját vagy a saját kikkezével vagy az adminjával, fölteszi/téteti, legfölülre, hogy frissítéskor maradjon még élete. Szép az, amikor egy bank még nem átadott irodájában találnak egy tipikusan southparkiánus matulista cetlit, hogyaszongya  NEÜJJÉLE mert az értetlen fizikaidógozó leül a székre, holott a bank, mint megrendelő, kikötötte a szerződésben,   a berendezéseket először csak a bank személyzete és ügyfelei használhatják, tehát húgyozni továbbra is a toi-toi-ba kell kijárni. ÁMDE a Homár, minha teszkógazdaságos blog lenne, az ajánlóban olyan óccsó kontextusba helyezi a Neüjjéle-t, hogy az a nefürgyéle-re meg a megrendelő bankra ÉS MŰKÖDŐ BANKFIÓKJÁRA kelthesen asszociációt... "kűdd be, majd mi kitesszük, a te ötletedből magunknak építjük, A Cég javára "

-csókosblog mert haver írja, detto. A legjellemzőbb példa azonban a számomra is csókosblog, ezért csak utalok arra, hogy százleg-TOP[szám, általába 10, 20, 50, 100] témákban szokták kopírni és vagy heten írják ahhoz képest, hogy egy yahoo-news hír copyrja.

Ki beszél itt már kétpuputeveblogról meg sültgalambról?


-olyan bejegyzés, ami napiaktualitású, várhatóan sok kommentet (kattogást, a cég netisztikus erejét növelő -Google-Erő!!- bejegyzés.
 Nem kell feltétlenül az index-címlapos blogbejegyzésnek jónak lennie. Sőt, a Durov kutyája Elv alapján egy "sikeres" rosszbejegyzés még buzgóbb munkára sarkallja a szabályos, papírújságba való cikkeket írogató jógyerekebloggereket. És azt hiszitek, hogy ha időnként egy -egy cukipofi cikkét mégis fölszerkeszti az ügyeletes admin (bár el nem olvassa!!!) akkor egy másik jógyerek kommentnick-en nem böfög oda:

"Ez a szar is címlapos lehet?"

Óriási tévedése az újságíróiskolás jógyerekeknek meg a papírsajtóból kikopó slapajjnak és most már sok-sok igaziújságírónak is, hogy a minőség számít. A méret sem számít, a Náci bejegyzésem nyúlfarknyi. Viszont a Náci-nál sokkal jobb írásaim nem lettek címlaposak, és nemcsak azért, mert a számomra is megterhelő és szinte elviselhetetlen agymenéseim következtében túl hosszúak. Viszonylag velős hoszúbejegyzésem éppen azért nem lesz címlapos, mert jó.

Durov szovjet-orosz idomár csak egy tehetségtelen kutyát tartott meg. Viszont azt jutalmazta. A közönség imádta azt a kis édes kutyust, aki pimasz & provokatív volt, sőt, időnként ellenkezett az idomárral, belecsaholt a produkcióba vagy melléfutott a tűzkarikának -ez utóbbira volt még úgy-ahogy betanítható. A többit, a tehetséges kutyákat frusztrálta, hogy Az Isten a tapló aljas nyalingert jutalmazza, s ez a frusztráció mégnagyobb teljesítményre sarkallta őket. A lázadó tehetségeket pedig Durov vagy eladta egy tehetségtelen idomárnak vagy egyéb, éspedig, itt nem részletezhető módon likvidálta őket.

Vagyis, ha a payola és csókosblogok a rajongók beküldéseiből förmedett, összecsapott, sokszor önkéntes amatőr közreműködő "társ-szerkesztő" által bevitt bejegyzések yahooo-news vagy fn-pont-hu vagy indexes témák továbbkoppintásai, AKKOR kontrasztként olyat kell választania az adminnak, ami az ő 2-3 másodperces átlós átnézésben alkalmasan vacaknak látszik. DE GENERÁLJON MÉGIS SOK KOMMENTET, MERT A SOK KOMMENT TÖBBTERMELÉS

ELORA A TOBTERMELESERT

/gyűjtésem egy téeszistálló ormáról, 1979/

A payolablog pénzértírtblog. Nem csak kereskedelmi vagy zenei payoláskodás van. Tóta W Árpád pl politikai payola, és a minden 27-ik bejegyzésében való "harikái" [gyöngéd harapdálásai] a megrendelői lábikráiba inkább élvezetet keltenek : megrendelőiben. Viszont a hívei beszopják: Lám, a Wórlyuk mely semleges!

A csókosblog a mikutyánkkölykének a blogja, néha a szeriben ül és olyan gályán, hogy pihenésképpen szabad neki várhatóan sokkattogást kiváltó napiócska copybejegyzést írni. Néha egy olyan blog, amit véletlenek többszörös, plafononkintvaló egybeszakadása következtében az admin el is olvasott és máskor is. 

Ha a mikutyánkölykénél járunk, akkor a magyar netokratív néphülyítés hercegprímása, Uj Péter is a mikutyánkkölyke volt. Haragvóan vonják össze ezért a Felnőtt Bácsik is a szemöldököket, nem értve, mit keresnek jobber blogok az index-címlap blogsávjában. Pedig ezek a Felnőtt Bácsik pl Népszabi' főszerkesztőként vagy rovatosként is, tartottak effélékkel kapcsolatot, hogy ha majd mérlegre lesz téve, akkor 102 jóoldali, megfelelően nyalinger újságíró mellé legyen a sormintába egy "hű, de ám mi plurálisak vagyunk, adunk lehetőséget Debreceni Józsefnek, az ismert jobboldali újságírónak is!" Na, hát akkor a Reakció meg a Konzervatórium blogok funkciója ez, a netproletár csürhe, miközben egyébként a széleken tombol és síklogikai vitákban sikamikál "a két oldal" közhelyei között, azért megköveteli a Tápláló Anyacentrumtól a politikai elfogulatlanságot. Ennek látszatához kellenek a jobber blogok, sőt, ha egy balfaszkó önveszélyesen nevetségessé képes tenni, beégetni magát, akkor még az is lehet címlapos.

Van pozitívdiszkriminációs csókosblog. A jobbképességű, ezeknél különbre képes Balog Artúr pl a régijó kis cigány pozitívdiszkrimináció belülről áldásnak, valójában azonban agyoncsapásnak számító áldásában részesül, a blogja vacak és csak azért támogatják, mert cigány. Írhatna Artúr értelmesen is, de minek, azt nem támogatnák.

(Mellesleg, és ez szól kedves Szomjasoázisomnak is) a belsőcímlaposok ritkábban szoktak külsőcímlaposok lenni, ez biztosan valamiféle igazság jegyében...

A néphülyítésben az index blogsávja a Nép Szaga lenne, ó, hangyalábak, miközben a "friss komment" oszlop bő harmadát indexes külsős-belsősök payola és plug-and-play [magától, ágybaszarásszerűen működő, a parasztok beküldöttjeiből dézsmált copy] blogjai teszik i, egy újabb harmad a csókos és egyéb semlegesség face-ét pincsiző bejegyzés, konkréte a büdösajjas blogparaszttól, akiknek a kattoogásai termelik föl a sok-sok kis netfillért A Cég javára, kb egyharmad jut vagy annyi sem. Vagyis az index külsőcímlap saját levét issza vissza a Nép Szaga alól... 

..köszönöm, jojszakát. 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1001451163

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: 2009.10.16. 17:25:08

A Tudózsidó hírolvasója

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.10.16. 18:17:32

akkor ha jól értettem, ha valami netán értelmes, és mégis kikerül, az hiba a mátrixban?

Humanic (törölt) · http://macso.blog.hu 2009.10.16. 21:43:42

Ez tényleg így van, a közelállók, mint pl. magam is, hamarabb címlapra kerültünk, mint egy ismeretlen blogíró.
De remélem, ez nem jelenti automatikusan, hogy gagyi vagyok.
Biztos van valami keresőmotor, ami rámozdul a sikerszavakra, mint bkv, paraszt, bazz, pina, teszkó, politikusok és komplementer nevek, stb.

magyar-magyar szótár 2009.10.17. 02:41:28

@bs395: Neeem, régi papírújságszerkesztői fogás, hogy az értelmes-nek egy gyöngébb darabját, mondjuk szarvashibával, beszerkesztik. "Látod bazmeg, most, csak azért, mert itt ríssz már hetek óta, betettük a hétvégiszám balalsóficakjába a kis tárcádat, erre jönnek az olvasóilevelek, hogy nincs is Baz-megye, meg Sajószentmiklós és ott egy ilyen nevű utca se, hogy Kikirics. "

Kell mindig ellenpélda. Néha áttalózom a címlapos sort, tízből egy vagy kettő szokott olyan elavult, papírújság-ízlés szerint jó bejegyzés lenni, kattogásmarketing szempontok alapján azonban max a csókosblogok sikertelenek. Ezt úgy szoktam kiszámolni, a blog-pont-hu nem az a kommentelős hely, magasértelmiségi kattogásirgy is, szóval, ha van 10 komment, akkor annak a bejegyzésnek az olvasottsága kb 100-200. Szerintem pl nálad egy 4 kommentes bejegyzés olvasottsága lehet 400-as...
Kontrollblogomban ellenőriztem, mire visz egy szűzkéz-belsőcímlaposság, Ismeretlen Név-ként két glosszácskám kerengett a belsőcímlapon egész nap s az addigi 10-es átlagom felment 36-48-ra... Vagyis a belsőcímlap már semmit sem ér. Mióta indexre tettek a fiúk azért, mert baszogatom őket (ugye, a baszogatók szenvedhetik el a baszogattatásukat a legkevésbé) illetve még ezt a szivességet se teszik meg, hogy rendesen indexre tegyenek, hanem , ha azt gondolják, majd jól beégek valamivel, lásd a Náci -t, azt felszerkesztik, hogy nehogy igazam legyen már, viszont ignorálnak, hogy nehogy úgy nézzen ki, mintha olvasnának is... Szóval nincsen új a paplan alatt! :))) Csak ezek a jógyerekek abból indulnak ki, hogy ha a régijó kis magyar papírújságírói stílust kicsit föleresztik a netokratív néphülyítési technikákkal, akkor majd a 12-21 közötti korosztály jól elhiszi, hogy az "indexes stílust" ők találták föl.

magyar-magyar szótár 2009.10.17. 02:50:58

@Humanic: A szüzek is, afféle barátságos beköszöntőként, ha jók akkor reménykedhetnek index-címlaposságban. Gyakran támogatnak jó kezdőblogokat azzal, hogy egy valóban jó bejegyzést föltesznek, ez is Durov-kutyás, reményt kelt a kezdőben. Pl én úgy kerülhetem föl, nem tudom, csak tippelem, több szempont is bejátszott, a leghalványabban az, hogy el is olvasták... viszonylag közepes név voltam az egykori (néhai) blogteren, tehát a konkurrenciától eljöttet mézesmadzagolták. Aztán volt a matinélabanc, ami reményes is arra, hogy két pont között acsarogva sikamikálók (fák és antifák) egymásnak esnek kommentiálisan, tehát termelik a kattogást a Gugli Erő-nek. Ein Blick az admin jobbosnak hitt a duplánmagyar blognév miatt. Mint ahogy reflex-szerűen GYÖTTEK a jógyerekek is.

Óriási hiány van szinvonalas erotikus, szex és pornóblog -ban. A Szomjasoázisnak ugyanazon bejegyzéseit megcirkulálják a kult és a szex sávban is, de mostanában ruszkibaka dömping van, ami azt mutatja, hogy a belsőcímlaposok automatára vannak álítva és ha felajánlja magát, akkor föl is kerül. Vagyis kizártnak tartom, hogy a napi 2-3 ruszkibaka-bejegyzést elolvasás után teszi föl az admin. Van még kb 20-30 pornóíró szextémás, erotikás csaj , akik jó színvonalon írnak, demivel el kéne olvasni a kínálatot, kimaradnak, ezért dögunalmas a szexrovat, szerintem szégyene a blog-pont-hu belsőcímlapra pakolós automatájának.

A te írásaid (kevés húzás után) papíralkalmaak, ráadásul unisex, vagyis gatya-elekje s bugyi nyergee egyformán átnedvesedik olvastán. Blogalkalmas macsó-ságok kb 20 sorosak lennének, mintahogy egy jó magyar-magyar szótár se lehetne ennél több.

hacsaturján 2009.10.17. 07:41:48

fikában csak a klotyón vagyok elememben.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.10.17. 10:39:40

@magyar-magyar szótár:
elárulok egy nagy titkot (ne mond el senkinek): 4 komment = 40 kattintás. nem 400. egy 200 kattintásos nap már jó nap. van kb 30-40 ember, aki rendszeresen odakattint, de ebből olyan 25-30 nem szólal meg. de nem baj, ha élvezik, akkor jó - ha nem, akkor csak nekem jó :-).

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.10.17. 13:12:47

@magyar-magyar szótár:
amúgy olyanokra gondoltam, mint tibor, vagy szleng, vagy modoros, pl.

magyar-magyar szótár 2009.10.18. 05:40:58

@bs395: félOFFO:: Az izomtibor nekem egy kicsit olyan, mint Grecserna Krisztand. A cél helyes, de amikor elkezddi az ember követni a csapásirányt, akkor kiderül, hogy ez .. hátizé.. relativizmus. Fiatal, szerintem nagyon jó gyerek a legtisztább szándékkal a nép üdvére írja, de az a baj, hogy a valódiizomtibor viszont nem annyira szórakoztató, mint inkább rívvafakasztó. Ugyanis, ha vállalkozóként választanom kellene, hogy egy izomtibor vagy egy farkasverembe esett szépöltönyös ártatlanarcú kisfiú figurával boltoljak, akkor az izomtiboralakút választanám. Érdekes lenne még egy Izom Tiborné Titkai lány-oldal, talán ez lesz a következő életem, már a butikosnőben utaltam erre, egyet elkaphattunk, a Győzikébn Beja Asszony barátnője, a mercis izomtiborné. Namost az az asszonyi őserő, ami egy olyan nőben van, aki délelőtt a szolcsi után hazaugrik takarítani és a kislányik szobájában meglepi izomtibort, amint a szaloncicusát szopatja.. az a jelenet azért nem egy kandírozott hellókittyszínű árnyalat. Gyűjteményem éke az az izomtiborné, aki a máasodfeleséggel pucolja a krumplit az amerikaikonyha márványmunkapadjára rája.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.10.18. 14:47:24

@magyar-magyar szótár:
picit eltértél, és ki is tértél :-)
tibor jó, ha naív, ha nem, mégis kikerül.
és nem izomtiborról szól, hanem mindenki másról.

str 2009.10.23. 02:46:08

nem tudom teljesenpontosan, mit olvastam, de nagyon rendben volt. tudatos összezavarás megyen itt. értem én annyira, hogy befogadjam, és a mögöttes tartalom vállán átköpve dícsérjek, de annyira azért mégsenagyon, hogy ez őszinte legyen.
vissza nem jövök, mert elfelejtem.

magyar-magyar szótár 2009.10.23. 03:11:27

@bs395: Nem, azt hiszem a mindenkimás kimarad. Ez fájt már nekem a butikosnő-ben is. Ismertem sok szőke picsát, aki a fáradtan arcába bukó tincsét hátrasimizte és aszonta, jó, picsa vagyok, de elkönyvelek az uramnak az apekokk elől évi hat millkát, mosokfőzök takarítok, tökéletesen szopok, és még, ha belefér, szülök egy gyereket, hogy babázhassak a klimax alig vár vasárnapdélutánjain. És bizony ekkora női őserő előtt férfi mit tehet.
Szörnyű, hogy képtelenség a sztereotipiákból kitörni, vagy azt írom, amit elvárnak vagy nem megyek semmire se. Mindenesetre izomtibornét leginkább autóvezetés közben szeretem nézni, 12cm-s sarkúban is el tudja venni a lábikóját két sebeségváltás között, az a mozdulat, ahogy a sebességet dugja, ahogy tükörből tolatva beparkol a Fosony-nál, mert épp csak beszalad pár cuccért, nem a csomagtartóba pakol. Vagy ahogy a bikinialsót kiigazítja a popsijából.

Igazából a magyar mentalitás tüköre is. Engem spec nem nagyon izgat, mekkora 4,2-es quatro [internetes árverésen vette egyébként mélyen ára alatt :) ]Audija van Tibornak, nekem attól, hogy ő a kurvannyába megrohad a procc autójával, nem lesz Utolsó 100-as Audim, persze 2000-es Avant. Kis cél, ezt tűzöm ki magam elé, schwooob módon azon töröm magam, hogyan lehete igazi autóm 489000-ért. Nembeszélve arról, hogy az Utolsó 100-asok natúr világos kaliforniai diófa betétje, kaliforniai diófából van és nem természetazonos hatású műanyagból.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.10.23. 10:31:53

@magyar-magyar szótár:
és én még aszittem, hogy a blogokról meg a kattogásmarketingről beszélünk :-)

magyar-magyar szótár 2009.10.25. 05:22:51

@bs395: Jut eszembe, már eleve a butikoscsajszi izomtiborné gyere-leszoplak! stílusú sminkje meg a hátulról basszl! szoknyaslicce kattogásmarketinges, csak it virtuál férfi horgadásokra vadász azt hazudva, hogy igazából magának akar tetszi amikor a basszál mellbe!-kitettem a sziszkóm dekoltázsát tárja. Semit a kéznek persze.
Viszont, ha üzletasszony s elkezd az ura cégével kapcsolatban tárgyalni 8Nézze már el a panziótulajdonos, hogy a lányok tévízben oda mennek egy pár komolyabb fuvaral) akkor behajol a pultnál a vén faszingernek, de persze semmitakéznek
süti beállítások módosítása