Megismerni a kanászt a tűzött – fűzött Rimbaud kötetéről. A juhász Suzuki Samurai-át ugratja, míg az asszony odahaza a pinanyalókategóriába tartozó sivavácskának vet szalonnabőrkét, de valamit magára adó Ungarische GrauRind-tulajdonos VW Touareg–nél alább nem adja. Kezdő lókupec csakis Mercedes-szel tudja vontatni a lószállító utánfutóját, ha nem doublecab-platós (de ledobozolt) terepjáróval, míg a profi ágazat emelőhátfalas Avia-Iveco s hasonlókkal, totyota vagy hunyadi kocsikkal, meg a lovászfiú viselős dízel II-es Golfjával megyen a vásárra, az ünneplős ódikocsival nemigen villantana, mert roncsa-jaz alkupozécijót. ..

No, de miről ismerni meg a magyarnácit?
Kezdjük a legfontosabbal: a feje tetejivel:
NÁCI JAZ AKI NEM MINKRÁNK SZAVAZ – megaszonta a Bächer Iván is, olvassák el, összesen két esély van – és itt következik egy réthorika (oralis) kirohanás, hogy akkor gyöjjenek a nácikok (aki nem mink vagyunk). (-> zuschlagosodás)

A magyarnáci fejetetején van az ő sapkája, aminek leírása egyszerűen: hochduetsch parasztsapka. Ma is látni még Hannover-Mündentől északra idősebb parasztembert, aki nagy-schield-es, egykor majdnem fekete, mára faggyasződszürkére fakult posztósapkát visel, elöl gomb, sötétben pont olyan, mint a II. világháborús wehrmacht legénységi sapka. Csak a magyarnáci tökugyanilyen sapkája hóttfekete műszálas zsávoly.

Mellénye van a magyarnácinak, feldleibili, schwoobische volkskleider, gombos, a hátán afrikai hímoroszlán toporzékol. Volt valaha, még a Pannon mezőkre is fölrabolt, kisázsiai [európai] oroszlán [Panthera leo spelaea] ez ősi földön, csak az kücün, küsded, és a hímnek alig volt valami sörényféle szőrzete a nyakán – amíg kb időszámításunk előtt 2000-1200 évvel ki nem irtották Európából.

Főleg aztán a gatyája annyira magyar a magyarnácinak, praktikus okokból nem különelőírásos formában, ámde  fekete, vagy a biztonsági őrök sokzsebese vagy pedig amerikanische zeughose. Nem csudálkoznék, ha a legtöbb magyar gárgyulákokon bezzegamerikai boxeralsó vagy pedig Wung Da márkájú tarkamintás kínai lenne. (Vidékitagozat gazdagon  a Fábry-féle vonalkóddal , mert sokat rázkódnak a buszon.)
A bakancs, főleg mint bakkancs ugye, az annyira magyar, hogy főleg & jajde!

És végül a fejér gyócsing, amit a magyarra elsőként Szláv Anyácska adott, hogy meg ne fázzon, amikor hajnalra a kiképzőlágerbe visszacurrikolt. Ha már a dunyha alatt olyannyira megmelegedett, vagy a kuhnyában a dikón. Vagy a kámenyce melegin es. 

Természetesen magyarnáci gondol a gyöngékre is, akiknek ennyiről még nem ugrana be, hogy ő náci, az a magyar fasiszta mozgalom zászlaját, a nyilaskeresztes-árpádsávos zászlót, helyesebben a válságra való tekintettel ennek spär–olós változatát viszi, tehát lényegében az árpádsáv, az háromnál több piros és kettőnél több fehér sáv egy zászlón, lehetőleg vízszintesen. A jógyerekeknek tökmindegy, már a legstréberebbek a lengyel lobogótól elkezdenek sikolytoz-ni.

Ezek az könnyenfelismerhető szezonális fazonnácik.

Vannak viszont az álcázottak, akik nem öltözködésükben, hanem megnyilvánulásaikban nácik. Főleg azok a nácik, akik nem mi vagyunk illetve még azok is, akik rájuk szavaznak. 

magyarnáciszótár

magyar - a balfaszkók képzeletvilágában a magyar attitüdtől idegen, a régi magyar hagyományokat legyalázó, német, francia vagy angol módra sovén, kirekesztő, a cigányokat üldöző, nagyorosz-pánlengyel [=nyugatukrán]módra zsidózó, zsidó-végzetesen ennviszálykodó, törökösen önfelmenő, virányos és eufém, délszlávosan busongvamulatós surdadalos izé a "magyar"

zsidó - az, akit én annak látok vagy olyan kikeresztneve van, mint pl Budaházi vagy Torockai. Ha én kiprivatizáltam magamnak a termelőszövetkezetből egy Kft-t 1991-ben, ésde telipofával szidom Torgyánt, meg a zsidó karvalytőkét, akkor viszont élelmes voltam.

palesztin - rm. filiszteus , sémita testvérnépe Izráel s Dávid király fiainak, akiknek zsoltárait az reformáta magyarok oly szivesen dallják, egyes mai reformáta papok ugyanazzal a szájukkal, amivel egyébként maszekban zsidóznak. Kedvelt palesztin állampolgárom az Argentinában született zsidó Daniel Barenboim, kedvenc gordonkásom, a néhai Jacqueline du Pré férje.
(Javaslom, hogy a linkre ugró zenét hallgassa a kedves olvasó e bejegyzés olvasása közben, ha van rá készsége [eszközei].) Hogy Daniel Barenboim példájáról mért hallgat annyira jógyerekújságírásunk, azt nem tudom .. várom, hogy egy legalább Holdrabló-szintű magosstudatú kioktasson erről...

zsidózás - ha valahol ez cselekmény szó szerinti aljassága mellett még nevetséges is  k'k'k' Európában, az Magyarország. A szalonnácik (matinéfaszkók) nagyon értenek ám a kikeresztellkedős-magyarított-családnevekhez, akkor pedig semmi mást nem kell tenniük, mint a családfájukat végigtallózni az Aba, Abai, Abonyi-tól a Tátrain-Mátrain keresztül a Zebegényiig és akkor, ahány ooolyan földrajzi, település vagy tájnevet (részletekért forduljon az érdeklődő szalonnáci névkutatókhoz) talál, azok voltak mind az ő zsidó ősei, és nincsen jóformán igaz magyar, akinek a családfájában legalább 3 ilyen név ne lenne.

palesztinozás - vö. cigányozás, zsidózás. A magyar mélyen magyar marad Izraelben is, tehát a palesztinokat a cigányokhoz hasonlítja, idézem >>koszosak, büdösek, dologtalanok és csak a segélyt várják, rakásra csinájják a gyerekeket!<< Inverz palesztinozás - a tavalyi terrortámadás óta különösen szivesen és kéjjel állítják be magukat palesztin kendővel palesztinbarátnak az egyébként szivesen és kéjjel cigányozó és zsidózó balfaszkók.

karvaly - az egyik leggyávább ragadozómadár fajta, többnyire a leggyöngébb, sánta kiscsibét ragadja el, már 3-4 fecske [szláv eredetű szavunk nem szláv -kösz budai zöld kolléga! ez is] megkergeti.

karvalytőke - az az izraeli ingatlanbefektető, aki a zsidó-világkongresszusos névjegyét adja át bemutatkozáskor és üzleti tárgyalásai kudarccal való fenyegetése esetén sikerrel hivatkozhat a Magyar Gárdára, mint a nácizmus magyar viharos előjelére, sőt, egyre inkább. A karvalytőke kicsire nem ad, csak a nagyobbakból, jelentősebbekből visz el. Vagyis ez se más, mint az amatőr jobber sajtó szokásos vacak kifejezése a neszesemmire, amihez sose találnak alkalmas kifejezést. Ja, bocsika, de a biznicczsidó c. szócikket majd valamelyik haladóbaloldali, liberális zsidó bloggernek kell megírnia, bár, ha választhatnék,  jobb szeretném a konzervatív  Köves Slomo definiálásában,  mert az én értékrendem szerint nekem ez nem illene, ugyanis a biznicczsidók használják üzleti célra a holocaust-ot, és ezért ezt a témát zsidó leki meg morális belügynek tekintem. Gyüjteményem éke egy félfasiszta reformátuspap, aki lokálisan karvalytőkés is, a keresztneve nem Lóri.  

a Pesti Srácok unokái - az a mintegy 300 baromarcú fél-, ön- vagy teljesen ittas futbalhuligán, akik sziveskedtek belegyalogolni a csapdába és a jógyerekhivatkozások üdvére "megostromolni" a Magyar Televízió amúgy is lepukkadt székházát meg összebarmolni az előcsarnokot, sőt, a szivességtevésben odáig mentek az ostromturisták (annyira hűűd:Ddeveszélyes volt az ostrom, hogy utána vagy ezer ostromtúrista csellengett a szétdúrt aulában...) hogy kirabolták az automatákat is...

ballibsi - ezzel a kifejezéssel galvánozza a balodaliság és a liberalizmus látszatfényébe a stréber jógyereket a balfaszkó. Jógyerek bloggerek úgy gyűjtik maguknak az ilyent a "kommented csak előzetes moderáció után fog megjelenni!" figyelmeztetéssel utólékolt kommentoszlopukba, hogy ha a provokációjuk balul sül el és a mintegy 66 nejlonnáci netisztikus ámokfutó nem érkezik leballibsizni őket, akkor kénytelenek kommentnicket alapyítván maguk magukat leballibsizni.. vagyis föl... A biboldó-t is meg a bibsi-t is ideveszem, ezt bezzegamerikai, néha A kateg (R. de Niro főszereplésével) gengszterfilmekben hallani... A Szesztilalom Amerikájában ugyanis az olasz maffia mellett (ill ~ben)jelentős volt a zsidó maffia szerepe is.

hollókoszt - matulista southparkiánus ökörködő "tréfás szójáték"-a balfaszkóknak a holocaust-ra...

sporteszköz - jellegzetes újfasiszta és neonáci hivatkozás szerint az egyesület csak másodsorban freikörperfreundliche, elsősorban kulturális, harmadsorban karitatív-szociális. Valamint történelmihagyományápoló, huszadsorban is katonasírápolással foglalkozik. Gyűjtésem kösöntyűsbefoglalt karbunkulusköve az a hat berlini neonáci, akiket két vietnámi cigarettaárus sporteszközökön fejelt és mellykasskázott meg hidalt le. Mélymagyar balfaszkók is kedvelik a baseball-t, már Árpád apánktól srgégast jobbra hátra Hornyák vitéz ilyent forgatott a feje fölött ereszkedvést  Vereczkéről -retarder+negyedikben.  Az egyik berlini neonáci arra hivatkozott, emlékezetkiesése van, mert míg a két vietnámi sorbafejelte a hat sporteszközt, ő a sportolásban szerzett fáradalmakat mélyálomban pihente ki.

nácijelkép - tekintve, hogy a náci standard alaptulajdonsága a feltörekvő szakszban, hogy ha kell, az édesanyját is eltagadja, nem csak a szándékát, tehát kb minden egyes betiltott nácijelképre 3-4-et alakítanak ki a Toyota Lexus márkájának formatervezői divíziója trükkjeivel innen-is kicsit - onnan-is-kicsit alapon . A lényeg-a-lényeg, hogy a bíróság előtt le lehessen tagadni, de keltsen asszociációt viszont a betiltottakkal . Sárkányfogveteményszerű, mint az emberiség is. Vagy a tarack (agropyron repsens). Viszont a sajtónyilvánosság olyan neki, mint taracknak a napfény.

Ráckeve Zászlaja - Kétfarkúkuttyaista ökörködésből Rosa Eduardo Flores mélymagyar feltünésiviszketeg hivatásos provokatőr és militaryfétisben szenvedő költő ezzel hülyítette be a jógyerekújságírás elektronikus szekcióját - sikerrel, mint "árpádsávos zászló"-val..

árpádsávos zászló - legalább egy piros és fehér csíkot tartalmazó textildarab, amelyikben három piros van  és négy fehér, már hatásosabb. Bezzeg a Boldog Kádárkorban megtette zöld fűcsomóval hejjhittler -t majzolni Falurággyó Julis Nyénnye frissenmeszelt házfalára. A szociológiai értelemben vett ugyanazon társadalmi réteg (dolgozó kispolgárság karöltve a lumpenproletáriátussal)  konglomerátjai óvoda-középsőcsoport szinten idegesíjjik föl egymást, ha Bukszaszájú Joli beidegesedik a pirosfehércsíkos zászlótól, akkor Roattuborkapofájú Anti bá' csak annális inkább rázza, bele, a pofájába Joli nyénnyének és Kárpátiát bömböltet a garázsba kivitt régi mikrohifin- ha egyébként ő is ugyanazt a lagzilajos nyálpancszenét hallgassaja, mint Dezső bá' Joli nyénne ura.

Bácsfi Diána *- a rendszeres szexuális élet és a pocsék maszturbációs technika miatt kielégületlenségében agyilag beborult, viszketeg (feltűnési is) későkamasz nő egyenruhafétises attac-ja anno hálás téma volt a matulistáknak, ha nem lett volna, kétfarkúkuttyálkodva kellett volna őtet kiatalálni. Alighanem azóta viszont rendszeresen pókhálózzák a kürtőjét, és nem éhhel veti kiccicája a piros kis nyelvéjét ki nyálasan, de hiába, hanem megkapja a vastagkaóbásszát az éhe elverésére. Tán szült is, ami végképpen eltünteti a Harmadik Heted-re jellemző hülyesége emlékeit is... A Bácsfi egyébként magyarosítással szerzett név...
*megj. a Reakció blognak - előbb írtam meg ezt s aztán fordultam a Mindenhatooooo-hoz s Ő adta ki a link-eteket, kösz!

A valódináci pedig, amig a fazonok meg szezonok meg a jógyerekek ökörködnek a témán, vagy a hétköznapifasiszta, az szépen, minden külső jegy nélkül elemeli kalapját a fejéről, lenyalt hajsisakját megérinti s csendesen befordul a Dózsa György-ről az Andrássy'ra a Hősök terénél. Sertésbőr aktatáskája van, felöltöje trendicsek s zoknija magasan, magasan a vádli fölött végződik, harisnyatartóval, ahogy kell. Sőt, tüsihajú buzi valódifasisztára is volt már példa - szegény Phaeton, hogy kellett végeznie fiatal életét! Csak ez a náci ám bezzegausztriáss volt! Bizony!

haider-trinken-1

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr491374893

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: 2009.10.15. 04:04:22

A Tudózsidó hírolvasója

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

há zé · http://indafoto.hu/hhzz 2009.10.15. 03:47:41

Néha komoly kétségeim vannak az index szerkesztőinek elmeállapotát illetően. Ilyen szemetet vajon miért kell a főoldalon reklámozni? :(

magyar-magyar szótár 2009.10.15. 03:58:35

@há zé: Majd végre fölteszem már a címlapmarketing című bejegyzésmet. 300 búbánatos, pedig úőjságíróiskolát végzett jófiú ír legaktuálisabban stréber, illatos, stilisztikaialg tüchtige, nyelvtanilag igényes, zamatát tekintve pedig az angol konyhára emlékeztető bejegyzéseket. Címlapra kerülhet azonban:
-payolablog bármilyenvacak bejegyzése
-csókosblog mert haver írja, detto
-olyan bejegyzés, ami napiaktualitású, várhatóan sok kommentet (kattogást, a cég netisztikus erejét növelő -Google-Erő!!- bejegyzés.
Nem kell elkeserdni uram, olvasni kell, mélyebben, alaposabban, sajnálom...

Humanic (törölt) · http://macso.blog.hu 2009.10.15. 08:16:55

Magyarnáci, bazmeg, beparkol a rokihelyre, átmegy a piroson, számlát vesz a piacon, nem húz sorszámot, nem fizet járulékot, de az áfát mindenből visszaigényli, több joga van, mint kötelessége, és aki ezt a szemére veti, az mind komunistacigányzsidó.

Humanic (törölt) · http://macso.blog.hu 2009.10.15. 08:21:03

@Humanic: Magyarul, nem a gárdista, meg a kárpátiás a náci, baszodalássan.
Ismerek náci zsidót, még cigányt is.
Faszomadudaórukba.

magyar-magyar szótár 2009.10.15. 08:38:05

@Humanic: Így van. Pont erről szól ez a bejegyzés, hogy a fazon szezonális, elmúlik, mint Bácsfi Gyiána hava időnként, aztán megintfeljön, de másalakban. Pl Rákosi antiszemita volt, miközben zsidó, és nemrég találtam egy Ludas Matyit, amiben 1949-es szám ám!!! antiszemita karikatúra van a moszkvai Krakagyil-ból.
Valamint vannak antiromita cigányok.
Sőt, olyan náci amerikai is, volt, aki a reich-ben amerikai légiót akart szervezni (ki is végezték Nürnberg után)
A kárpáttiáss-piroscsíkoszászlóss pukkasztásivágyban semmi más nem fejeződik ki, mint a subbarium pógárpukkasztójakban, csak nem jártak olyan sok iskolát és nem tudják, mi a menő úgy, mind Bede Márton jókiffiú és szépgyerek tudja.
Ha nem idegesedek be a Kárpátiától, akkor a csülökpörköltarcú szomszéd leveszi, mert minek, ha nem hat. De ha hat, akkor vesz még 3 másik CD-t. Ami kihat a Kárpátia zenekar tagjainak vagyonosodására.

magyar-magyar szótár 2009.10.15. 08:39:43

Talán említettem már, de gyűjtésemben a leghosszabb öndefiníciók egyike: Egy amúgy maszekban simán csak ganyéaljas figura kínaizsidócigányként határozta meg magát. Vagy ~ki.

magyar-magyar szótár 2009.10.15. 08:42:09

@há zé: Drága uram, direkt az Ön kedvéért megírtam már végre a kattogéásmarketing és címlapmarketing témájú cikket, holnap 16 óra tájban jelenik majd meg, de ne féljen, nem az index címlapon ;) Utólagos engedelmével az Ön elsőkommentje lesz a mottó.

Rosszindulatú Vászka 2009.10.15. 09:06:19

Tsak szerénbe idevetem, Anyám Nyelvének eme tsavrintása bokázásba hajtsa agylebenyem, respekt. De télleg.

Ellembe javvalanék, ha nem volna tolakodás, egy újabb szakaszt a cikkbe, miszerint:

Antiszemita: az antiszemita az a hun polgár, a kelleténél jobban útálja a zsidókat. (nem saját találmány, szecessziós magyar tréfa, valami régi lapban leltem).

Diána Úrhölgy mostanság a Felszab téri Kafé Heven nevű juppi sopban szokik tanyázni, mindég gondosan a kirakat melleti asztalról püfölve nótbúkját. Feltűnő jelenség, jelzem mink itt a soványat nem szeressük. Ellembe az a médiákokban elhíresült bokázása mosojt csal náci orcámra, azért annak idején tockos járt volna, annyira rendetlen mozdulat volt az bizony.

Október 2009.10.15. 09:06:45

karvaly: ótörök eredetű szó
A mai, modern törökben:
kartal
jelentése: ragadozó madár, sas

Rosszindulatú Vászka 2009.10.15. 09:11:23

Kartal a rettenetes, hát az patent ifjúsági regény vót, úgybizony.

budai zöld 2009.10.15. 11:35:59

@magyar-magyar szótár:
A palesztin alszócikkhez:
- a filiszteusok nem sémita onokatestvérek (hanem valószínüleg indoeurópaiak), merthogy körülmetéletlenek voltak, meg vagyon írva. Pl. a fiatal Dávidot Saul király azzal bízta meg, hogy hozzon hatezer filiszteus elöbört. Kérdésére (és ez így hogy) megnyugtatták, miszerint az egész pöcsüket is elhozhatja. (Heller: Isten tudja)
- a lángszavú kálomista prédikátorok XVII. századi elödei még rendesen környülmetéletlen filiszteusoknak nevezték a pápista ellenreformátorokat (erre persze P. Péter prépost: "Lutter nem a természet folyása szerint született, hanem az ördög bagzott, lidérc módjára, az annyával, és annak csinálmánya és fajzása volna."). Szerintem a filiszteusozás kompatibilisabb a zsoltárokkal, mint a zsidózás.

Karvaly \ Fecske: mivel föcsöke a szerzö szerint szláv, mint a mačka, én meg meg voltam gyözödve, hogy török, mint a keçke, utánagugliztam, és azt találtam, hogy kicsinyítöképzös finnugor (a halzsíros síugró atyafiságnál pääskyt). Tehát szégyellje magát minden idegenszívü, aki ezt az öseredeti magyar törzsököt elhazudja jövevénynek.

magyar-magyar szótár 2009.10.15. 12:28:09

@budai zöld: mihelyst érkezem, javítok, pontosítok, a filiszteusnak még azonkívül van egy érdekes (helytelen) magyar használatára példa.
Csakhogymivelazonban Dávid király idejében még csak szerették vona a filiszteusok Bölcs Banyái [bábaasszonyai] hogy a férfiak előbőr nélküli, tehát takaríthatóbb, tehát nem sivatagi homokszemcséket tartalmazó <cenzored szó, ruszkibakaúr kedvenc nyamija>s <cenzored szintén> [reccs, SÍP] stb, vagyis majd Mohamed intézkedett erről, amikoron Jézust példaképének tekintve egy hasonló vallást kovácsoltatott az írástudóival (ő analfabéta volt)

A nyelveredeztetésnek vannak olyan homályai, amik alapján lényegében bármely szót obiugor-ra is vissza lehet vezetni ;)

magyar-magyar szótár 2009.10.15. 12:29:32

@Október: Köszönöm, még herr von Kuendue aus Tirscha tanított ez elsőkben ezekre!

magyar-magyar szótár 2009.10.15. 12:31:26

@Rosszindulatú Vászka: Én videón láttam a hölgyet s pattanásai hiányában rendezettnek látszó hormonháztartással.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.10.15. 18:59:12

ez egészen a debreceni srácokig elbagatellizálható volt. persze lehet, hogy a nyomozás során mind az 5 magyar nácit letartóztatták, de láttam én már olyat, aki nem csak diktatúrát akar, meg zsidókat (értsd: azokat, akik ellentmondanak, vagy csak szimplán nem tetszik neki, judeizmushoz-származáshoz sok köze nincs) halomra lövetni, de ha megkapná rá a lehetőséget, nekilátna.
és minden rendszernek vannak kiszolgálói, és a következő rendszer kiszolgálóival nagy átfedést mutatnak.

heki 2009.10.15. 21:12:11

@bs395:
csak abban van igaza szótárnak, hogy minél többet beszélnek ezekről a szerencsétlenekről, annál fontosabbnak érzik magukat, ergo annál feltűnőbben viselkednek, tehát többet beszélnek róluk, tehát szép kis ördegi kör.
Ettől független minden vérindulatos fajmagyar (akik közt elég sok sváb van, ugye, szótár úr?:) meg persze minden nácifób félelmes reszkető baller egyformán szerencsétlen, lebutított, ostoba, gyáva mitmondjakmég.

Ki kéne már ezeket röhögni mind.
Néhányan csinálják, de következetesen (ide is oda is nesze-nesze) kevesen.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.10.15. 21:14:28

@heki:
ide még csak-csak, az européer dolog, nade oda! az már bizony kényes dolog, mert ott is ugyanolyan fajvédők vannak.

magyar-magyar szótár 2009.10.16. 07:50:09

@bs395: Szerintem jelentősen megváltozott a magyar társadalom is annak ellenére, hogy azért 6 balfaszkót, amint boríjjották fölfelé az ártatlan kék Fabiá-t, szépen , nevetgélve nézdegélte 1200 csürhetúrista karélyában 60 újságíró anélékül, hogy valaki egy NE!-t kiáltott volna. Az újságírók szeme vakuzott, mint a pénztárgép leolvasója, latolgatták a vivőhírpremcsit megkapják-e.
Azért szerintem mégis van remény néptanítók nélkül is.

magyar-magyar szótár 2009.10.16. 07:54:08

@heki: Így van, nevetni, kacagni kéne, háát pl ott van Morvai Krisztina, tegnap írtam a későkamaszkori hormonzavarokról, de a kapuzárás előtti (elhanyagoltságból adódó) pánik is mit tesz.Tetszett vona a férjének teljesíteni a férji kötelességeit, nem a dugásra gondolok, de becézés, puszilgatni a csuklóját, szép szavak, egy Paul Hindemith koncert, u etw.
Egy nő, ha közbeszól a szerelem, a zongoraművésznőiakrrierjének is pá-t int, Nemhogy A Nemzet HP-ja címnek.
Bácsfi is a romantikus giccsregényírás HP-ja ma már..

budai zöld 2009.10.16. 15:17:24

Daniel Barenboimnak veszélyes gondolatai vannak, pl. hogy nem Wagner okozta a holocaustot.
Biztos töle vette a szerzö a Zsidó magyarnö szócikkben leírt félelemkeltö közösségellenes kirohanását a vészkorszaki antiszemitizmus XIX. század végére való visszamagyarázásáról.

magyar-magyar szótár 2009.10.17. 07:00:49

@budai zöld: köszönöm az elémhajtott vesszőparipámat, akkor gyí lovam, hát ugye arról van szó, hogy arab-izraeli vegyeszenekar élén adatta elő Barenboim a Ring egy részét Izraelben, Jeruzsálemben, 2001-ben
www.wsws.org/articles/2001/aug2001/wagn-a01.shtml
itt beszél erről, a Megfagyott a világ! címszó alatt
www.youtube.com/watch?v=5dx_Dj72lw4

Reactor 2021.12.02. 15:06:31

@heki: Yeah...és akkor ki lenne szerinted a "normális"?
Gondolom, rajtad kívül senki.

Szorgalmas Gyémánt 2021.12.10. 00:11:11

@Reactor: A normális szabálykövetőt jelent. Most Dudi 8-10 00 karakterben oktatna ki erről, ha élne.

Reactor 2021.12.10. 00:37:32

@Szorgalmas Gyémánt: Ez oké, viszont szabálykövető lehet jobb- és baloldali is. Sőt, centrális is.
süti beállítások módosítása