szellemileg alulvezérelt, perverz, egzaltált, dilaj [dádili], bonyolultan zavaros érthetetlen, lökött, hajint az agya, esőember , nincs ki a négykereke, nemegészen százas,

egy beteg video a beteg video kategóriából csak saját felelősségedre nézd meg, 29 éven felülieknek!

>>A fetisizmus férfiak szexuális betegsége<< [-> perverzió]

Fetisizmusról beszélünk, ha az egyén élettelen tárgyakat használ a szexuális kielégülés céljára. Ezek leggyakrabban a másik nem ruhaneműi vagy lábbelik. Gyakori még valamilyen szövet vagy gumi, bőr, műanyag használata. Fetisiszta fantáziák gyakoriak lehetnek, de nem nevezhetők zavarnak mindaddig, amíg nem vezetnek ritusokhoz, és a fétisként használt tárgy a szexuális stimulációnak legfontosabb forrásává válik, vagy nélkülözhetetlen a kielégítő szexuális válaszhoz.


ismeretlen europid bloggerina rajza a blogolásról

beteg rajz

egy betegség

3 komment

Címkék: beteg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr421356800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.09.21. 16:09:31

A moniliát lehet nyalogatni?

magyar-magyar szótár 2009.09.22. 02:39:40

@méhészborz: Izgalmas az a felvétel lehetne: Visszahallani annak a jógyereknek a fejéből, aki a beteg video kategóriában feltette, Dr Bálint Gyuri bá' monilia-monológját. Úgy képzelem, a szavak értelmét nem fogta föl, sőt, alakilag is inkább egy bödönből visszhangzó gurgula volt szegénynek. És ez majd idővel még fokozódik. Valamint terjed.
süti beállítások módosítása