Kedves Gyerekek!*

Az alábbi kis videón, ha már jajdetudjátok, hogy a hippi az a konzumált közhelyeket köpőcsészébe okádó southparkiánus felvetés, amit a tótawériánusok is fikáznak, válogassátok már ki [különböztessétek el, hogy megfelelően filozófuss legyek mán] a mod ** -ot a hippitől és rückwerts.

 *1994-ben a "Kondor Ferenc" nick tulajdonosa így köszönt be az Élet és Irodalom prózarovat-vezetőjeként,  Most pedig tapsoljuk meg utódját, Grecsó Krisztiánt!

Kondor Ferenc [kondor am. göndör]

 

 

 

 

** a mod, mint praepunk ill. az amfetamin , mint dadogásfokozó

 

8 komment

Címkék: mod hippi

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr181338944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.08.26. 11:17:08

moped.
dehamár: rudeboyt a voodoo varázslótól, skinheadet a bootboytól, casualt a prepschooltól, punkot a csövestől.
légyszi.

magyar-magyar szótár 2009.08.26. 12:08:11

A mod modoros.
A punk elmegy a tívísaóba, de adásba már nem kerül (leokádja a folyosót és cirkuszol az asszisztenslánnyal). A hippi akkor se veti le a vörös velúrbőr öltönyét (cowboycsizmával) ha az ügyelő kislány magyarázná neki, hogy legalább egy KKB hajpántot tegyen föl a látszathoz. Valamint hippinek nincsen tejgyára. Az hippi, ha valaki a maradék vagyonából farmot vesz és festőműűész, mint Capetain Beefheart.
Beefheart a Cote D'Azurre-ön:
www.youtube.com/watch?v=hCSPf5Viwd0

Ez szerintem punk.
Hm?

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.08.26. 15:59:58

@magyar-magyar szótár:
az nem punk, hanem művészkedés, pózerkedés.
meg azt találd még ki, hogy a hippi az tulképp az ipari marhatartás cowboya :-)

magyar-magyar szótár 2009.08.27. 05:03:59

@bs395: bocsánat, elfelejtettem a kérdésedre [feladványodra] válaszolni, tehát, ha a rudeboy voodoo, akkor a rasztahajú lány lábujjait is le lehet szopogatni szeretkezés közben anélkül, hogy a nyalási sorrendre különösebben ügyelni kellene, iletve ezesetben a zsíroshajú retkesfarmeres nyúltpulcsis bölcsészlányok beletrafánának a nyóckeres ganxtába Dopeman-nel. De Dopeman valójában nem ganxta, hanem az izomtiboralakúak rendjéből az autólepapírozó - kiscsajfuttató - szürketaxisokat csicskáztatós typ.

Erre gondolsz az intenzívmarhatartás cowboyával. De ez megintcsak a konzumált hippikép (a konzumált punk Plastic Bertrand és pl a Clash).

Akkor voltam artpunk, az elektromos gitárom megvásárlása utáni hónapokban, amikor még egy akkordnál kevesebbet ismertem. De amikor már tudtam két akkordot, akkor a zene iránt nyíltam :)

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.08.27. 16:54:53

@magyar-magyar szótár:
nem erre gondoltam, de ez se rossz :-)
a clash hivatalosan mod volt, nem rude vagy boot. érdekes, hogy állítólag a two-stepből jön a punk, nem a rocknrollból, de ez szerintem hülyeség.
amire gondoltam, az az, hogy neked is van egy elképelésed a hippiről, nekem is a punkról, de ez senkit sem érdekel.
a south park se hendrixet szivatta, hanem azokat, akik kimentek a mezőre, és a legszebb, korokon átívelő ifjontakra jellemző hagyomány alapján a hurránincstöbbholnap-mimajdjobbantudjukistant koordinátendszeren beszívtak, azt dugtak. minő forradalmi dolog. a csúnya mindenfikaizmusban saját hányásukban fetrengő soutparkosok meg azt mondatják egy 6 éves gyerekkel az elkényeztetett középosztálybeli kezdő főiskolásnmak, hogy bazdmeg, amiről beszéltek, olyan már van.

magyar-magyar szótár 2009.08.28. 05:15:17

@bs395: Szerintem a Southpark-kal is az a helyzet, ami a legtöbb eszmével, elégt jó pénz van benne, egy rakás négerre hordatják össze apoenokat. Ha ráállsz egy fazonra, akkor előbb utóbb, mint automata présgépből, JÖVESZT-heted a poenokat addig, amíg az ABC betű engedik (rossz matekos vagyok) lásd Montaigne jómondásait. A Southpark olyan, mint egy pogácsaszaggató: akármire rányomom, kimetszi abból a maga logikája szerintit. Ami persze érdekes, ez olyan, mint a cuki matulista jógyerekség, hogy ennmagára nyomván ennmagát metszené el, de nem nyomja ám!

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.08.28. 10:26:52

@magyar-magyar szótár:
volt egy ál-dokuemntumfilm, a hogyan készül a south park?
tray park és matt stone ütlek egy domboldali villa kerti medencéjében, csupa kurva gyűrűjében, szívószállal itták a szines italt kis talpas pohárból, és osztották az észt a vágóképeken.
a többi részében meg a dolgozókat kérdezték, hogy mi a véleményük mondjuk stone-ról? kiről? évek óta nem járt bent.
szabbatják azok magukat is, pont úgy, ahogy mondtad :-)

magyar-magyar szótár 2009.08.28. 11:48:35

@bs395: Az animációs iparban szokás, hogy a főnököt kari'ra meg FÜLINAP!*ra a meló pornóváltozatával lepik meg. Állítólag Walt Disney is kapott ilyent. Na, arra kíváncsi lennék, a papírból tépett suck-a-fuckkká-ra...
*Vonnegut
süti beállítások módosítása