tendenciózus –Az a publicisztika, riport, egyéb-éspedig, amit nekem unszimpicsek szőrpofájú részeges seggbaromállat újságíró ír, vélem ellenoldalú, nem olyan jógyerek, mint én, sőt, rosszgyerek, pl túrja az orrát és a bubust az asztal lapjához feni, és mosdatlan kézzel nyúlkál az óvónéni bugyijába.

http://epa.oszk.hu/00800/00804/00463/mayer_aranka.jpg

A valóság házhozjön

Természetesen az én sörözős jóbarátaim, keresztbealáírós cégtársam, aki vélem betéti társaságot alkot, hogy a közös tulajdonunkban lévő tényfeltáró részvénytársaság beköltségelhesse honoráriumszámláinkat, az hogy is lehetne tendenciózus, ha egyébként bármelyirányba, pl kiskunsági vidékitanyájára sörözni induló írása második bekezdésében már a fideszkurvannyát szidja és Bayer Zsóóóttal kapatja be Kóczián Péter, szintén rosszgyerek, de elektronikusújságíró, apja kaszáját.

 

http://atv.hu/files/video_image/5244.jpg

Bájarcú jókiffiú újságíró, etalon, polihisztor, hűdezeneértő már, nembeszélve korszakos tévékritikáiról, a minőségiújságírás dísze, élsajtómunkás. Azt nem tudom, nem értek hozzá, milyen a segge és a nyelviereje, de majd MGP-t megkérdezem.

Szintén nem tendenciózus az a blogoszferiális társam, aki annak a kurvázó tolvajgazember debreceni pógármesternek a mocskos szőlőbányász kurvajó édesanyjáról szedi le a keresztvizet, hogy roadgyon meg! Nem tendenciózus az ilyen, hanem vérbő humora van, és élete, karrierje kockáztatásával bátran péczézi a mélymagyar valóság visszásságait, és a nyelvi ereje sodrólendületű, kacagtató meg minden, és a

http://www.fretbase.com/wp-content/uploads/2008/11/guitar-hero1.jpg

a gitárkaralyoki Robin Trowere

blogportálbulin a gitárkaralyokibaa’ jobban keneti, mint a Joe Satriani.

 

 

 

 

 

 

http://borsa.hu/kepek/boxkep/1208336255bubi.jpg

róbertgidafrizura [bubifrizura]

A világ jóból meg rosszból áll, imígyen tehát vannak jógyerekújságírók, én, mi és a barátaim meg üzletfeleim e jószagú pagonyban. Nekünk bájos angyalpufók pofink van, róbertgidafrizurcsink, fotoszintézis útján szabadulunk meg a bélgáztartalmunktól, elfogulatlanok vagyunk, mindigis az abszolutigazság eránt, próbáljon csak megfellebbezni valaki bennünket. Viszont a rosszgyerekújságírók kioktatóhangnemben az igazság egyetlen letéteményesének hiszik magukat. Irígyelnek bennünket, frusztráltak attól, hogy nem kapnak a rétesből, vádaskodnak, hogy azt mi a stréber egyszerrelépésünkre kapjuk, mert mindig az aktuális agitprop ütemére ropjuk, pedig nem, hanem egyszerűen és spontán, valamint elfogulatlanul, nemegyalkalommal szarkasztikusan írtunk Tóth Károly MSZP-s képviselőről és Lendvai Ildikó botoxos arcába kentük [2008-ban –a szerk kieg.] a nemleszgázárelemlés-t TEHÁT elfogulatlanul és tisztán, csak semmi tenedenciőzitás!

lovedOLLkaraokeee
A minőségiújságírás és a valóság iszonya ( "a kép illusztráció"). A mű mindig safety-bb. (lovedollkaraokee)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr31141837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ekkerjoz 2009.05.27. 07:21:49

Faszám, ennek most nem volt rendes szerkezete, és valahogy vége se nagyon.
Majdnem aszontam, tendenciózus írás.
Biztos front van.
Szoktam én is ilyet, ha nagyon tele a tököm valakivel.
Olyankor bizony nekem is kiesik valami az arcomból.
(Értsd: köpök egy hosszút.)
süti beállítások módosítása