szívás – a szopás –ra [ fellatio ] utaló kifejezés a szlengben. „Ezt megszí’ttuk Raóccsi!” Diáklányok inkább a szopás ill szopacs kifejezéssel helyettesítik.

http://cache.gizmodo.com/assets/resources/2007/07/cohiba-condom.jpgAz angolszász diákszexkultúrában ma legfőképpen az orális szex dúl –Magyarországon a szopás még messze nem olyan általános. Amiként egy átlagos tinilány még a saját bugyiját is lehetőleg oldalpántjánál fogva kétujjal -pthfeaőjjj!!!- próbálja becélozni a szennyeskosárba, tehát a pasija farkát kiskezével meg nem fogná semmi kincsért, hanem inkább hagyja megdugni magát gumi nélkül, és ha első alkalommal nem lett terhes, gondolja, akkor talán a következő és n+1 alkalmakkor sem.

Anglo-saxo kulturkörben viszont a szexuális forradalom már a nagymamin is végigggggázolt, és még az anyukák is hajlandóak pár mondatot elejteni a kézimunka áldásos hatásáról a korai hüvelyflórára, és elárulják a titkot, hogy szájon át nehéz teherbe esni. Foltonkint pedig nem is tekintik különösebb szexuális aktusnak az orálist. (vö. Bill Clinton nyilatkozatát a Lewinsky-ügyben)

A szopatás prostitúciós ágazataiban a legelterjedtebb útmenti & utcai üzletkörben a kuncsaft számára szívás is az ügylet, ugyanis a nfvsz-t magasabb, tehát drágább üzleti sávokban művelik, és ilyesmire pl. a Homár Mollah-féle böccsülettess kripto-bérbloggereknek telik [alsóhangon 15ezer Ft -és fölfelé..], akik havi 300 rúgónál is többet tesznek zsebre a netokratív népszopatás műfajában -plusz a sültgalambok- , miközben ááártatlan szemecskéikkel pillognak, hogy á, nem ők csak spontán, mint a magömlés, tevékenykednek a kétszépszemünkért. Konkrét szívás helyett a nemnatúr (tehát kotonba bújtatott) farokkal lényegében imitáció kereteiben, az O-t formáló szája előtt kézimunkáz az útszéli -s utcai szolgáltatók zöme ["szaxi"]. Ha, esetleg ,verbális gyönyöröket szolgáltatva turbózza a mihamarabbi elszállást a kuncsaftnak... ["Élvezzé má elfelé bazmeg, kiáll a csuklóm!"]

bordellAz orális és kézimunka -szex praktikusabb volt a fogamzásgátlási technikák (kondom [condome, juhbélből már a XVII. sz-ban is] irrigatio hypo-val, pesszárium, orális fogamzágátló tabletták) robbanásszerű fejlődése előtt. (A középkori koedukált városi közfürdőéletben a kézimunka afféle könnyed szivességszámba ment a hölgyek részérő.)

A szívás-nak szívatásnak van a régebbi autós-motoros szépidőkre mutató nosztalgiairálya is:

Az egyszerűbb porlasztóknál a szívatás szelepnyitás volt, az úszóház teleengedése benzinnel, ez néha túl jól sikerült s akkor a motor „megszívta” magát, esetleg a túlfolyón is szivárgott már a benzin. A túlszívatott porlasztó miatt a kelleténél dúsabb (a berobbanthatóságnál nagyobb koncentrációjú benzinpára) keverék került az égéstérbe, a felesleges benzin a gyújtógyertyát olyan mértékben lepte be, ami az elektródák között lehetetlenné tette a gyújtószikra kipattanását. Főleg a nem különolajzású kétüteműeknél (a motor kenőolaja az üzemanyaggal elkeverten kerül a forgattyúsházba s keni a csapágyakat meg a henger falát) gyakori hibalehetőség hidegindításkor.

Öreg motor szivatóval indul” –a blues sláger e sora arra utal, hogy vén faszinger már csak orális előjáték után (szopásra hajlandó nővel) képes tartósabb merevedést elérni.

szívás - operáció, sebészi beavatkozás során a felesleges folyadékok nedvek eltávolítása. Genny, gyulladásos vladék, vizenyő leszívása.

Kinek ajánljuk a zsírleszívást?

A zsírleszívás ideális megoldást nyújthat mindazoknak, akik nem rendelkeznek jelentős súlyfelesleggel, de bizonyos testtájaikon lokális zsírfelhalmozódás mutatkozik. Ilyen lehet pl. a térd, a comb, a csípő, a has, a toka stb.

Az első konzultáció

Az első konzultáció alkalmával beszéled meg a plasztikai sebésszel, hogy melyik testtájról szeretnél zsírleszívást, és milyen elvárásaid vannak. Abban az esetben, ha pl. a bőröd nem elég feszes, a zsírleszívás után is laza marad. Így, ha feszes bőrre vágysz, lehet, hogy a plasztikai sebész azt ajánlja, kombináljátok a zsírleszívást a megereszkedett bőr eltávolításával, - ó, hogyne!

Külön szívás a zsírle~ műfajában az a nemelhanyagolható hibaszázalék, ami a hájasodásuk miatt elmeszesedett erezetű hölgyeket fenyegeti embólia félékkel...

A szívás kábító vagy izgatószer fogyasztásra is utalhat a szlengben.

A legősibb révülethez semmiféle anyag nem kellett, csak ütem, zümmögő, nyennyegő kórus, hosszúfélórákonátismételgetett nyennye-ommmm züüümmmmm s hasonlók, felhívó-rész (akijeatállááá! és a válasz hoóónynnyannyaaaa) ezt hajtogatni, dobok, csontsípok s üreges tárgyak ütögetése, ezt csoportosan művelve lehet révületbe jutni anékül, hogy az anyaggal való agyi széjjelszívás mellékhatásai jelentkeznének.

Majd a színek szerinti elkülönülésben a fehér faj a szívás szertartásosságából a minélgyorsabban a legelképesztőbb menyiséget mellykasskára, ami belefér alapon kezdtek el szívni (vö a dohányzás indián rítusát, meg az indiai koldusok értetlenségét, hogy mért nem elég egy-egy esti barátságos dzsoint a gecibűrűelnek, mér kell regeltől esélig széjjelszvva az agyukat végülis az ünepi gyönyörérzést napi rutingályává zülleszteniök...) Ahol a szívásnak kulturája van, az árokparton lehet tépni a vadkendert [marihuana-t –a szerk. megj.] az emberek nem széjjelszí'ni igyekeznek az agyukat, nem függésbe kerülni az anyagtól, hanem használni azt. Persze szenvedélybetegség itt is kialakulhat –meg a műfajtól is függ, mit szív az ember, pl az ópiumszívásnak egy útja van, amit a fehér ember szűk évtized alatt vánszorog  zuhanvást, de egy indokínai akár 19-20 évig is elhúzza...

Azonban az indiánok is megszívták a Fehér Szakállas Istenségemberek tüzes vizével, mert annak meg ők estek neki észnélkül, mint bolon'bornyújjak -ez annál tragikusabb hatással is volt rájuk, mert a májuk kevés enzimet termel az alkohol keményítővé majd cukorrá alakításához. (A mongoloidok kb 1-2-3%-os természetes alkoholokhoz szoktak hozzá az elmúlt röpke 25ezer év alatt...) 

5 komment

Címkék: szívás

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr701055111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ibusibus · http://stirlitzblog.blogspot.com 2009.04.09. 08:19:57

Az ópium se mindenkinek egyformán azt az egyetlen utat kínálja, bár igaz, ritka mint a holló az ember, akinek hagy alternatívát..

Én mostanában a szakácskodás felé fordultam, a THC ugyanis 60-70 fokon oldódik ki a növényből, és zsírban oldódik, így az ember kb. egy órán át párolja a cuccot mondjuk olajos, vagy margarinos vízben, majd akár krumplipüréport kever hozzá, akár leszedi a megdermedt zsiradékot a felszínről és azzal bűvészkedik,vagy egészen zsírjára párolja, stb. Mártásokat, de komplett ételeket (pörkölt, stb.) is lehet így készíteni, egyszerűen fűszernek használod a természet kínálta anyagot. Ennyi. Az adagolásra azonban oda kell figyelni, mert a szívással szemben itt nem száll el semmi lényeges az égbe, minden benne marad a végtermékben. És, persze a mariska meghozza az étvágyat is, szal néha elképesztően bezabál tőle az ember.. - nem kifejezetten fogyókúrás dolog, bár ha valaki karácsonyra norbifosatós updétnyócat kapott, akkor a hatás elképesztő lehet.. :D

Ugyanakkor az is lényeges, h nem üt be azonnal, hanem kb. egy óra múlva jön csak a hatás, ezt pedig könnyű elfelejteni, aztán lehet nézni, mit is keresek én a bankban egy versvázlattal a kezemben, amikor általában (a legtöbb emberrel ellentétben) nem írok verseket? Tehát a közös kajálás, a jó társaság itt is javallottabb.


Az elmagányosodott nyugati ember kiütni akarja magát, feledni a hétköznapokat, jelentős részben ez vezet a függéshez (az egyéb biológiai okok mellett): egyre kevesebbet akar ebben a valóságban lenni, egyre többet abban a _másikban_.. Az nyugati ember tulajdonképpen rohadtul nem kíváncsi a világra, így vagy úgy saját valóságot teremt, vagy kibont egy instant valóság-csomagot. Ezt teheti a TV-előtt megrohadva, menekülhet könyvekbe, munkába, nőzésbe, kúrásokba, száguldozásba, egyetlen dologra nem képes: kiegyensúlyozott, harmonikus kapcsolatot építeni a környezetével. Ez van, talán a technológia, talán a túlnépesedés, a beszűkült élettér hatása, nem tudom, azt tudom, hogy a volt cocilista országok lakói, a keleti emberek, kiemelten védtelenek a nyugati vákuumcsomagolt boldogságokkal szemben, ami érthető is, mert nem az ő tűrőképességükre, hanem a keményre főzött, rinocéroszbőrű jenki polgárra tervezték őket. Azokat is leteríti. Mindenkinek a maga dolga és felelőssége hogyan kezeli ezt a saját életében. Abban biztos vagyok, hogy megtiltani nekem, felnőtt embernek, hogy mariskát keverjek a kajámban nincs joga senkinek. Ezt el lehet felejteni. Erővel kényszeríteni lehet, az erő és a hatalom meg is van hozzá, de mivel tök jogtalan az egész, a szándék gyenge mögötte - a hatalom inkább lapít és sunnyog az ügyben.

Azzal, hogy a mariskát kajába kevered, időben kitolod a hatás kezdetét, megszűnik a "kiütés"-jelleg, átalakul az egész valami mássá, így függés sem alakul ki olyan egyszerűen, mert nincs meg az a bizonyos "jobb, mint a szex, tolom" kapcsolódás, hanem jobb vele a szex hatás lép fel helyette - szerintem. Egyszerűen túl lassan jön be, nem alakul ki a reflex, hogy benyomom, és még végig sem szívtam a cigit, már a mennyekben vagyok.

Az álomba való menekülés különben megy mindenféle segédanyag nélkül is, katonáéknál pl. volt egy időszak, amikor folyton aludtam, és megtanultam azt álmodni, amit akartam (ez akkor jött el, amikor nem volt többé kedvem kimenni berúgni, kimenni, berúgni, soha nem történik semmi, a dobi sem izgalmas, semmi sem igazán lényeges..). Előre meg tudtam tervezni, mit akarok álmodni, és az esetek 70-80%-ban be is jött. A háromórás őrségekre is meg volt a technika, ott is gyakran előfordult, h a váltásnak úgy kellett kopogtatni, h helló, megjöttem, mert én valahol egész máshol jártam - pedig ébren voltam, és "tiszta"..
Nem olyan nagy varázslat ez, szokás szerint azok fújják fel, akik ebből élnek: a _megélhetési_ "szakemberek", kerítik a hókusz-pókuszt köréje, akiket meg azok tolnak az előtérbe, akik lopásból élnek, és míg a nyáj az elé hányt baromságokon kérődzik, addig ők (az "elit") a háttérben pakolnak..

magyar-magyar szótár 2009.04.09. 08:38:36

@ibusibus: Minél eszköznélkülibb a repülés (vagy zenés, mint az üreges csontokat meg botokat és faderekekat ütögető zümmögő-nyögő ősöknél) annál jobb. Meg ugyebár a "túlzott alkalmazás". Amikor anyagfüggő voltam (piás cigis) akkor nyomta az anyag a gombot és ezt végülis a "szabadságomban való korlátozásnak" éltem meg, egyfajta "nalom" az anyagnélküliség, mint az éhező, aki számára lassan minden ehetővé válik, az anyaghiányos is egy idő után elkezdi a krumlibogárméreg összetevőit tallózni.
Mióta szabad vagyok, meg beteg vótam, néha felnézek az égre, látok egy felhót, kb akkora eufória, mint egy feles volt rutinos alkoholista koromban.

Jártam már a Holdon is, vagy szivesen teszek időbuszal kirándulásokat, miközben a legkeményebb drog, amit alkalmazom, a kávé meg a ződtea és a kakaó.
Egy jó Zappa-gitárszám meg -na , az aztán ütős tud lenni, ha évente csak 2-3 alkalommal hallgatom.
De pl a Voodoo Chile-t 5000-szer "lőttem"

ibusibus · http://stirlitzblog.blogspot.com 2009.04.09. 10:07:24

Igen, persze igazad van. Az anyag nélküli repülés kissé időigényesebb, meg kevésbé szociális dolog, ott kényes kérdés, h ne zavarjon meg közben senki. Nekem volt egy időszakom, amikor gyalog jártam dolgozni, ez olyan 45perc sétát jelentett oda, meg aztán haza is. Na most 10 perc után már utaztam: úgy mentem át az úton, h nem emlékeztem rá, általában az utolsó előtti sarkon ébresztett a tudatom, h lassan be kell fordulni, különben ebben a tempóban simán átsétáltam volna Budára. Nekem a rajzolás is ilyen, ott aztán meg tényleg teljesen én vagyok az úr, a Teremtő, pillanatok alatt el is szállok, aztán hónapokig csak rajzolok, ha nem zökkentenek ki. A rajzolás nem is nagyon engedi anyagok használatát, se részegen, se betépve nem vagyok képes arra a szintű koncentrációra, amire szükség van hozzá. Egy-egy ilyen futam után, aztán kell a berúgás, vagy akármi, mert arról is le kell kattanni. Gyerekkoromban az úszás volt ilyen: reggel-délután edzés, heti ötször, szal, már akkor elkattantam, míg odaértem az uszodába. Aztán csak bele kellett pottyannom a vízbe, és azonnal csillagvadász lett belőlem, valódi 4D-ben. De ehhez mondom, zavartalan egyedüllét kell.

Én piálok ma is, abba a kat-ba tartozom, aki időnként nekiereszti magát a világnak, aztán hegyibe. A több napos túrákat azonban már kerülöm: nincs folytatás, reggel nem feles van, hanem kaja, sőt lehetőleg már lefekvés előtt is, bár ez ritkán jön össze, de tudatosan errefelé terelem magam. Az ilyen túrákon aztán folyik az élménygyűjtés, hiszen részegen az ember egészen más oldaláról látja a világot. Nekem a berúgás olyan, mint a szgépemnek az újraindítás: kizökkent, és másnap teljesen újra kell építenem a rendszerem, aztán mielőtt megszilárdulna megint, szépen feloldom ismét kis vodkával, unicummal, akármivel, aztán teremtem elölről. Szerintem időnként mindenképpen ki kell szakadni a megszokottból, le kell térni a pályáról, perspektívát, ösvényt kell váltani, és nem szabad engedni, hogy megkössön az ember körül a világ pora, szara. Ki milyen módszert választ ehhez, magánügy, a lényeg, h tudja kezelni azt, és ne képzelje, h ezzel megváltotta a világot, más szóval tudjon leszállni.

Nemevéssel is lehet repülni, igen érdekes élményeket ad az is - pontosan erről a mi ehető, és mi nem kérdéskörről, mert pár hét tudatos éhezés két alapvető dolgot világít meg a legegyszerűbb ember számára is: egyrészt időnk elképesztően nagy részét evéssel töltjük (ez abban nyilvánul meg, hogy rengeteg időd marad, amit ki kell tölteni, amikor úgy döntesz, egy darabig nem eszel), pedig meg lehet lenni nélküle elég sokáig, az éhezés csak addig fáj, míg nem belőled jön a szándék, hanem kényszer; a másik meg éppen az, h szinte mindent meg lehet enni, ami szerves, az éhes ember képes a nadrágszíjra is furcsa szemeket mereszteni (arról ne is beszéljünk, hogy milyen nagy ívben kerülnek böjt közben a macskák, és miféle pillantásokkal méregetnek - az állatok azonnal reagálnak az ilyen jelekre, sokkal keményebben odafigyelnek, sokkal jobban tudatában vannak a környezetüknek, mint környezetből kiszakadt nyugati ember). Az éhező/böjtölő ember valóban oda jut, h elválasztja a szerves (ehető) anyagokat a szervetlenektől, amit én szintén óriási élményként éltem meg. Az anyag után kutakodó ember is éppen így bontja egyre kisebb részekre a környezetét, de ez aztán visszavezet oda, hogy megértsük, amíg ebben a testben vagyunk, addig kőkeményen anyag vagyunk. Gaia az úr, az Istennő. Jézus faterjának nem sok beleszólása van itt a dolgokba. Ez persze nem jelenti azt, h nincs. Én sem élek a gyerekeimmel, de ettől még létezem.

Épp vega kölkeimmel való eszmecsere közben világosodott meg, hogy a vegetarianizmus is csupán a jólét egyik kifejeződése. Na erre az állításomra nyekkentek egyet, persze nekem soha nem lehet igazam, de láttam ez azért bement.. A táplálkozási tanácsadás szimpla biznisz, éppen olyan pofátlan dolog, mint a térítgetés, a prédikálás meg egyéb szónokolgatás: "C" osztályú, bő lében főtt rizsát kennek a képedbe, és az aranyad, sőt a lelkedet kérik érte cserébe..

Szal igen, megvonással is lehet repülni. Talán arról van szó, h ha megbontod az egyensúlyodat, akkor a test elfoglalja magát a visszaállítással, ilyenkor pedig nem marad energiája elnyomni a lelked. Haver mesélte, h a Caminon, elkapta vmi iszonyú hasmenés, ami elég gáz dolog, h 30km után nem alszol, hanem fosol mint a szüreti kutya, aztán másnap újra nekiállsz 30km-nek. Aszondta, kb. egy óra után meglátta saját magát saját maga mellett sétálni. Szóval így is lehet. De mondom a lényeg a leszállás, ahogy az autóvezetésben is a lényeg a fékút helyes megbecslése.

bunko_jobbos 2009.04.10. 10:45:02

"mert a májuk kevés enzimet termel az alkohol keményítővé majd cukorrá alakításához."


Ez azt hiszem, egy picit fordítva van.
Szóval:
keményítő->cukor->alkohol a lebomlás a gyárban (gyülömcspálinkánál a keményítő kimarad a sorból)

A májadban: alkohol->aldehid->ecetsav.

Az aldehid naggyon mérgező, ettől vagy szarul. Minden ember le tudja bontani az alkoholt aldehiddé, de a mongolok, japánok, stb. 97%-a ezt már csak nehezen tudja ecetté (amit mán ki lehet huggyozni).


Főzzetek jó sok pályinkát, akkó ti is tudtok ilyen tudományos dolgokat irkálni!

anarquista 2009.06.23. 08:06:44

marek meszkalin+ket csik kikristalyositott ketamin
süti beállítások módosítása