"Och, ecettel kendőzött hagymabűz!"

/Miguel de Cervantes: Don Quijote/


A kurvázás (szolgáltatás igénybevétele) motívumai:
Szexuális nyomor. Sok [török] kamionos a saját autójával speditőrnek dolgozik bérben huzigálja a félpótokat) az autója a háza, családja: feszt nem verheti ki nejlonszatyorba. Ha jól keres, befizet egy parkolós lányra.

Sok férfi azért kurvázik, mert frusztrált, és azt hiszi, a pénzéért fél órára lealázhat egy nőt. Versa: mihelyst nyél kerül a kápába, vagys az üzleti megállapodás megköttetik, a szolgáltatás mezeibb területein a kurva visszavág, a mézes szavak elfogynak.

Ha a szexuális nyomorban tengődő ostoba fasz csóró, akkor vesz egy egészmagazincímlapot betöltő nőiarcot, lehetőleg olyat, amelyiknek leszoplak!-stílusban van kimázgálva a szája. Ha van pénze a csávókának, akkor Élő Húst vesz igénybe. Mondjuk ehhez legalább 10ezer kell, mert próbálna csak meg egy cigánylyányt lealázni. Aki lényegében kézimunkázik a gumibabújtatott farkkal az O-t nyitó szája ELŐTT szaxi címén, és lényegében tevékenységét nem szexuális szolgáltatásnak, hanem paraszt pénzre semmiért levételé-nek tekinti.

szexi egy ötösért

Sok nő a férjét SOHA nem szopja le, csak a barátpasiját az irattárban. A rendszergazdát a kocsija hátsó ülésén. Jó, szopo-szopogálja a férjét -de nem végig. Általános magyar háziasszonyvélekedés szerint a szopás elkényezteti a férjet. És a barátpasi nem fingja tele a paplant. És a munkahelyen külön WC-re jár, ahol van piszoár. A főnököt is leszopja. Szociográfikus gyűjteményem legszebb darabja: A cigány polgármester, aki csak azért nem szopatta meg mind a 11 állásra jelentkezőt, mind magyar nő, érettségizett, pár papíron főiskolai papírral, mert kettő nagyon randa volt. Amit nem értett ez a pógármester, hogy az állás kiadása után is még öt nőtől huncut [pajzán] esemeseket meg mms-eket kapott. Megjegyzés: Négyszemközti állásinterjún mellébeszélés nélkül egyszerűen kifogalmazta, hogy az kapja meg az állást, aki jó lesz vele. Alkalmikurvák motívuma az alkalmi haszon- és előnylesés. 20ezer Ft-ért tanárnőkategóriát lehet egész éjszakára kapni, művelt [ látta az Angol beteg c. filmet kislánykorában], olvasott [Tisza Kata és Rácz Zsuzsa művei]lányt, aki ennyiért már nem mímeli az orgazmust, hanem lesz neki, és Spiegelmann Laurát is meg lehet vele vitatni. hüvelynedvét sem muschiflutsch-os falkonból nyomja föl, hanem van sajátja, bio módon. (egyetemistalánykategórialehet, hogy pár év kancaképző-t is végzett) Közösülés előtt beöntést ad magának, kipuceválja a végbelét ezért popsiba is engedi és utána is szop, meg egyéb extrák, például kifliben lehet vele aludni.

Valószínű, lehet a kurvázásban olyan motívum is,, nevezzük ezt PROCCC -nak: Úgy mint 3,0-ás helyett 4,2-es dízel Audit venni, hogy azért ez (mármint a luxuskurva, pláne diáklánykategória eltartása havi fix 150-nel..) státusszimbólum is. Izomtiboralakú, magas önállójövedelemszerzőképességű vállalkozók feleségei nem csak simán és egyszerűen eltekintenek férjeik kurvázásán, de néha biztonsági okokból próbaidőre arra alkalmasnak látszó [=jólszopó] pultoslányt vesznek föl. Bizonyos, csak alakra humanoid királycsávók feleségeinek életét szociográfikusan boncolván meg kell állapítanunk, hogy van igazsága a prostituláltaknak, amikor azt mondják, hogy sok háziasszony is kurva, csak egy paraszttal csinálja. Ha a királycsávó történetesen kurvafutatással foglalkozik, a királycsávóné kinyalatja magát az alkalmazottakkal, de nem, mintha leszbikus lenne (inkább a szakmában elkopott már a szexuális érzékenysége: egymindegy a genitália neki..) hanem ez a lealázás rituáléja.

Leszbikus [alkalmi] kurvázás kategóriában gyűjteményem brilliáns darabja az a valódileszbikus, tehát kaczkiás bajszú wertheimszekrényforma ügyvezetőigazgatónő, aki így állt ki irodai dógozói elé: "Lányok, két személyre fizettem be [délsziget neve]-ra, aki jó lesz velem, jöhet." Volt jelentkező - természetesen hetero leány. Ennyit megért neki a februári tengerégalatti természetes barnaság. A börtönbéli [ csíkosnővérek Kalocsán –a szerk. megj.]ideiglenes (a büntetés hosszáig tartó) alkalmi leszbo történetekben szintén gyakori motívum az érdek, a kripto-prostitúció. Egy sikkasztás miatt bekerült érettségizet fiatal nő, aki utoljára kézilabdameccsen térdelt az ellenfél méhébe, eléggé gyakorlatlan a kézitusában, ám "embere" megvédi őt, hiszen nem csupán termete mackós és bajsza kackiás a valódi leszbo nőnek, de horogütését is értelmiségiférfi méretű öklével viszi be, majd haj letép' s térddel arcba föl. Csík cigaretták, ingyen mobilozás haza -s cserébe kis hancúr, megszokható semmiségek.

Egyetemistalánykategória nővel is elmegy. (A kaminyonparkolós kateg' esetleg tud egy csajt, aki 20ért vállalja.) Izomszerűék magasabb vállakozóikategóriákból a sok-sok medenceparti és elfajult bulik következtében előbb-utóbb szexuális függők lesznek, amit szvingerezés-ként eufemizálnak [önhazudnak] el. Ha nem találnak neten ingyen, mit tesz az, nem kerül többe, ha a benzint is hozzászámolják, befizetnek egyetemistalánynál hosszúhétvégét. A drágább [orvosilag rendszeresen ellenőrzött] kategória olcsóbb, mert biztonsági nyalófólia nélkül natúr is nyalható.

vágykiélés -mint motívum. Az utas és a holdvilág viszonya, szünteleül nyúl érte, de el nem élheti, minden pinanyalatban nemottvan, hanem tegnapvolt vagy holnaplesz.

Rendkívül mókás esetei vannak az ingyenkurvázás kategóriájának. A lepukkant izomtiboralakúak, vagy gerincre leszázalékolt hatfogú taxisofőrkategória [Gyulabá haverjai...] pl. nyelviekben erősek, bár az origo-pont-hu Tabu+18 és a kiskegyed szintű nőimagazinok "erotika" sávján fölhevült elhanyagiolt háziaszonykategória kinyalását élből elhárítják azzal, hogy izomlázat kapna a nyelvük. Egyébként a hagymaszagra [a hüvelyi flóra egyensúlya felborul a gombák javára] panaszkodnak. Ja, egyébként ez a netes társkeresés főcsapásiránya: Férjezett nők adnak föl kamuhirdetéseket és nőspasik horgait kapják be. Különösen az olyan pasikét szeretik bekapni, akik simán, egyzerűen és őszintén megírják, már a bemutatkozó blankettájukon, hogy eszük ágában sincsen megnősülni, és puszta kalandvágyból ismerkednek, valamint egészalakos ruhátlan fotókkal gazdagon mellékletezett ímélekre válaszolnak. Nincsen az a nő, aki ne tartaná többre magát mindenmásnőnél annyival, hogy majd ő megmutatja ennek a sármos donhuának, hogy el lehet csavarni a fejét. Természetesen nem fognak gyanut, amikor a bejárón megpillantják a lepukkadt W123-as mercit, aminek vasig széjjelült, bár már egyszer cserés vezetőülésén a koszlott cserge már Gyulabá Dácia TLX taxijában is szolgált akkor, amikor még az Erzsébet hídi csata kontextuálisan pozitívba számított a jógyerekeújságíróknál.[1990. október 26-29.] Nem, nem kap észbe, amikor kiderül, hogy a pasi netenforgó képe 20évvel- és kilóval ezelőtt készült, és a "sexy pocak" valójában a májtól dagadmányos sörhas, ami lecsüng a tökére.

Fordított prostitúció: A nyomorhatáron tengődő, egykor jóképű, kilenc-és félfogú faszi igyekszik legalább hétvégeken jóllakni. 8-10-20 pocsolyában lógatja kukacát -és valami kapás mindigvan. A nő a gyerkei felnőttek már, hétvégén biztosan nincsenek otthon.

mms-barter

A társkeresésnek álcázott óccsó-szexpartnerbuliban magát viszonylag ingyen dugató-nyalató háziasszony efféle huncut mms-sel s némi célzásokkal csalja ki az ostoba fark-tól a <cenzored>mms-eket. Aztán műfelháborodásal mutatja barátnőjének, mecsoda egy disznó egy pasi...

Nem ám vadulni! – a hím alkalmi kriptoprostituláltelőször tűzifát hasogat, kertet ás. Újratölti a nő gépében a vinyót. Segít teregetni. Összepakolnak az udvaron. Népszerű az iparos kategória, aki tud egy kicsit csempézni, megszereli a vízvezetéket, és van gusztusa szétszedni a hajakkal és szőrszálakkal eltömődött mosdószifont. Majd este, szigorúan fürdés után van valami hancúr az ágyban. Az alkalmiprostitulált férfi összeszorított szemmel a Purutya -blog legjobb videoinak emlékét idézve törekszik az erekció fenntartására, a nő ellenben végig úgy tesz, mintha a férfi a hátát vakarná, a legihletettebb pillanatokban bazmegolva, nevetgélve veckelődik a férfi alatt, megjegyzést tesz úszógumijára vagy farkára, vagy a büdös szájára, vagy szúrja valami az ágyban. A nő a másodperceken belül kibuggyanó vég után AZONNAL a törölközés körüli műveletekkel bazmegol és kerekperec kijelenti, hogy ha, akkor esetleg valami csiklandozást, ha érzett. Nagyon fontos ugyanis az, hogy a pasi nehogy nyeregben érezze már magát! Miközben a hancúrozásokban szövegszinten soha élvezett nem le, a pasinak a végleges impotenciája bekövetkeztekor ki is adja az útját, bármennyire is igyekszik az a kertásással, fanyesegetéssel, tűzifahasogatással vagy Renault-kigitteléssel és csiszolással. A kapcsolatot esetleg a közös alkoholizálás tartósíthatja. (Az ilyen néniknek hétközben is minden napra van valami megjavítanivalója "napszámosokkal".. a szex a verbalitásba szorul, piálás viszont ezerrel, amíg a Kóma című film forgatásán be nem mondják a vége-csapót...)

Polgári kategóriában a nagymami beszáll, még utoljára: "Majd szerzek én neked kislyányom lakást, soe félj". "Házassági hirdetésében a kulcsszó a "mindenben aktív, életvidám". Néha a lóláb kilóg: "legalább 75 éves jóülszituált úr személyében, aki lakással, kocsival rendelkezik". Jó csali az "orvos özvegye" -sose derül az ki, hogy bölcsész vagy agrárius doktor volt a hálistennek idejében meggebdt papó.

Igen elterjdt a szextúrizmus kapcsolódó prostitúció -már az az ágazata, amiben a großmutter az enkelin-nel egy dominikai túrára fizet be, ahol a schwarze Stange napibére 100 dollár... a großvatit meg Thaiföldre fizetik be addig...

A szociálizmus gyönyerő napjaiban, amikor jó volt, mert Kádár még élt, viszont az zletszerű kéjelgés hóttilos volt, igazi egyetemistalányok, pl egy Staller Ilona nevű medika, pállasztották popsijukat pesti és budai szállodák bárszékein, de az "olaszpasizás" vidéken is elterjedt. Elég volt egy ötévesen is hóttócska FIAT 850 coupét kölcsönvennie a nápolyi proletárgyereknek s egész nyáron ingyen dugott Magyarországon a Balatononon körbe-körbe -méghozzá leginkább jólnevelt, kispolgári figá-kat.

A valóságban nincsenek oly éles határok, mint egy Rippl-Rónai képen vagy a picsoid feministák szegényes képzeletvilágában. Az "olaszozó" lány, amikor a digó-ja elmagyarázta neki a táncosnői lét lényegét, arra gondolt, hogy jut is -marad is. Konkrétan pl Cipruson nem értette meg néhány lány a bártulajt: Itt a konzumálás konzumálás, és kurválkodás nincsen: azonnal repülnek. Nincsen az a pultos vagy pincér avagy táncoslány, aki ne konzumálna egy kicsit sajátzsebre. És a morál észrevehetetlenül foszlik, ahogy a lélek is -főleg megfelelő önhazugságokal plasztikázva- belülről kifelé rohad le. Nem meginni a felszámolt cehhet.. innen csak néhány tipegésnyi kiverni kézzel a kundschaft farkát a függöny mögött . Vagy leszopni egy kis maszek zsetonért. Avagy a szállásra beengedni. Persze, amikor a ciprusi bártulajdonos pooopsin billentette a kurválkodó vengerkákat [Cipruson főleg az oroszok a kedvelt venégek az ilyen bárokban -a szerk. megj.], akkor ugyebár a konzulnak hazudni kellett valamit az repülőjegyért.

A kurvázásnak a bezzegaszépidőken, a viszonylagos polgáriasulásban volt márt némi társadalmiszocializációja.

A bordély intézménye ugyanis nem a feminimo-picsoidokban a szexuális kielégületlenségük és kriptoperverz álmodzásaik feedback-jében támadó rémábránd. Mindent meg lehet szokni az égegyadta világon, bármely munkát, még a csirkebelezést is. Kosztolányi és Krúdy szépidejében maga a cselédvilág is a kriptoprostitúció egyik metszését adta: A cselédlányok egy része 1-2 P-ért volt jó gáláns urakkal kapualjban s népkert bokrai között. Egyébként hallgatólagosan szolgálta gazdája, esetleg a serdült fiúk igényeit is. Berlini hosszabb kiküldetésből hazatérő kereskedelmitanácsos feleségének óhajait is. A havi 15 P mellé így akár még 15P-t spórolhatott. Számtalan , viszonylag, legalább hallomásból ismert példát mutathanék Kakuk Marci felől Hunyadi Sándor novelláinak irányába. Nagy Lajos elbeszélését és az abból írt jelenetet már említettem. A lényegében paraszt[=háziasszony, aki eggyel csinálja] kurvaként férjüket szolgáló asszonyok sem új kategória. Egy ilyen archaikus ősnő gyönyörű arcképét karcolja Krúdy Gyula Nobel-díjra érdemes, mindössze két ív hosszú regényében, az Őszi versenyek-ben. A minden kurvaságában romolhatatlan Nő alakja -másképpen Danyilo Kis [Danilo Kiš , ?????? ???] metszette Marietta alakjában, már a posztmodern kormodor ízlése szerint a romolhatatlan Nyílt Prostitulált monumentumát. [Danyilo Kis : Végtisztesség - A holtak enciklopédiája c kötetben, Európa kk 1990. p31]

A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://www.demos.dk/Billeder/Kvinder/street_prostitution.jpg”.A prostitúció onnantól mételyező, ahonnan hazug. Vagy hazugság tapad rá -gondolok a feminid-picsoidok mozgalmár hülyeségeire. Egyoldalról elfogadott lózung, hogy a drogozást a tiltás turbózza -tehát legalizáljuk. Másrészt, nagyjából hason’ ajakakról csucsog a butaság: Tiltsuk be a bordélyházakat, bírságoljuk a kurvázó faszt és akkor majd jól nemlesz prostitúció. Kapjuk be ész nélkül a "prostitúcióellenes mozgalmárok" maszlagjait.

A kurvázás lealázó -versa is, hiszen a féllegalitás vagy illegalitás a prostitúcióban a kriminalitással egyenlő. Bűncselekménnyé lesz a prostitúció s a "szolgáltatás" meg parasztvakító médiázássá züllik. Van, aki finnyás egy közmosdó rolli-törölközőjébe törölni arcát, van, aki nem. Én a magam részéről a régvolt kamionos haverom véleményéhez tartom magam, aki azt mondta, inkább marad a nejlonszatyornál meg szilviánál, mintsemhogy azzal a kezével is hozzáérjen a szolgáltató vagy megfogja a kocsja kapaszkodóját ott, ahol a gyereke meg a felesége is megfogja, amikor felkapaszkodik hozzá.

Mindazonáltal a szexista picsoid „feminista” mozgalmárok attitüdjén jelentősen változtatna pár hét meló egy maszekbarneválban. Pisilni a kazlak mögött, mosdó a klóros víz a lavórban (ezt használni kötelező). A mozgalmár picsoidokat kóros szexizmusuk annyira elvakítja, mint a házasságon belüli erőszak vagy a pedofília esetében is, csupán férfibűnöket látnak és ismernek el. Márpedig a prostitúció főmotívuma nem a férfierőszak. Hanem a csábítóan mézes, hazug szavak. Senki nem tud olyan gonosz lenni egy nővel, mint egy másik nő. És amikor a friss húst prostitúcióra csábítják, abban erőszakkal mire menni. Pl cigány lányok esetében, akik számára a verés vagy az erőszak semmi. Egy pofon? Rituálé. [„Jaaj, nem szeret az uram: már meg se ver.”] Mozgalmár picsoidok szereti a karitászt börtönökben gyakorolni –ugyan, kérdezenek már meg pár gondozottat: meg tud egy verni egy cigány lányt mondjuk három magyar rabtársnője a mosdóban? Ha hatan mennek rá, talán.

A legsunyibb erőszak: a mézes csábító szavak: A jóldolgozó áru azt hazudja a beszopatott kezdőnek, amit a fundarókások, vagy az internetes munkák kerítői: „Te döntesz arról, mennyit keresel.” A bruttó-bruttót hazudják napi jövedelmül: A maszekbarneválban 10 órás csirkebelezésel megkereshető ötezer mellé az ötvenezret mutatják föl. Márminthogy, a féneknek leteszi a 40-et és még marad 10. Arról nem beszélnek, hogy az adósságot soha nem lehet letörleszteni. Arról sem, hogy a bugyit max a napi, állandó hólyaghurut miat 20-30 pisiléskor kell letolni, egyébként ritkán. Még arra is ritkán figyelmeztetik nőtársai a fiatal beszopatott kezdőcsajszit, hogy télire jó lesz, ha bundabugyit meg sínadrágot kerít a melóhoz. Természetesen, amikor a naív feminista picsoid leül riportozni a kurvákkal, majd pont aról fognak regélni neki, hogyan működtek közre a fénekkel meg a fénekasszonyal fiatal csajszik melóra szopatásában, dee, hoogynee! A legócskább kurvameséket lehet a valóélettől elszakadt értelmiseggi picsoid feministáinknak bekamuzni. (lásd Bódis Kriszta Kemény vaj c. értelmiseggi pornóját..)

A másik, súlyos gond, ami szinte lehetetlenné teszi a prostitócióhoz kapcsolódó élősködés, kizsákmányolás, sarcolás fölszámolását, az a jellegzetesen női-önhazug öncsalás. A riportozásban SOHA nem a teljes igazságot mondja el a lekérdezett. Vagy: Minden igaz apró részleteiben, csak ezen igazságmozaikok összerakása öncsaló-önhazug.

Ha betiltják a prostittúciót, a bordélyházakat és birságolják a férfiakat, az ősnői attitüd, ami a fasz ostobasághán előnyhöz jutni , nem múlik el. Sokkal sunyibb, lopakodó üzemmódban működik az ipar. Sokkal több áldozattal. A legális, szolgáltatási formában üzemelő bordély tulajdonosa nem teheti el csak úgy a nyilvántartott dolgozóját. De a titkos ágazuatokban a fének egy üzleti vitában eltöri a lány nyakát? –soha nem derül ki. És elsősorban a többi nő falaz a féneknek. A fének hosszú hajukat alkarjára csavarja, fejüket a falba így veri: de ha a lányokat kérdezed: Más férfit a féneken kívül nem ismernek. Szívből és igazán És ha Tücsit véletlen elteszi a fének? Ssstenem, baleset. A csirkékben több a részvét, ha nagyanyó a legkövérebbet kiemeli közülük. És a feminimo-picsoidok a kérdésköröknek e metszéséről nem akarnak tudomást.

2 komment

Címkék: kurvázás

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr81940384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.04.12. 11:26:55

Szép összefoglaló. A szexcsetvideós lányok direkt maradtak ki?

2018.04.12. 12:26:07

Ja most látom, ez 2009-es. Valamiért eztm int új poszott mutatta nekem...
süti beállítások módosítása