-csürhe és húgyszagú Kossuth tér -fogószemű jobberek -tetves zsebnyilas okádéka -fideszes sakálhad -művelt és intelligens fasiszta rohadék a fogatlanul ordítozó szőrsapkás nénikkel

szőrsapós néni - alapvetően kétfajta van a szőrsapós néniből, mint a mackófelsős-bőrdzsekis sörissza bácsiból, akinek vagy erdélyi schirmleder-es báránybőr sapója vagy műbőrkalapja van.

A rossz szőrsapós nénit a húgyszagúkossuthtérről ismerjük, sréhen áll a hajléktalanforma (és szagú) zoknibombagyáros mellett, nem értjük, mit kajabál, pedig ritka fogsora a tüdejéből kiáramló körömlakkillatú levegőnek aligha állít akadályt. Azért nem értjük, mert egy őrültmagyarkodó bácsi a gulyásos kondér mellől lebeőgi.

 

https://m.blog.hu/fo/foldiek/image/emlektabla/hevesi.jpgférfisapó báránybőrből, ilyes kordból, nyáron viharkabátvásznból készített sapka férfiaknak, főleg Hajdú-Biharban s Nyírségben-Szabolcsban jellegzetes, de az egész alföldön is.

Pártrendezvényeken, nyáridőben is feltűnik ez a néni. Ő a jó szőrsapós. Ha a párt a miénk, szívünknek kellemes, vezetői A Haza & Reformok Üdvei, a polgárosítás , a Patrióta & Hazaffyjass Önfinanszírozó Gazdaság letéteményesei, jólfésült kisfiús frizurás emberek, akik nyugdíjasok számára is felfogható

lassú             

                     ságban ar

   tikulálják                                           mondataikat, akkor könnyes szemmel nézzük a haladóbalodaliság társadalmi bázisát, milyen szerényen falatoznak a legóccsójabb lidli csirkesegglyukból készült virsliből és a műsörhab a szájukat mely édesen is karélyozza. Zene: Eagle  Eye Cherry. [A szőrsapós néni 65-nek látszik, de csak ötvenhárom, és még csípte a Modern Hungáriát.]

itt még szőrsapó
nélkül

Ha ugyanolyan kispolgári övrőből, ugyanarról a szövetkezeti lakótelepről vagy falusi üvegesverandás kétszobakonyhás komfortnélküli'ből érkezik a néni, lábán télen kínai hótaposó, amit óccséjér vett, ugyanolyan bundéskenyérszagú a sídzsekije, amit viszont a durkáló-ból, ámde március idusán tojással dobálná, Kedves Vezetőnk-et, vagy onokájának ilyen muníciót orozva a tömegben átad, akkor fújjbüdös, teljesenveszélyes, akár náci is.Egyébként ritka egy áálattfajta lehet a rossz szőrsapós néni, mert a húsznak számolt tizenháromtagú félfaszista hordát Szekszárdról Szegedre kellett utaztani a Kedves Vezető következőesti tévéhíradóból való megsajnáltatásához, hogy már megint a nejlonnácik dobálják szegényt. Persze utaztatták az árva szőrsapósnénit is.

http://hajramagyarok.tvn.hu/kepek/mszp_naggyules.jpgA külsőjelekből csodálatos  gyorsasággal és könnyeden ítélő mélymagyarságkutatók számára a halászmellényes bácsi magyarzászlóval csak akkor megfelelően jóoldali, ha A Mi Igasságos Izom Józsi igazgatta Pártunk rendezvényén issza a sört virsilvel.

Ott vannak ők a papával pedig, amikor a máltaiak osztogatják az ingyenebédet, lemennek, mert ha valamit osztanak, akkor vinni kell, mindenkinek a maga seggelyukáig ér a keze, ugyan tele a ház ennivalóval,  várják a gyerekeket, oldalfüggetlenül, lehet, hogy a gyerekeik elhiszik, hogy Kádár-tól kapták a diplomáikat, ha nem hiszik, akkor a papa aszongya meg két doboz Rotheberger sör útán, hogy -té is A Kádár_faszán nyőtté’ főő, fijamm! - az onokák tehát ellenkezően, pl liberálisok, de papiék meg, bár 1993-ban Torgyán doktor hívei voltak, viszont 1994-ben meg már úgy voltak vele, addig volt jó, míg Kádár élt, és ne legyen Horthy –restajurácijaó, hanem ez a Horn Gyula olyan kis emberséges ember és ő is megissza a pályinkát, tehát igaz magyar. Várják a gyerekeket karácsonyra, 24 duplabundás rántotthústorony barnáll a tálban, nagyfazik  harminchatgommóccás teőtöttpaprika, vizezettejjel lucskosra ázó avasmákos és dejósguba, mer a fasseeszi, úgyis majd le kell vinni Rozikáéknak vidékre, megetettik a disznókkal, vagy ha már ők se tartanak, akkor kidobják a trágyára vagy a tyúkoknak. Azért a szőrsapós néni beáll a sorba a hajléktalanok és a helyzet mexicanizálódásában A Várost elszlömösítő kétes elemek közé  -ha adnak, vedd el, ha ütnek, szaladj el- visznek két nagy ételhordóval, majd megeszi Floki kutyus, ki tudja a mama [a szőrsapós néni, hihetetlen, akármely fogatlan is, nagymama, tehát az unokáknak kedves is, főleg, ha karira nem valami hülye kínainejlonzoknit vagy műszálasbugyogót vesz, ami az ember hasáig ér, hanem csak dob egy esztergomi_látképet] a mama tavaly is evett pár kanállal s a papa is a húst kivillázta a gulyásból.

Szőrsapós mama a balalsó képficzakban: igyekszik a szatyorbarejtett zsákmányával a karácsonyi ingyenebédosztásról haza.

Kedvelt vizuális témája a zindex -nek is a szőrsapós néni a   zurával, mert A Győzelem Stormy Monday -án mennyire fajin az álsemlegesség látszatát keltenie a szívének egyébként cuki oldal támogatói szegmensének alsószéle-közepére irányoznia a figyelmet, hogy jókat röhögve a vidéki vagy budapesti parasztokon ne vegyük észre, mekkora az a kommunikációs  cumi , amit viszont jól bekapunk, ha van szőrsapka, ha nincs.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr44919531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Crouch 2009.02.14. 18:36:59

Látom magam előtt a szőrsapós nénit. Kimaradt nagyon előkelő, mondhatni polgári, szőrmebundás szőrsapós néni.

Egyébként Eagle Eye Cherry nem rossz, sőt, csak hát a kedves pártok szeretnek kommersz langyos popot használni rendezvényeiken.

magyar-magyar szótár 2009.02.16. 04:22:08

Crouch: Igen, ő még ott volt... Az ErzsébetHídi JóCsata budai hídfőjénél.. amikor még hőstettbe számított a hídlezárás, 1990. október 26-án, csúnyákat kajabált (ezüstrókagallér szürke angolszövet eszterházykoczkás átmenetikabáton) a Bátor & Spontán Taxis Hősök-nek.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.02.16. 20:39:35

érdekes lenne felmérni, hogy a szőrsapós nénik gyűjtögető-felhalmozó életmódja mennyire függvénye annak, hogy pesten szocializálódott, vagy vidéken.
süti beállítások módosítása