mottó: Ki a faszom az a Klebersberg? Tán ragasztó?

/Igazialakú Izom Tibor, 2009./

Az árú strici szlengben az Élő Hús, a prostitulált, akit futtat. Ára is van egy ilyen lánynak az önállóan dolgozni képes kategóriából 300ezer Ft. Férj a feleségét 100-as körül adja (a "vételár" valójában a nő örökadóssága lesz, amit soha nem lesz képes kitörleszteni a kamatolás törvényének megfelelően..)

Cigánybűnözés nincsen, ne is nézzünk oda, hátha tényleg nem is lesz.

Annyit azonban megjegyzek, hogy a futtatók szegregálnak az árú beszerzésekor és az ingyír, potyára jelentkezőket is elhajtják, ha magyarok, ugyanis a futtatók szerint a cigány árú jobb minőség, jobban dolgozik, többet termel. Vitás avagy szavatossági kérdéseket önállóan rendez le (a Joshi Barat-ban, persze nem finnyás magosstudatú értelmiségi, mert ő olyant nem néz) láthatjuk hogy cigány nők nem kifordított csuklóval nőcisen sután legyintenek , hanem csapott horgot visznek be, majd haj lehúz'-gyomorszáj' rúg'. Az a lány, akit hétéves korában az anyja hátbarúgással küldött el a spórhétt mellől egy nyeteee szíjjelhaséjtalaak!!-kal [am. kb.: Ugyan, lépj már arébb kislányom, útban vagy!], az kisebb ütlegeket már felnőttkorára föl se vesz [meg sem érez]. Aki lány pedig menyhelyes volt vagy résztvett már továbbképzésen a kalocsai csíkosnővéreknél, annak a szájában penge van a delikvens orczájának kisebb-nagyobbfokú átszabására.

Tegnap a TV2 >> Tények << fantázianevű hírműhelyében nyilatkozott egy holland rendőr-főtiszt, Anton Uiterwijk aki külön azért érkezett Magyarországra, hogy lássa a várost, ahonnan egy utcányi lány érkezett dolgozni Amsterdam erre kijelölt "piroslámpás" negyedébe.

copy: Anton Uiterwijk , a nyomozást vezető holland rendőr-főhadnagy azt mondta, hogy Amszterdamban a prostituáltak 20-25 százaléka magyar, van olyan utca, ahol csak nyíregyházi futtatók lányai dolgoznak. Általában 50 eurót kérnek egy alkalomért, melyet a futtatók elvesznek tőlük. A nyomozók tavaly decemberben már letartóztattak Hollandiában három magyart, őket a helyi bíróság már előzetes letartóztatásba helyezte. Kiderült, hogy rokoni szálak fűzik őket a most elfogott két emberhez, akiket várhatóan szintén Hollandiában állítanak majd bíróság elé. Az emberkereskedésért akár nyolc év börtönbüntetést is kaphatnak. A csütörtök hajnali akcióban a két gyanúsított elfogása mellett a rendőrök három házban tartottak házkutatást: másfél kiló aranyat, óriásképernyős televíziókat és számítógépeket foglaltak le. forrás

Magyarországon egy önálóan dolgozni képes 300ezer Ft értékű lány napi 30-40ezer Ft-ot ad le a futtatónak. Vagyis egy rozzant kamion árán tíz lányt lehet venni, de egy kamion fuvar -ban soha nem keres annyit, amennyit tíz lány. Persze a lányok futtatása rengeteg költséggel jár, de mindent ki kell törleszteniük, általában a kezdő felszerelés (ruhák, cipők, bugyik stb) idővel "belegondolódik" a futtatótól a lány sosekitörlesztehó kamatosan kamatolódó örökadósságába. Költség a csicska orvos, csicskaügyvéd, csicskarendőrkapitány, csicskaügyész és csicskaromapolitikus megvásárlása. Autók-tól a vadászvacsorák élőhúsanyagának biztosításáig, vagy az ügyész halásztanyájához vezető út leaszfaltozása is költség, ha a sógor vállalásában is, ilyesmi. (Az épülő autópályák 200km-es körzetében vándor cigány vállalkozóknál lehet rendelni bejáró aszfaltozást... Izomtiboralakú jajdebecsűlettess magyar is szeretne lopottaszfaltból bejáróépítős zugvállalkozó lenni, csak ő nem tudja a pozitív diszkrimináció áldásosságában a zombuccman rájahívásával elíjeszteni a rendőrt, meg a kápéemes-t. )

A királycsávók, legyen bármi is az alapüzletág, amiben őszerintük egyébként szimplán és becsületesen vállalkoznak , cocpoltozás, kamatolás...

[ a kamatolás abban különbözik az uzsorázástól, hogy nem önként kéri a kölcsönt az örökadós, leteszi az uzsotrakamattal növelt öszeget és szabad, ám a kamatoló NEM ENGEDI egyben kifizetni az adósságot, mert célja nem az uzsorakamt beszedése... ]

.. tehát az alaptevékenység bármi legyen, kiegészítőtevékenységként a prostitúció (futtatás) és a drogterjesztés mindenképpen szerepel. A drog és a prostitúció szorosan összefüg -hagy ne kelljen most e "közhelyesen ismert[??] axioma felé elkalangyéroznom.

Amikor a kommandosz behatolt a királycsávó rezidenciájára, az ott tartózkodó Nagy Mama az idegesség legkisebb jele nélkül simán leförmedte a különleges rendőri egységet: "Legalább valami parancsot mutassanak!" Sajnos adásba a "rasszizmus-rasszizmus!!!" és a "híjjom a zombucmant!" felkiáltások nem kerültek be.

Természetesen hogy az elavult kis, ám telefaxomba lenne már lényegi a szereplők etnikai hovatartozása, miért is érdeklődne Mohácsi Erzsébet aziránt a futattó romáknál, hogy mi lesz így a 15-16 éves, de 18-nak lepapírozott lányok felzárkóztatásával. (amikor már elhálás -ra hivatkozva kivetetkeztek az iskolából 12 évesen). Deee, majd a Mohácsi Erzsébet arról lesz híres, hogy államilagpénzelt felzárkóztatási [=esélyegyenlőségi] hivatalából az állam által a popsija alá tett autóval elautózik a 6-os vagy 4-es út mellékére és megkérdezi a kettessével flangérozó 12-13 éves cigány lánykákat, hogy mit keresnek a placcon éjjel 11-kor, mi lesz a házifeledatattal, és mit szíjjon ki nekik a tanétóné, ha érdeklődne, mért nem járnak iskolába..

Ugyanis, ha nem nevezzük cigánybűnözésnek a cigány futtatók tevékenységét, amiben zömében cigány lányokat zsákmányolnak ki és tesznek tönkre lazán egy életre, akkor hűde vicces, jellegzetesen blogoszferiális és pol'korrekt poent gyárthatunk, hogyaszonygya Hunvald György vagy Prinz Gábor magyarbűnözők. Ami egyébként különben szillogisztikusan tok'ra igaz, csak éppen & egyébként megint a téma szőnyeg alá söprését szolgálja.

magyar árú amsterdam-i kirakatban:

Nembeszélve arról, hogy az esetenkénti 50€-kból öszegyűlő millók így-úgy Magyarországra kerülnek -s végülis devizaforrásnak is tekinthető tehát ez a tevékenység. Ez lesz a hazaffyjass patriótagazdaság egyik alappillére?

Csak az a baj, hogy a begyepesedett ókonzervatív holland jog a futtatást futtatásnak tekinti és etnikai hovatartozástól függetlenül, a pozitív diszkrimináció teljes mellőzésével , fittyet hányva ombuccmannra, akár nyolc évre is lecsukhatja a futtatót. Mert futtani , legalábbis Hollandiában, etnikai hovatartozásra tekintet nélkül tilos, tilos a hollandnak, antiguainak és persze a magyar cigánynak is.

Az csak Magyarországon lehet úgy, hogy szemforgató farizueusmódon eltekintünk, meg nem nézünk oda -és ennek köszönhetően kerülhetnek bizonyos bűnözési ágazatokban túlsúlyba a "roma elkövetők".

függelék: A prostitúció különböző formái

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr48940333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.02.19. 18:44:03

az áru hosszú ú-val poén? ha nem, akkor javítani kéne.

magyar-magyar szótár 2009.02.20. 03:27:10

Kurzív lenne az ú igen (minthogy nem áru, hanem a kurvafuttatás stb szlengszavával az Élő Hús) ...de én is gondolkodtam a javításán, mert ingerküszöb alatti elkülönböztetés. Az a szegmens aáraú -nak ejti. Jaó megcsaócsájjja.
süti beállítások módosítása