árokásás - Lehetetlen. Nem lehet egyetlen rece sem e telhetetlen tekelemezen. Egyes engedetlenek, ékezetekkel éktelenek nemmegengedetten szemtelenednek el. Egy rece kevess ezen egyenetlenetlen tekremeken, de elmevetve megengedett, mert ellenben eme emberek nem esznek be egy eszment tervet, de egyet megfejelnek eggyel s ezzel rengeteg lesz, meg-rend-szerelve rendszerelve eme nemegyenetlennek.  Helytelenkedve tehetetlenkednek egyesek s e tettetett rece megetetve ezeket lefektette ezen eszementeket.

Egyébként neméktelen beszédeket megejthet nem ellensége eme térfélnek. Sőt, titokban, almacks jellegű swingerpartyk kereteiben vegyeshangrendűen orgiázunk, iá, iá, iá!  De elleneink ne ékezeteskedjenek. Beszédszerve nemes egybekelt embereknek nem éktelenek szeme elé nem kerengve ékesen elménckedhet, mert egyébként ékesen beszélve kellemesebb.

Eme jelenet zengzete egy fertelmes, nem megengedetten vegyes e-tlen  ember [nem]egyetlen remeke:

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr90894895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása