smukk - schmuck, német: Bizsu jellegű csillogó spór[spär]ékszer. Mint az igazi, csak olcsóbb.

  
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schmuck Andor - politikai kalandor. Pályafutását a KISZ-ben kezdte, majd Horn Gyula megpuccsolásakor, rossz időben nem megfelelő helyen tartózkodván beáldozták a Czégé Zsuzsa műbotrány-projektbe. (Xénia láz/ Űrgammák, illetve Czégé zártkörű klub-étterme, ahová csak válogatott MSZP-s személyiségek, Horn, aztán Lamperth Mónika, Lendvai Ildikó and Co. léphettek be szürkeeminenciásokkal, mint pl Jeges úr, max 22 személy, föltárta az Élet és Irodalom 1998. elején )

Schmuck-ot kizárták az MSZP frakcióból. Az egykori főpajtás és nemmellékesen BIT-es kiscsákó legendás jóllakottúttörő pofiján könnyek csorogtak le, amikor fölállt parlamenti székéről: "Könyörögni fogtok még nekem, hogy térjek vissza hozzátok!" Felhőtlen röhögés fogadta a jóoldalon Schmuck eme kijelentését. Csak igen kevesekben fagyott meg a szusz, amikor a kezdetekben erősen behomályosított céllal megalakult Tisztelet Társasága kürül bukkant föl a sikeres fogyókúrával slankított arca. (Slank -schlange: kígyó= vékony, karcsú..)

 A Tisztelet Társasága project a Political Capital (powered by Seres László ) tuningolásában résztvett a 2005/2006-os Kell Egy Tiszta Nő a Magyar Politikai Közéletbe című népetetés és médiahülyítés körüli népfigyelemelterelésben. (Az üdvös törekvést Leisztinger Tamás gyönge egymilliárd [ezermillió] Ft-tal támogatta. 2:1-ben technikával Dávid Ibolyának a fidesztakonyból a "jó jobboldali" [békejobbsi] kategórába való átmosására ahhoz volt szükség, hogy a 2006-os válsztásokon szavazatokat csippentesenek el a "jobboldal"-tól, valamint, ha esetleg az "SZDSZ" rángatta volna az istrángot a koala megejtésekor,  vagy a FIDESZ néhány százaklékkal győz a 2006-os választásokon, akkor is a megfelelőoldal alakíthasson kormányt. Végül Dávid és a Kell Egy Tiszta Nő  projekt mehetett talonba (tartalékba) , időnként azonban ma is szükség van a békejjobbsik szavazataira. Nemrég is ajándék CD-t kapott Dávid az NBH-tól a pártnak látszó társulata  ráncbaszedeséhez. De ebben a történetben Schmuck már nincsen benne, éli a becsületes vállalkozók megérdemelten dús életét, nemrég pl gagyitévéműsorban is pózolt, és szereplőtársainak busás ajándokokkal kedveskedett, és egyik se vágta ám az arcába vissza, hogy ennyire lenézel, basszus? Ekkora face-javítás után sejthetjük, hogy Schmuck megint csupán szünetelteti politikai tevékenységét és lesz őneki még ebben az életben megint valami jó ötlete.

1 komment

Címkék: smukk

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr99892627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.01.22. 07:20:10

ich möchte gerne schmucken.
wie oft schucmst du pro monat?
enschuldigen sie mir, wo kann ich das schmuckenraum finden?
schmucken ist verboten zwischen 06:00 und 16:00!
süti beállítások módosítása