vallásfikázás –netokratív népsport. És mint ilyen, édes hazánkban ez is mélymagyar vonásokkal.

Legjobb, ha e szócikkérta nagymesterhez fordulunk copyrógépünkkel:

Häckl Ramón: Rapid valláskritika
Az alábbi címszavak átfutásával öt perc alatt lepiríthatjuk a hülye vallásosokat és idealistákat.

vallás A vallás a Biblián alapuló babonás tévhit. Fejlett valláskritikus persze a héber vallást nem említi, mert fejlett valláskritikus, az nem antiszemita. És hogy nézne ki, ha a a vallásosokat egy olyan vicces novellában támadnánk, amiben Slomo, a fiatal orthodox rabbi egy üdítőitalgyáros vállalatibuliján a siksze hostesseket stíröli kezében kóser libacombbal.
Tehát a vallás kritizálásánál maradjunk csak az alapnál, hogy a vallásosok a klerikálisok. A vallás feje a rómaipápa, aki nyalta a seggét Hitlernek meg Pinochetnek, de azt majd csak a kommentbe írjuk bele, a főszövegbe ne vállaljunk föl ilyen köznyelviségeket. Csak tudományosan! Volt nem római pápa is Avignon-ban és pápanő is-lásd Picasso vonatkozó festményét.

Biblia -ostoba vallásosok babonás, tudománytalan és történelmietlen koholmánya, amivel a papok butították a népet, hogy a javaikat elszedhessék! Ebből másolják a misekönyvet, amiből a pap a népek hülyítésére prédikál meg felolvas. A tudomány szóról szóra cáfolja a bibliát. ott van pl Noé története, hát az az ostoba ember, ha csak az iskolai földgömbre gondol, hozzá se fog a hajóácsoláshoz. Biztos a pad alatt játszott biológiaórán, amikor azt hitte, hogy majd az árvíz kedvéért tigris és gödölye egymás mellé ülnek a hajóban.Noé, ha csak egy pillantást vet a földgömbre. rájön, hogy nem úszhatja meg. Biztos analfabéta volt, mint Jézus.

novella, olyan, kb 600-1200 karakteres történet, ami csattanóval zárul és a biztonság kedvéért a cím alá odaírják, hogy novella.

pap -a vallás hirdetője. Kövér, nagy a hasa, iszákos, megissza a misebort, miközben vizet prédikál és dugja a szakácsnőt. Lehet Feri, Lajos vagy Kálmán. Tarka selyemdíszes ruhái vannak. Pompás ötleteket meríthetünk a sajnálatosan szünetelő Matula Magazinból. A misét tarka középkori divatot követő ruhában mondja, a kezében kereszt, vagy egy jó félliteres-literes színarany drága kehely a borral, amiből jócskán vedel a mise alatt is.

 

Hit Gyülekezete –mivel nem tartanak Szent Jobb körmeneteket, meg a Szent Tökfedő Tant se preferálják, nem nagyon alkalmas egyház ez a hülyevallásosok beégetésére, meg a Gera is nekik focizik. Ilyen kisebb szektákkal nem érdemes tudományos alapossággal foglalkozni.


konkvisztádor -Pizarro meg Cortez és hasonlóak, akik tűzzel-vassal indiánok irtásával terjesztették a vallást és direkt rákényszerítették azt az inkákra meg aztékokra.

mise -ezen prédikálják a papok a biblia ostobaságait, meg beszélik rá a híveket, hogy adják le a zsét az egyháznak. Beleszólnak az emberek magánéletébe meg szabad lelkiismeretükbe avatkoznak. Meg konfirmálják a bebutított fiatalokat.

miatyánk -ez a vallásosak fő imája. Ezután keresztet vetnek és azt mondják, ámen.

misebor- a papok isszák, valami jóféle fehér vagy vörösbor, persze jó drága, mert telik rá az egyháznak a sok pénzből, amit a hívektől összeharácsol.

ostya -lisztből meg vízből készül, jellemző még az élesztőt is kispórolják belőle, a vallásosokra jellemző hazugsággal azt állítják, hogy ez kenyér, és a Krisztus teste. (Ez Jézus másik nick-je volt.)

egyház -ebbe tömörülnek a papok. A papok főnöke a püspök, aki mégnagyobbevő, mégtöbbet iszik és több lehet a szakácsnője is, akiket persze dug, mint állat. A püspökök főnöke a bíboros, ezekből lesz a pápa. Pápakritikához nagyon jó szövegeket lehet találni a Pápák élete című tudományos felvilágosító könyvben, a pápák feszt zabáltak, ágyasokat tartottak, sőt, volt egy Gyula nevű pápa, aki a saját lányát is dugta.

Jézus -sohasem élt analfabéta személy, aki házas volt és több gyereke is született. (Pompás ötleteket adhat a Da Vinci kód című tudományos  regény, de kapni már DVD-n, sőt, aki ügyes, ingyen letöltheti.)

Keresztelő Szent János -sohasem élt esszénus zsidó gondolkodó. Az esszénusok esszéket írtak a korabeli lapokba, így alapozták meg a vallásos propagandát. Jobb, ha nem nagyon bolygatjuk, viszont vicces dolgokat lehet írni a butaságáról, hogy folyóvízzel locsolgatta felnőtt emberek fejét, akik azt hitték, hogy ettől okosabbak lesznek.

szarkasztikus -nyilvánvalóan kreacionista köcsög, aki gúnyosan fitogtatja műveltségét, arrogáns, úgy hiszi, ő az egyetlen tudás letéteményese és életében egyetlen könyvet olvasott, a Brian élete c. filmet, ez az ócska humorának alapja.Lop, tudást, ahonnan éri.

szentek -a vallásosok által kitalált figurák, akiknek a hazug példáin vezették félre a Sötét Középkorban élő buta embereket, akik írástudatlanok voltak, meg olvasásképtelenek, ezért csak képeket nézegetve tudtak okosodni.

templom -a papok ebben vedelik a misebort, markolásszák a hívek nőiszegmensének a fenekét. A templom falán vannak a festmények a bibliai jelenetekről, amik alapján hülyítik a papok a népeket. A templom oldalában van a sekrestye, ahol rendszerint a pap a sekrestyéssel (cleaning and technical assistant) vedeli a misebort és zabálják a kövér libákat, kacsákat, meg fogdossák a szakácsnét.

 

Semmibenhívők Egyháza –a jézusfikázásban egyébként jópofa Iván Gábor elemér egyháza. Valamirevaló evolucionista szóba se áll ezzel az idiótával, aki tevékenységének a lényege, hogy isten létét tagadja, de a vallást az emberi alaptermészet tulajdonságának tekinti.

Vatikán -amit az egyház összeharácsol pénzeket szerte a világon a buta vallásos emberektől meg az államoktól, abból tartja fön, ez tkp a pápai headquarters.

kreacionista -olyan kriptovallásos, aki álcázza magát, mintha nem lenne vallásos, tudományos köntösbe csomagolja ostoba okoskodásait, amiket a bibliából olvasgat össze, meg a papok meséltek be neki az elsőáldozásra felkészítő oktatáson.

evolucionista -tagadja, hogy isten teremtette volna a világot, meg mindent tudományosan tud megcáfolni, ami a biblia nevű butaság és babonagyűjteményben van. A netokratív ~ a Mindenhatoooooooo segítségével le képes győzni bármely, poros lexikonokra meg elavult papírkönyvekre támaszkodó hülye vallásost, teológusokat meg ilyesmiket. A Mindenhatooooo megmutatja, mekkora nyerésre áll az ateizmus a teizmussal szemben:

 A(z) "ateizmus" kifejezés 1-10. találata az összes, kb. 193 000 találatból. (0,08 másodperc)

"teizmus" kifejezés 1-10. találata az összes, kb. 7 930 találatból. (0,16 másodperc)

 

teológia –áltudomány, ilyesmi tudásra netokratív valláskritikusnak nincsen szüksége.

 

dialektika –hülye komcsiduma, öreg elavult vén teológus pöcsök  ezzel akarják kelepcébe csalni a modern evolucionistát, hogy tagadva fejtegessen vagy mitcsináljon, mintha lehetne hátramenetben előrejutni!

Matula-pont-hu A korszerű, mégis humoros formátumú valláskritika honlapja volt. Valláskritikailag tökéletesen olyan irányultságú volt, mint én és ismereteik is annyira teljesek. Ma már Tóta W. Árpád tartja a színvonalat, szinte egyedül, a példamutató Horogkeresztények ötletes című cikkében leleplező kém-képet találunk egy galád református náci nyilaskeresztről.

ateista
-a legfejlettebben gondolkodó evolucionista emberfajta. Nem hisz isten létezésében, sőt a világ keletkezési elveiből tagadja a Nagy Bumm elméletet, mert arra az utóbbi időben nagyon rákattantak a kreacionisták. Az egyik legfejlettebb ateista ma Magyarországon Brendel Mátyás, akinek tudományos szövegei a netről könnyen-gyorsan elérhetőek és ateista honlapja is van.

ember- az evolúció faja /by Brendel Mátyás/. Nem isten teremtette, satöbbi.

szerzetes -ez olyan, mint a pap, csak barna csuhája van, és az un. kolostorban csinálja ugyanazt, mint a papok, csak ők nem a szakácsnőt dugják, mert magukra főznek, nem is rosszul, mert arra volt eszük, hogy a puskaport meg a trappistasajtot és a kapuccsínót meg a benediktiánert föltalálják.

apáca -olyan, mint a szerzetes, csak nőben. Kínozzák a fiatal lányokat és rendszeresen meghívják partira a szerzeteseket, ahol dugnak velük. Dominájuk a főnökasszony. Egyébként meg a gyóntatópapjukkal csinálják.

muzulmánok -ezek is vallásosak, de jobb velük nem kötözködni, mert eléggé rossz a humorérzékük, még hidzsrát indítanak, ha bírálnád őket. meg nagyon kevés tudományos kritikai anyagot lehet letölteni az ő bibliájukról, ami a Korán, a netről. A pápájuk valahol Irakban élhet, de eléggé szegények lehetnek, mert nincsen pénzük vatikánra. Sz’al a muzulmánokat jobb hanyagolni, semmi humorérzékük, mert náluk cenzúrázzák a tévét és a South Park-et egyáltalán nem vetítik.

Mohamed -ez az ember volt a muzulmánok Jézusa, csak sokkal több nőt dugott, de erre legalább írásban is engedélyt adott a többi hívének.

buddhisták -Valamire való korszerűen gondolkodó netokrata támogatja a Free Tibet mozgalmat, meg a Dalában székelő lámát, állatvédő is, ezért ezt a témakört is jobb hanyagolni. Meg a buddhizmusról is nagyon kevés a jó poénos a neten, esetleg Konfúciuszról meg Lao Cséről vannak vicces dolgok.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr98814305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bagusz · http://blog.truffle.hu/ 2008.12.10. 12:12:35

hát ez nagyon sértödöttre sikerült. nem baj az ha hivő vagy, legfeljebb nem megy veled senki sörözni.

magyar-magyar szótár 2008.12.10. 14:12:40

Besérültél koba és csak ezt a teszkógazdaságos készrefőtt riposztot találtad? Gyúrjál még... (én, meg a sörözés.. hehe... max bor, az is minőségi, és lehetőleg nem kocsmában)

atyaszaggató · http://ateista.club.hu 2008.12.10. 17:06:06

Bassziv begfázás utáh bagyog:
Itt lehet fikázni egy jó kis sörözésértsd ?

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.12.10. 23:32:33

ha én a legtöbb szócikkel egyet értek, az nagy baj?

magyar-magyar szótár 2008.12.11. 05:11:29

Igen, baj :) Általában a nagyobb kupachoz kell állni. Az ember, ha társaságban sörözni akar, kicsit opportunistának kell lennie. Viszont ismerek pár pacsávót, aki rendszeresen söröz, sőt. És nem egyedül. Nálunk a faluban pl a pártitkár renszeresen borozott a pappal. Sőt, az 50-es években, Rákosi alatt az FMSZ (földműveszszövetkezet , az ÁFÉSZ-ek elődje) pártitkárja református presbiter volt. Amikor Marosi urat (aki nem volt vallásos ám!) megkérdezték, mért különcködik a szövetkezeti vacsorán kóser étellel, éppen a párttitkárra hivatkozott, hogy ha az lehet református presbiter, akkor ő ateista létére mért ne tarthatná meg a kóser étrendet elholt [hitlerájban maradt]szülei és testvérei tiszteletére. De máma egy ilyen anekdot:
túl bonyolult. Hogy Zavaros urat idézem: "fasság".

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.12.11. 09:03:36

én meg úgy egyáltalán nem szeretem a kupacokat, a sajátomat is le szoktam húzni, már ha lemegy.
evvan. kupacemberekből úgy is sok van, nem kell még egy.

magyar-magyar szótár 2008.12.12. 04:17:18

Egy kupac kukacból a széle maródik el. Meg a hegye.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2008.12.29. 16:17:12

Nagyon kedves kis írás ez és azt külön köszönöm, hogy több helyen érintett vagyok benne névvel és név nélkül is:-)

magyar-magyar szótár 2008.12.30. 08:02:17

Kedves Gábor, szivesen, máskor is felhívom a figyelmet, ahol lehet , a műhülyeségeddel ácázott értelmed-re...

Brain Storming 2009.01.24. 00:03:08

Hát, szinte megsértődtem, h engem meg kihagytál...:)))
Íme, némi fikáznivaló:
bsstudio.virtus.hu/index.php?id=list&where=335

magyar-magyar szótár 2009.01.24. 07:21:29

Kedves Brain', köszönöm a látogatást. Azért nem említettelek meg, mert részben a teszkógazdaságos vallásfikázó nem hordoz olyan péczézésre érdemes jegyeket, meg te bonyolult vallásfikázó vagy, pl egynél több keresztény egyházat is tudsz fikázni. Szerintem legalább két keresztény egyház fikázására van muníciód a winchesterjeidben, s néha még a buddhistáknak meg ilyen bonyolultaknak, mint mohamedánok, is jut..

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2009.07.15. 12:36:35

Elég vicces azt olvasni, hogy fejlett vagyok. Egyébként nem tagadom a Nagy Bumm elméletet.

Ezt gondolom róla:

math.freeblog.hu/archives/2006/03/17/1369518/

Nem szép dolog a rágalmazás.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2009.07.15. 12:39:31

Látod Brain. Le lettél "tesco gazdaságosozolva".:) Tesssék kifejleszteni valami "sarki cipész-valláskritikát"! Hátha említésre méltónak találtatsz.:)

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2009.07.15. 12:44:37

Még mindig azon morfondírozok, hogy milyen lehet az a "fejlett ateista".:) Sehol sem olvastam ilyesmit az ateista irodalomban. Nem szokunk mi ilyet mondani.:)

Még ez a "fejlett gondolkodás" is elég furcsa dolog. Nem a marxizmus óráról vetted? Ott talán mondtak ilyet. Én mostanában ilyen kifejezéseket nem hallottam röpködni.

magyar-magyar szótár 2009.07.16. 14:09:15

@Brendel Mátyás: Nyilván Brendel úr a zattejjista klérusban is vannak fokozatok, az Attejizzmuss Loyolái Szen'gyülekezetben vannak a magasabbtudatú attejistákokok, akik tudják már, hogy pl az ember az evolúció faja (ha szabad Önt, a mélymagyar attejjistablogolás pátriárkáját szó szerint idéznem). És vannak a sekélyebbértelmű medvebocsok, akik bátortalanabbul pancsolnak a Mindentudás mézesbödönjébe, pl olyasmikkel, hogy "Szerintem nincs Isten" -etől a mondattól kolosszális grádicsok vezetnek az ön Magoss Tudatáig föl..

magyar-magyar szótár 2011.10.27. 12:20:58

@IGe: Mérnök úr, én fészbúkszűz vagyok. (Már iwiwszűz is voltam)
süti beállítások módosítása