kattogásirígység -a péniszirígységhez hasonlatos lelkifrusztrációs jelenség a blogoszférában. [klatty-klatty-klatty-klatty]Gyakran a blogger hiriget provokál, kommentvihart, ezzel növelvén a kattogás(látogatottsági statisztikai)számát. Újabban Zárt Tartályok kezelői, mert elégedetlenek a tartályban magában keletkező entropikus hővel (ami pénztermő okosgépecskéiket senderíti bankszámláik töltögetésére) mazsoláskalácsharcot robbantanak ki a bloggerek között. Ahol pénz van, bármi' kevés, ott irígység. Kb egy évet kell keményen, napi 3-4 órát gályáznia a Zárt Tartályban a bloggernek, hogy az általa kitermelt hő értékének a 2%-át kalácsba való mazsola formájában megkapja. Ezt nevezik sültgalambnak. Persze a sültgalambkateg, az olyan, mint ama bizonyos disznók is, hogy mindenki egyenlő, de egyesek sültgalambjai nem mazsola, de  pulykából valóak és akkorák is! Namost, aki nem kapott, csak mazsolát, azt ~ önti el amiatt, hogy másoknak sültverebet küldenek galamb gyanánt.

 

Blog-pont-hu -ra alkalmazva: Aki a kétpúpú teve, pompázatosan tréfi' kifejezést kitalálta, az nem gondolt arra, hogy a teve egyik meglehetősen útálatos szokása a köpködés. Irígy is a teve: más bogáncsa, korpás abrakja mindig ződebb. (a borsókorpa   ződes ui.)

A ~ben szenvedők viszont nem gondolnak a Durov kutyája -elvre. Vagyishogy a gyönge kutyus kapja a legtöbb kockacukrot, tudják, olvasóim, a kis ügyetlen, ÁM édes kutyixx, aki csak annyit képes megtanulni, hogy elszaladjon az ugrókarika mellett, meg ne fogadjon szót az idomár bácsinak, ám a mellső lábinkóival meg tossza seggbe a közönség muchacháztatására.. A jólteljesítő kutya nem kap cukrot, esetleg egy nyalás az idomár cukorporos ujjáról. ÁM ez a rendszer őt mégjobb teljesítményre sarkallja.

a ~ fázisai:

1.Meglátom a blognevet és címet a nyitóoldalon; agyvérzsírtolulás irígységemben, meg se nyitom, hanem kitalálom, mit írhatott a ganyé.

2.megnyitom bár, de nem kommentelek."Anyádat!-ennyire ne érezd jól magad!

3.Kommentelek, de nem bejelentkezve, álnéven, pl Gyurcsány, Orbán vagy wrk736Tluqs3 néven. Lehordom zagyvaságnak, baromságnak a posztot, és megvádolom az ipsingert, hogypl. leszopta az admint a címlaprakerülésért.

4.re:posztolva próbálok a kommentvihara farvizében a szokásosnál nagyobb kattogásszámot elérni

 

Döbbenten olvastam: teljesen rendes, papírújságba való, szépen, újságíróiskolásan, sok munkával, helyesírásellenőrző programmal korrektúrázot cikkek alá odacsuláznak a ~ben szenvedők. Pl RéCica egy perdita téma alá. Destroy-nak is nevezik a l'art pour l'art fikázókat. Mindenféle motívumok, tourette-kórban gyökerező frottőrizmus, valamilyen viszketegség is űzhetik szenvedélyében a kattogásirigyet.

 

Pedig ki nem tudja, hogy a blogolás, az nem valami (pl. újságíróiskolai hf.cikk) , hanem bármi. Ami a felületen (s alatta a HTML-hártyán) megnyilvánulhat. Még olyan HTML-imbecillis idióták is blogolhatnak, mint én.

 

Ez a cikk még vázlat szerű, szivesen fogadom kommentelők mindenféle köpéseit.

Akár ~ miatti frusztrációjukból adódóakat is!

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr98807230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tbm 2008.12.06. 11:09:42

erről eszembe jutott egy frappáns szólás:
"Ha senki sem ért meg, attól még nem vagy művész!"

panicradio 2008.12.06. 11:17:22

Valamiért úgy érzem, hogy nézed a House M.D. sorozatot. Avagy tévednék-e, de nagyon?

magyar-magyar szótár 2008.12.06. 15:36:53

Általában 20 és 24 óra között alszom, ha szerencsém van, 2-ig is elhúzom az ingyenmedvebűrt: ennyit Dr House-ról.

magyar-magyar szótár 2008.12.06. 15:38:48

tbm -én meg erre azt a bon mot-t szopom a kisujjamból, hogyaszongya: Vakok közt a félszemű sem lesz piktor.
süti beállítások módosítása