Fábry Sándor, az egyszem, tehát >>aljas rohadék, mert jobber, pedig a Hócipőben moilyen jó volt a Dizájncentrum<< talkshow-humorista tette közkinccsé a sofőr -és hakniszínész szlengből ezt a kifejezést. Az ember bármennyire is indulás elé idézítené az egészséges ürítést, használ bidét, mosdókesztyűt, nedvesített japánvécépapírt, úgy a 200-300-ik kilométer magasságában a gatyáján (vagy az intim betétjén, amit ecélból a gatyája kíméletére használ, mint Lujó bá', sofőrségben mesterem, isten éltesse!) barnás, világosbarnás, hivatásos gépkocsivezetőknél a vastagbél állandó összedörgölődése miatt rozsdaszín csíkok keletkeznek. A nőknél hosszabban és halványabban. Lényegében ezért is javasolnám a téma iránt érdeklődő hölgyeknek azt, hogy mégse, ne menjenek kamionosnak, nem csak a pisiléssel van baj, meg a Nehéz Napokkal (melyik nem az a Föld nevű bolygón?) ... hanem a nők sokkal több belsőberendezése rázkódik le, dörgölődik és nyomorul a légrugós ülésben és légrugós fülkében is. Hát akkor egy fixüléses fixfülkés 7,5 t össztömeges semmi kisautóban!

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr221451147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

intizar 2009.12.04. 13:56:04

Fábryval egy baj van, hogy nem talkshow-ember. Isteni standupos volna, senki nem tudja úgy nyomni a szöveget, mint ő. És igen, a leginkább a dizájncentere jó, akkor is, most is. Mégis, ki tudja, miért, ragaszkodik az olyan műsorokhoz, amelyekben más emberekkel kell beszélgetnie. Érdekes embereket hív meg, ez derék, viszont egy pillanatig nem bírja titkolni mindent elsöprő, totális közönyét mind az emberek, mind a látszat kedvéért szóba hozott témák iránt. Nem tud beszélgetni. Beszélésben viszont zseniális. Miért nem azt gyakorolja?
süti beállítások módosítása