péniszgyűrű -a süllyedett állapotú, romló testi adottságokkal rendelkező europid férfi hímtagja erekciójának fenntartására szolgáló gyűrű, mely a makk barlangostestjeiből nehezíti, lassítja a vér visszaáramlását. Lényegében egy pótlék, afféle "mankó" , segédeszköz. Az archaikus, az eredeti testiberendezkedésű és állapotú nő hüvelyi izomzata még olyan erős volt, hogy az maga szolgált "péniszgyűrűként" ( ti. a gyűrüsizomzat). A nem europid nőknél, különösen a kevésbé "civilizált" területek lakóinál még ma is természetes, mint a caries-mentes fogazat, vagy az erős, jólfejlett szülőúti izomzat. A bibliában az édenkert és a tudásalmája allegória pont ezt mutatja meg, hogy a tudásért cserében az ember elveszíti eredeti, természettőladott képességeit. Hiszen az archaikus férfi a hímvesszője izomzatát akaratlagosan is képes volt irányítani fél-erekciót fenntartani, a magömlés utáni szakasz jóformán egy kisebb szünetet sem jelentett a szeretkezésben. Ma europid férfiak Thaiföldre járnak , részben show kereteiben szemlélni az őseredeti (és azért kicsit ráedzett) hüvelyi izomzatú nők attrakcióit -akik szexuális szolgáltatóként nem szorulnak rá a már nem eredeti farkazatú europid férfi erekciójának fenntartásában a ~re.

Europid nők, pl németek, pedig a Dominikai köztársaságban ismerkednek az archaikusabb alkatú férfiak merevedési (és méretbeli) képeségeivel. 100 dollár egy afro pasi egy napra. Otati Bangkokban, Oma és az Enkelin pedig Dominikán...

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr88397488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása