reform - Lehetetlen egy folyamatosjövőidejű, utolérhetetlen fogalmat a múlt definicióival meghatározni!  A ~ folyamatos jövőidejű üdvös cselekedet, mely elkerülhetetlen a múlt örökségéből visszamaradott jelenidejű hibák kiküszöböléséhez. Permanens , hiszen nincsen az a jövő, mely egyszer jelenné ne lenne s akkor már megint csak a jövő üdve a cél, mint ez az alábbi illusztráción is jól látható, célirányosan mozgatja az egyszerű és (ergya) buta tömeget.
 
A ~okhoz ezért nélkülözhetetlen  
Reformok Egyetlen Üdvözítő Letéteményese & Co. [am igazgatótanács, vö. „taggyűlés”]és a megfelelő népnevelő aki a buta és büdös ingyensörakaró népeket megtanítja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Papp Oszkár illusztrációja Charles de Coster Thyl Ulensiegelé-hez

  Pin herceg és A Rövid Menetelés

Pin herceg elhatározta, hogy addig veszi a kezében Csan hercegség dolgait, míg a Csin birodalom be nem kebelezi. Pin herceg a közös valuta bevezetésének ellenérdekeltje, hiszen jelentős árfolyamnyereségei származnak a kettősvalutarendszerből adódó pénzpiaci spekulációkból. Ráadásul az is fenyegetett, hogy az aljas Pon herceg Rövid Menetelést tervez a Csin birodalomba. Pin herceg fölismerte, hogy a menetelést leginkább az fékezheti, aki az élére áll.Csu főtanácsnok is támogatta Pin elképzeléseit. Az volt a véleménye, hogy Pin herceg egykutya Pon herceggel -de kutyaszőrallergia ellen a harapás a legjobb orvosság. Majd Pin legyőzi a gonosz Pont s úgy Csu főtanácsnok társasága békében elkormányozgatja a hercegséget. Így aztán egy szép nap hajnali féltizenegykor, ami a hercegség fővárosában bizony hajnali órába számít, Pin meghirdette a Rövid Menetelést. Előszöris a Hosszú Menetelést kezdte ostorozni, a hercegség ejj-ráérünk még attitüdjét.

Harmadnapon A Helyes Gyülekezés Irányelveit adta meg.

Negyednapon bérnyalnokaival a múltimádatot vetítette rá az ellenségre, hogy a kontraszttól haladni látszék a szekér –amihez a bükkfát még ki sem vágták.

Hetednap a Tiszta Cipővel a Gyorsaság Útján programját hirdette ki.

Nyáron nyáriszünetet, Újév tájt újévi szünetet tartott.

Minden újabb hirdetményéhez biztosokat nevezett ki és hivatalt állított.

A 600-ik napon meghirdette a Tisztítsuk Meg a Rövid Menetelés Útját! -programot. Közpénzen úttisztítókat fogadtak.

A 607-ik napon a Rend a Rövid Menetelés Útjaszélén! akciót hirdette meg.

Telt-múlt az idő s elérkezett a 1444-ik nap. A Rövid Menetelés ugyan nem indult el -de jó esély teremtődött rá. Tulajdonképpen már a Nagy Megérkezés a Rövid Menetelésből érája nyílhat rövidesen. Ezért a hercegség bizalmat szavazott Pin hercegnek: Vezesse tovább népét a Rövid Menetelésben...

És Pin herceg meghirdette a Rövid Menetelés II. Korszakának kezdetét...
majd a 3. napon a portalanítsuk a Rövid Menetelés Útját programot...

 

 

 ágytálpénz (1) állam (1) anekdot (1) arrogancia (1) baloldali (1) bérnyalnok (1) dezonionista_zászló (1) görény (1) gründgens (1) haladóbaloldali (1) ingyensörakarózás (1) mélymagyar (1) nagypofa (1) politika (1) stréber (1) szopjkultura (1)  

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr40384833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása